slanobarac wrote: ↑Sun Apr 20, 2025 6:07 pm
I netačno.Ofk Beograd nikad nije bio šampion države.
Како није, па зар они нису предратни БСК Јесте да су основани 1945 као Металац, па су 1950 променили име у БСК, да би се 1957 фузионисали са ШСК Шумадија и од тад се зову ОФК Београд, али нема везе, кад доктор звездан каже да је тако, онда је тако
U vreme kad su osnovani originalni BSK je jos uvek postojao, ugasen je tek par meseci kasnije.
Како није, па зар они нису предратни БСК Јесте да су основани 1945 као Металац, па су 1950 променили име у БСК, да би се 1957 фузионисали са ШСК Шумадија и од тад се зову ОФК Београд, али нема везе, кад доктор звездан каже да је тако, онда је тако
U vreme kad su osnovani originalni BSK je jos uvek postojao, ugasen je tek par meseci kasnije.
Е и то је тачно, тако да им је прича још глупља. Не зна се ко је већи Франкенштајн, они или РФК Нови Сад.
Srbija će naredne sezone da ima četiri predstavnika, a za sada su sigurni samo Crvena zvezda i Partizan. Za ostale dve vize bore se Vojvodina, Radnički iz Kragujevca, TSC i Novi Pazar.
Pa da, sto bi se uopste kladionicarski medij osvrtao na cinjenicu da matematicki Lucani i dalje itekako imaju sanse da izbore vizu...o Napretku u polufinalu kupa da i ne pricam.
Da stvar bude smesnija, Lucani su ispred TSC-a na tabeli.
Mare_Liman wrote: ↑Wed Apr 23, 2025 4:54 pm
Могуће да се писало вамо, ал чини ми се сад и званично, Таки склоњен из екипе партизана јер је јавно подржавао студенте...
aahahaahahahah koja komedija,samo me zanima sto onda nije sklonjen ni najbolji srpski golman.
Nije mi drag kao igrac ali zivotni ispit je polozio.
Феноменална атмосфера у Крагујевцу, сјајна бројка Ђавола, исток и запад исто чини ми се већински на страни Радничког, добра утакмица, добра атмосфера, уживање за гледање
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mare_Liman wrote: ↑Wed Apr 23, 2025 4:54 pm
Могуће да се писало вамо, ал чини ми се сад и званично, Таки склоњен из екипе партизана јер је јавно подржавао студенте...
Nije zbog toga, inače ne bi bio samo on sklonjen.
Nego nije prihvatio reprogramiranje duga.