I jeste manje važna. Ako izgubimo od Kg onda moramo da se vadimo protiv blizanaca.fkvtelep89 wrote: ↑Tue May 13, 2025 10:23 amA finale kupa za manje od nedelju dana nakon te utakmice? Manje važnija jebiga..Grbavica.021* wrote: ↑Mon May 12, 2025 4:30 pm Росић: Најважнији меч сезоне у суботу! Желимо да загрми „Карађорђе“ и одведе нас до победе
https://www.fkvojvodina.rs/rosic-najvaz ... do-pobede/![]()
Prvi tim
- slanobarac
Re: Prvi tim
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Depu je odigrao ovo što je odigrao protiv zvezde odlično, ozbiljne probleme je pravio odbrani. Ima onu prvu, startnu brzinu i odmah u prijemu lopte pobegne odbrambenom igraču. Skok ima isto odličan, svaku loptu u duelu on udari glavom. A video sam i par dobrih paseva. I sve ovo ne odnosi se samo na ovu utakmicu.
Ne znam,meni je on jako interesantan igrač, ponavljam nijedan naš igrač se ne odlepi tako i pobegne odbramenom igraču.
Ne znam,meni je on jako interesantan igrač, ponavljam nijedan naš igrač se ne odlepi tako i pobegne odbramenom igraču.
@Rakovac, delim tvoju znatiželju, mislim da je Laurindo prošao težak, težak period aklimatizacije i mislim da bismo tek u narednom periodu videli ozbiljniji uticaj na igru. Inače, odavno je na forumu pisano da nam baš takvi igrači trebaju, sa odličnim fizičkim karakteristikama i ne vrhunskim tehničkim. Inače, dečko nije nadmen na terenu, ne izigrava zvezdicu, što nije nešto na šta smo navikli. Recimo, čak i Bolingi iz perioda početka boravka u klubu je delovao ozbiljno nadrkano, o Seriju i da ne pričam. Nažalost, Bolingija nismo stigli da uzmemo na zub, zbog njegove zdravstvene situacije, a Seri je po uticaju na igru mogao da šamara i trenera i kapitena i da kara igračima žene i j**e mater publici, sve u istoj tekmi. Čak i poluvremenu. Ma i u istoj akciji, ako bi stigao.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Сагласан са оба уписа за Депуа.
Против ТСЦ-а одиграо одлично, исто сад и против црвених. Има и дриблинг, уме да одигра један на један. По виђеном у те две утакмице, може бити пристојна замена за Серија.
Против ТСЦ-а одиграо одлично, исто сад и против црвених. Има и дриблинг, уме да одигра један на један. По виђеном у те две утакмице, може бити пристојна замена за Серија.
- Deep Purple
Ne može biti zamena za Serija jer je ipak Depu napadač a Sery krilo. Mi moramo privoliti Čića nazad da nadomesti odlazak Sery-a. Moramo videti i kakva je situacija sa Ranđelovićem i da li će biti otkupljen Radulović.
Depu-a su najviše povrede usporile u našem dresu, problema sa povredama je ako se ne varam imao i u Portugalu.
Kad sam se već bio dotakao krilne pozicije mislim da bi bilo u redu da se Miljan Vukadinović vrati kod nas, on je u Gat-u što znači da bi taj povratak bio formalnost a kao 17-18 sa klupe bi bio odlično rešenje a da nikome ne uzima minute a značio bi dubljoj klupi kao neko jeftino rešenje.
Naravno ako mu zdravlje dozvoljava da igra na tom nivou.
Нисам мислио да му буде замена по позицији него као играч коме ће ићи лопта да развије напад. Мада против ТСЦ-а је и био крило, али десно. Не би био први који би се прешалтао на другу одговарајућу позицију.Deep Purple wrote: ↑Wed May 14, 2025 9:36 pm
Ne može biti zamena za Serija jer je ipak Depu napadač a Sery krilo.
Немој молим те њега, његово је прошло. Има 32 године, са разлогом игра другу лигу у тим годинама. Имамо већ Николића који може да послужи на тој позицији заменски а још је и млађи годину од Миљана.Deep Purple wrote: ↑Wed May 14, 2025 9:36 pm Kad sam se već bio dotakao krilne pozicije mislim da bi bilo u redu da se Miljan Vukadinović vrati kod nas, on je u Gat-u što znači da bi taj povratak bio formalnost a kao 17-18 sa klupe bi bio odlično rešenje a da nikome ne uzima minute a značio bi dubljoj klupi kao neko jeftino rešenje.
Naravno ako mu zdravlje dozvoljava da igra na tom nivou.
Ако би нам баш требала тако нека опција онда бих пре гледао у правцу Вељка Симића, делује да је у другом плану у Сиваспору.
По трансфермаркту фали му једна утакмица код нас да уђе у "клуб 100". Rabba ће исправити ако податак није тачан.
- Deep Purple
@CRD FCV
Sve je jasno samo što bi Veljko konkurisao za prvih 11 a Vukadinović bi bio 17-18 opcija, plus ne može Miljan da se poredi sa Nikolićem jer bi igrao za dosta manji novac i imao skroz drugačiju ulogu. A o Simiću tek da ne pričamo on je napustio Kipar gde je odlično igrao zbog novca. Simić se dovodi kao neko ko bi morao (za pare koje igra) da unapredi igrački kadar i da donese instant kvalitet, moje mišljenje o njegovim kvalitetima znate ali ga mnogi ne dele.
