"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Antić pozvao 15 igrača iz JSL

FSSSelektor reprezentacije Srbije Radomir Antić saopštio je spisak od 18 igrača za prijateljski meč sa Poljskom 14. decembra.

Meč između Srbije i Poljske igraće se na 'Marden' stadionu u turskom gradu Beleku. Ova utakmica biće idealna prilika za selektora Antića da na delu vidi mogućnosti fudbalera iz domaće lige. Na spisku se nalazi čak 15 igrača iz domaćih klubova, a od ukupno 18 pozvanih, 12 igrača imaće priliku da debituju u dresu Srbije.

"Sportskom kulturom i maksimalnim pristupom učinićemo sve da dokažemo da smo poziv u terminu koji je predviđen u kalendaru FIFA zaslužili. Predstojeći rad i sama utakmica za nas su višestruko značajni. Najpre, nesporan talenat pozvanih igrača stavićemo pod potreban psihološki pritisak koji sledi kada se igra za reprezentaciju, vredno ćemo raditi i sa takvim maksimalnim pristupom očekujemo brojna dobra. Uz to, hoćemo da postanemo bogatiji za jedno novo iskustvo", rekao je Antić.

Kao gosti Fudbalskog saveza Srbije i selektora Antića, a na osnovu uvedene prakse, ovaj put uz 'A' selekciju biće nova dvojica perspektivnih srpskih trenera – Radovan Ćurčić i Saša Nikolić.

"Uključiću ih u naš rad, jer želim da osete timski duh koji nas krasu i da se na delu uvere u sve vrednosti koje negujemo na reprezentativnom nivou", dodao je Antić.

Radomir Antić pozvao je sledeće igrače:

Golmani: Vladimir Stojković (Sporting), Bojan Isailović (Čukarički);
Odbrana: Igor Đurić (Vojvodina), Nenad Tomović (Crvena zvezda), Miroslav Vulićević (Javor Habitfarm), Nemanja Pejčinović (Rad), Ivan Obradović (Partizan), Josip Projić (Napredak);
Sredina: Nenad Milijaš (Crvena zvezda), Bojan Zajić (Valerenga), Miljan Mutavdžić (Javor), Nemanja Matić (Košice), Dušan Tadić (Vojvodina), Miloš Bogunović (Partizan);
Napad: Dragan Mrđa (Vojvodina), Darko Lazović (Borac), Aleksandar Jevtić (OFK Beograd), Danijel Aleksić (Vojvodina).
Velike zamerke sto nisu na spisku: Ranko Despotovic, Milan Stepanov i Zeljko Brkic!!!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
budababa

Post by budababa »

Stoji, ali sa druge strane, kada si zadnji put u A timu video cetiri sadasnja igraca Vojvodine? :wink:
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Stepanov vec dugo dugo ne igra u Portu cak ga nema ni na klupi za rezerve...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Grba_NS wrote:Stepanov vec dugo dugo ne igra u Portu cak ga nema ni na klupi za rezerve...
Pa Stojkovic jos duze ne brani... A Stepanov je bio na klupi za rezerve sad protiv Arsenala.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
ssnigd

Post by ssnigd »

Sto se tice Ranka, on ima utakmicu u subotu/nedelju za svoj tim i nije u mogucnosti da igra za repku
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Na golmanu imamo manje alternativa nego na stoperu, a i u svakoj utakmicu u kojoj je branio, branio je za 10!
Last edited by Grba_NS on Sun Dec 14, 2008 3:31 am, edited 1 time in total.
Marcello

Post by Marcello »

Srvarno je lepo pročitati spisak reprezentacije sa 4 imena iz našeg kluba.

Jedino, što mi jako smrdi to, sa Mrđom. Mislim da je tu napravljen izvestan kompromis sa Antićem. Kao da neko na silu želi da revitalizuje tog dečka. Prvo se u Voši pojavio niotkuda, a onda - BUM! Odjedared je pozvan u državni tim, bez ikakvog realnog osnova (barem po mom viđenju). Ne zamerite, ali ja njega, uopšte, ne doživljavam kao "našeg"...Sve mi se čini da ga spremaju za povratak među "ciganiju", onako tiho i polagano... :?
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
limanfkv

Post by limanfkv »

Mrdja je igrao ranije za mladu reprezentaciju na preko 20 meceva gde je bio i strelac 11 golova.
Ali opet naravno da od njega ima trenutno boljih npr. Ranko.
0.0625
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Marcello wrote:Srvarno je lepo pročitati spisak reprezentacije sa 4 imena iz našeg kluba.

