Imao sam ja tu brdo ideja u vezi organizovanja te celine.Cak bi se mogla napraviti i neka mini igra,gde bi svako pred utakmicu dao svoj sastav,pa se taj sastav posle meca boduje po ucinku svakog igraca... bilo je tu ideja,ali kazem... sve zahteva vremena,a ja ga nazalost imam sve manje i manje (mozda neko od vas preuzme odgovornost na sebe,i razradi sve to).
Da skratim:
evo otvoricu ovu obicnu temu,pa izvolite,za pocetak ovako... znaci pisite kako bi vi razmisljali kao trener Vose,sta bi menjali,kome bi davali kakve zadatke,ko bi igrao,a ko ne... kako bi motivisali igrace,analizirajte nase protivnike,ukazite na njihove slabosti i mane,razotkrijmo ih pre nego sto nam izadju na megdan... ponekad je vazno imati i keca u rukavu,nadmudriti protivnika...
Ako se ovoj temi pridje sa malo ozbiljnosti,i sa realne tacke gledista,smatram da mozemo biti od velike koristi Djumiju i Vosi!!!
p.s.jos jednom vas molim da ako pisete ovde,pisete kao i do sada,iskreno,sa ljubavlju ali i primesama fudbalske filozofije.
Hvala!!!
ZETA - nam je prva sansa (mozda posle nasih doktorata ovde,neko zaista i sedne nekada na klupu Vose