Vukadinović kao što sam iznad napisao bi bio neko ko treba iskustvom da odgovori, proveren igrač da dobije 10-15 min kad treba i da uskoči u slučaju povreda a da bude 17-18 opcija.
Pričam o tako nekom rešenju koje ne bi oduzimalo nekom klincu minute, bio bi tu da pomogne a ima jako puno iskustva a i kad je zdrav mi smo dobro upoznati sa njegovim kvalitetima a verujem da i dalje to može da odigra 10-15 min kada zatreba.
Sve je jasno samo što bi Veljko konkurisao za prvih 11 a Vukadinović bi bio 17-18 opcija, plus ne može Miljan da se poredi sa Nikolićem jer bi igrao za dosta manji novac i imao skroz drugačiju ulogu. A o Simiću tek da ne pričamo on je napustio Kipar gde je odlično igrao zbog novca. Simić se dovodi kao neko ko bi morao (za pare koje igra) da unapredi igrački kadar i da donese instant kvalitet, moje mišljenje o njegovim kvalitetima znate ali ga mnogi ne dele.
Vukadinović kao što sam iznad napisao bi bio neko ko treba iskustvom da odgovori, proveren igrač da dobije 10-15 min kad treba i da uskoči u slučaju povreda a da bude 17-18 opcija.
Pričam o tako nekom rešenju koje ne bi oduzimalo nekom klincu minute, bio bi tu da pomogne a ima jako puno iskustva a i kad je zdrav mi smo dobro upoznati sa njegovim kvalitetima a verujem da i dalje to može da odigra 10-15 min kada zatreba.
Last edited by Deep Purple on Wed May 14, 2025 10:41 pm, edited 1 time in total.
- Deep Purple
Veljko Simić je odličan fudbaler, koji je u našem dresu dao maksimum i pošteno sve do zadnjeg dinara odigrao, on ima samo jednu manu a to je škola fudbala koju je prošao. Na udaru je većeg dela javnosti jer je zvezdu tužio za novac, raskinuo ugovor i otišao još kao klinac preko.
Simić može da odgovori na dosta pozicija, samo što ja mislim da nam treba drugačiji profil i da može neko bolji da se dovede za taj novac za koji on igra trenutno jer imamo Mladenovića koji je sličan profil samo sa većim potencijalem od Simića, njega treba istrpeti a ne dovoditi mu igrača za konkurenciju slicnog profila.
Nama trebaju igrači kao Bamidele koji mogu da se kroz sezonu ili dve za dosta veći novac prodaju.
Има смисла ако је до пара да се Симић, барем за сада, не доводи. Ми свакако имамо Уроша Николића који треба да буде тај који ће ући по потреби са клупе. Он има сасвим добре резултате управо кад је улазио са клупе, колико год да нисам за њега ипак му се то мора признати.
Тако да по мени Миљан је овде сувишан, добар је за ПЛС или неки Јавор у МБСЛС.
Памтим меч против црвених пре сад већ доста година рекао бих, када су на левој страни били Ђорђевић и Миљан. Тад сам помислио да је Миљан страшан играч а и Ђорђевић такође и да имамо јаку леву страну.
Сада су године прошле, Ђоша је на клупи а Миљан у ПЛС.
Што се тиче појачања за први тим, ту би Гаћиновић и Чумић били приоритети. Везани су уговорима, можда понудити да буду код нас на позајмици до истека уз наче учешће од 50% у платама до краја уговора.
То сам је ја мало заиграо менаџера.
Колега Slanobarac ће се баш обрадовати кад види кога смо споменули.
Тако да по мени Миљан је овде сувишан, добар је за ПЛС или неки Јавор у МБСЛС.
Памтим меч против црвених пре сад већ доста година рекао бих, када су на левој страни били Ђорђевић и Миљан. Тад сам помислио да је Миљан страшан играч а и Ђорђевић такође и да имамо јаку леву страну.
Сада су године прошле, Ђоша је на клупи а Миљан у ПЛС.
Што се тиче појачања за први тим, ту би Гаћиновић и Чумић били приоритети. Везани су уговорима, можда понудити да буду код нас на позајмици до истека уз наче учешће од 50% у платама до краја уговора.
- slanobarac
Evo čitam.... 4 sata je i ne mogu da zaspim. Šta mi radite? 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Mare_Liman
Хоће бити и star player или?CRD FCV wrote: ↑Thu May 15, 2025 12:03 am Што се тиче појачања за први тим, ту би Гаћиновић и Чумић били приоритети. Везани су уговорима, можда понудити да буду код нас на позајмици до истека уз наче учешће од 50% у платама до краја уговора.

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
-
Rosić
Butean-Korać-Sicenje-Bukinac
Medojević-Njegoš Petrović
Lazar Nikolić levo krilo, Kokanović desno krilo, Vukan Savićević nešto izmedju 10 i polušpica
Romanić
Da ne budete nestrpljivi
Butean-Korać-Sicenje-Bukinac
Medojević-Njegoš Petrović
Lazar Nikolić levo krilo, Kokanović desno krilo, Vukan Savićević nešto izmedju 10 i polušpica
Romanić
Da ne budete nestrpljivi

- Uvek sa tobom
Овај Вукан има да отера и ово мало света што долази на утакмице 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !