33. kolo: VOJVODINA - TSC 0:3 (0:0)

slanobarac

Re: 33. kolo: VOJVODINA - TSC 0:3 (0:0)

Post by slanobarac »

Koliko je ružna reč-pljuvači. :frown:
Može kritičari?
I zašto pazariti od ekipe koja ispada, da su dobri bili bi u vrhu a ne na dnu?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

slanobarac wrote: Wed Apr 30, 2025 4:15 pm Koliko je ružna reč-pljuvači. :frown:
Može kritičari?
Nemoj da se igramo amnezije slanobarac, da imaš malo volje i vremena, video bi da je moja karakterizacija, nažalost, preciznija.

Što se pazara tiče, za ono što treba u formaciji koju je ispisao gospodinFKV, Brać kao stariji golman i Luković kao solidan bek sasvim dovoljni, za verovatno male izdatke.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
slanobarac

Post by slanobarac »

Rabba wrote: Wed Apr 30, 2025 4:28 pm
slanobarac wrote: Wed Apr 30, 2025 4:15 pm Koliko je ružna reč-pljuvači. :frown:
Može kritičari?
Nemoj da se igramo amnezije slanobarac, da imaš malo volje i vremena, video bi da je moja karakterizacija, nažalost, preciznija.

Što se pazara tiče, za ono što treba u formaciji koju je ispisao gospodinFKV, Brać kao stariji golman i Luković kao solidan bek sasvim dovoljni, za verovatno male izdatke.
Možda si u pravu ali baš je ružna reč i koristi se u svakodnevnom naročito političkom govoru.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

Hajde da budemo realni, da ne preterujemo sa ruznim recima. Niko ne pljuje nase igrace, a pogotovo iz omladinske skole.

Posto Zukic sada ima sjajne nastupe u Austriji, preteruje se sa kvalifikacijama ( nekadasnjim kritikama Zukica u Vosi), jer sad imaju jaku podlogu za bivseg naseg kapitena i sadasnjem njegovom ucinku u Austriji.

Ako se vratimo na pocetk Zukica, kao prvotimca, imamo 3 faze. Sjajnu i efikasnu pocetnu, zatim godina+ krize i dve godine odlicnih igara u Vosi, sa kratkotrajnim padovima.
E, u tim padovima bilo je kritike na ovom forumu, ali sa ciljem da se Zukic vrati na pravi put. Za neke losije igre, Zukic nije cak bio ni kriv, jer su ga treneri ( Lalatovic) gurali na krilo, sto on, po vokaciji i karakteristikama, nije. Tek kada je vracen tamo gde mu je mesto, ponovo smo dobili odlicnog Zukica.

Tako da, vrlo je neprijatno na ovom mestu procitati rec pljuvanje, cak i generalno. Profil clanova foruma nije takav.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

@slanobarac
- Ponovna izgradnja sravljenog sa zemljom identiteta Vojvodine
- Ulaganje u omladinsku skolu, a ovde pre svega mislim PR ulaganje, gde bismo pokazali da mladi dobijaju poverenje i sansu da napreduju i da ne moraju da idu u TSC i Cukaricki, da bi dobili sansu.
- Izgradnja tima iza kojeg tribine mogu da stanu

Pa makar igrali plej aut u prvoj sezoni, iako ne mislim da bi se to desilo, ali o tome sam vec pricao - ja mislim da forum vecinski ne moze da istrpi losu sezonu, cak ni ako bi prica bila zdrava. Postali smo protocni bojler za skupe igrace. Kad kazem ''skupe'', zapravo vise mislim ''preplacene''.

Taj tim mora imati hemiju i mora imati vodje. Sejo je vodja. Meda je vodja. Radoja mora zameniti Medu za godinu-dve. Isto tako, taj tim mora da pokaze buducim talentima nesto cega bi zeleli da budu deo i nesto za cega ce ostajati posle treninga da rade na sebi, kako bi se do toga probili. Mene ne interesuje namesten kup. Ne interesuje me 4. mesto na gurku. Interesuje me tim koji ima smek i koji ce da vrati identitet klubu.

Ovaj tim bi pokrio sve crte identiteta ka kojima moramo stremiti:

- Intelekt i liderstvo (Gocmanac, Vukanovic, Medojevic)
- Fajt (Sejo)
- Mladost (Popovic, Mladenovic, Borovina, Drobnjak,...)
- Otvorenost (stranci)

@Rabba
Zaboravih njih dvojicu. To je to onda, iskreno.
Sto se desetke tice, vise mislim na rolu nego na poziciju (iza napadaca). To moze biti kreativnija osmica - tip igraca poput Jojica. Neko ko ce manje da radi trkacki u oba pravca, a da zasluzi da ga druga osmica (Mladenovic) nosi, a Meda iza pokriva.
Locked