Не знам стварно како Тањги не може да уђе у главу да букинац не сме да игра пре Бароша, тројица иза Романића без коментара јер боље ни немамо због повреда вероватно (Деле, Величковић, Вукановић)ElMaestro13 wrote: ↑Thu May 15, 2025 8:59 pm Rosić
Butean-Korać-Sicenje-Bukinac
Medojević-Njegoš Petrović
Lazar Nikolić levo krilo, Kokanović desno krilo, Vukan Savićević nešto izmedju 10 i polušpica
Romanić
Da ne budete nestrpljivi![]()
Prvi tim
Re: Prvi tim
-
Dele će biti na klupi, a Bukinac izgleda mora zbog bonusa jer nema ko
Ako Buki mora zbog bonusa, bolje da igra u paru sa Koraćem a na beka da stave Barosa... Sicenje mi u zadnje vreme bas kiksa poprilicno.
Kiksa Kolins u poslednje vreme, ali kontam da Buki na halfu nikako ne bi prošlo... Nesiguran je u sebe i kad licem napada po krilu, kako bi to tek izgledalo da neko ide frontalno na njega kroz sredinu... Dobar je Buki uz aut liniju, sledeće sezone od njega očekujem da se transformiše u igrača za ozbiljnu prodaju.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Sicendze je odigrao fantasticno protiv cz i protiv Ajaksa. Samo lopta ne sme biti dugo u njegovim nogama ( za sada).
Inace, odlican skakac, snazan u duelima i remplovanju, brz i okretan. Treba da ima samo dobru podrsku u tandemu stopera ( to je Korac) i golmana ( to su Rosic i Gocmanac).
Kolins ce izrasti u odlicnog stopera.
PS
Preslab je (fizicki) Bukinac za stopera, u bilo kakvoj situaciji, i neiskusan da bude u poslednjoj liniji. Dobro je to sto ga Tanjga stavlja na beka sutra. Jer, Baros je jako pao u formi i nije onaj igrac od pre, ni napred, ni nazad. Neprijatno sam iznenadjen kako ga lako pretrcavaju brza krila.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Grbavica.021*
Sičendže osim greške na početku protiv zvezde, odigrao je odlično. Nad Duarteom izdominirao. Na Barošu se slomilo bonus pravilo, jednostavno nemamo drugo rešenje.
Vukosav je izjavio za Žurnal da su svi oporavljeni, tako da očekujem rotaciju u drugom poluvremenu.
Vukosav je izjavio za Žurnal da su svi oporavljeni, tako da očekujem rotaciju u drugom poluvremenu.