Jedino, što mi jako smrdi to, sa Mrđom. Mislim da je tu napravljen izvestan kompromis sa Antićem. Kao da neko na silu želi da revitalizuje tog dečka. Prvo se u Voši pojavio niotkuda, a onda - BUM! Odjedared je pozvan u državni tim, bez ikakvog realnog osnova (barem po mom viđenju). Ne zamerite, ali ja njega, uopšte, ne doživljavam kao "našeg"...Sve mi se čini da ga spremaju za povratak među "ciganiju", onako tiho i polagano... :?
Nije njemu prvi put da se pojavljuje cak i u reprezentaciji niotkuda.Covek sa tom visinom i tom pozicijom u timu,a dao je manje golova u karijeri od jednog Gojka Kacara,i pojavljuje se u reprezentaciji.Ubedjen sam da bi sa Savom Milosevicem (sto se i pokazalo) bili 3 puta efikasniji
Image
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Prvo poluvreme zavrseno. Utisak Sledeci:

Djuric-mozda i ponajbolji na terenu, stvarno odlicna partija

Tadic-los, u pojedinim trenucima izgleda kao i da ne igra, ne vidim ga, ne cujem da ga komentator spominje-isto kao i u Vosi

Aleksic-nesto bolji od Tadica, ali cini mi se da mu ne odgovara to mesto poluspica uz desnu aut liniju, nije on navikao da mora da isprati protivnickog beka i protivnicko krilo!Mislim da bi mnogo vise pokazo da ga je Antic stavio na spica a Bogunovica na njegovu poziciju!
mihailov

Post by mihailov »

Ovo je strasno sta Mrdja promasuje...
Napred Voso!
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

mihailov wrote:Ovo je strasno sta Mrdja promasuje...
To uopste nije strasno,tako on igra stalno.Nevidjeno alav,ne moze ni ragbi gol da pogodi,a trci kao rekreativac.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Djuric ponovo na Anticevom spisku, Mrdja izostao!
Takodje na spisku nema ni Gojka Kacara zbog povrede!
limanfkv

Post by limanfkv »

Image

Antić: Na Kipar po trofej

SPISAK IGRAČA ZA TURNIR NA KIPRU:

golmani - Vladimir Stojković (Hetafe), Vladimir Dišljenković (Metalurg), Bojan Isailović (Genlebirigli);

odbrana - Branislav Ivanović (Čelsi), Nemanja Vidić (Mančester), Ivica Dragutinović (Sevilja), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Aleksandar Luković (Udineze), Antonio Rukavina (Minhen 1860), Igor Đurić (Vojvodina), Ivan Obradović (Partizan);

srednji red - Dejan Stanković (Inter), Zdravko Kuzmanović (Fiorentina), Nenad Milijaš (Crvena zvezda), Miljan Mutavdžić (Javor), Miloš Krasić (CSKA Moskva), Boško Janković (Đenova), Zoran Tošić (Mančester), Nemanja Matić (Košice), Milan Jovanović (Standard);

napad - Nikola Žigić (Rasing Santander), Danko Lazović (PSV Ajndhoven), Miralem Sulejmani (Ajaks).

Cela vest: http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=123788
Image

Krčma proba poletarce

SPISAK IGRAČA za prijateljski meč protiv Kipra 11. februara (15h):

golmani - Bojan Šaranov (OFK Beograd), Željko Brkić (Vojvodina);

odbrana - Nikola petković (Ajntraht), Marko Jovanović (Partizan), Nenad Tomović i Nemanja Pejčinović (Crvena zvezda), Nikola Gulan (Minhen 1860), Aleksandar Ignjatović (Borac Čačak).

sredina - Ljubomir Fejsa, Adem Ljajić i Nemanja Tomić (svi Partizan), Milan Smiljanić (Espanjol), Dušan Tadić (Vojvodina), Aleksandar Ignjovski (OFK Beograd), Marko Milinković (Košice).

napadači - Rade Veljović (Kluž), Slavko Perović (Crvena zvezda) i Danijel Aleksić (Vojvodina).

Cela vest: http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=123792
0.0625
Turija

Post by Turija »

E što me nervira ovo:
golmani- Bojan Šaranov (OFK Beograd), Željko Brkić (Vojvodina)
dokle više :oops: valjda se već jednom zna ko je prvi golman: ŽELJKO BRKIĆ (VOJVODINA)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply