Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Milan »

Minja wrote: Wed Apr 02, 2025 10:37 pm

Друшкане, група коју си и ти створио паразитира деценијама. Ви сте се у неком моменту одвојили али то не мења на ствари. Проклет је дан када сте је направили. Један од најцрњих дана у историји овог тужног клуба. Сабор је највећа могућа превара... подвала. Нека врста "државног" удара. Барем ја на то тако гледам са ове дистанце. Суштински, овде се и не прича толико о парама, и наравно да знам да ти немаш везе са тим. Ти си небитан у тој целој причи али си био део. Јебале вас организоване групе. Много људи је завршило по болницама а неки и на гробљу. Схваташ? Колико још људи треба да заврше као особе са инвалидитетом, колико још треба да заврше по гробљима? Више мојих пријатеља, сви Сланинари, су имали физичку непријатност са професионалцима. Углавном од оних који су се "доказивали", па су то радили над Сланинарима. Али то тако иде у групи. Милане, колико још људи треба да страда од организованих навијача да би рекли доста више????

Rekoh da se neću nastavljati jer se pogrešnom popu ispovedaš, ali ne budi drzak.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Milan

Post by Milan »

Hajde da probam samo još jednom da budem umeren… Ti si, Minja, potpuno prs’o! Boriš se sa demonima koji ovde nisu prisutni. Prekini da mi spočitavaš za stvari koje nisam ni izrekao, a još menje činio. To je kao kada bih ja tebe optuživao za sve loše stvari koje su se dešavale u klubu dok si u njemu bio zaposlen. Je l’ kapiraš to???!!! Ako nisi u stanju to da shvatiš i normalno komuniciraš - ****** i potraži pomoć!

Moderacija: Dajte ljudi... ovo nije upozorenje za tebe, već molba za vas dvojicu. (Naj)viđeniji ste likovi ovde na forumu, prepucavate se na temi stadiona... Rešite u privatnim porukama i dajte da ne idemo sa teškim rečima, barem javno.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Stanje u klubu je dovelo do ovakvih zestokih rasprava i teskih reci medju nama. Nazalost.
Ja bih ove postove najradije izbrisao.

Sto se tice organizovane navijacke grupe, moj stav sam izneo ( samo zvanicno udruzenje i sa formalizovanom strukturom i odgovornoscu). Ona, sustinski, vec postoji, ali je nedefinsana. Ovakvo stanje dovodi do nezeljenih scena, situacija, povreda, invaliditeta, pa i smrtnih ishoda. Tesko je priznati, ali cinjenicno je tako.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Nema ko to šta da priznaje ili ne. To je fakat. Ovde čak mislim da su skoro svi jedinstveni u osudi toga u šta su se navijačke grupe pretvorile.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Milan

Post by Milan »

Je l' još neko načuo nešto o izmeštanju stadiona?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Stexman

Post by Stexman »

Milan wrote: Thu May 15, 2025 8:33 pm Je l' još neko načuo nešto o izmeštanju stadiona?
To neki novi momenti? Kakvo sad izmeštanje?
Milan

Post by Milan »

Apsolutno usputni glasovi koji su do mene došli (njih par, pa sam se zato zabrinuo), pa da vidim da l' je još neko nešto čuo.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Duplof

Post by Duplof »

Do mene su takođe došli usputni glasovi da se ruši stadion. Ne znam ništa oko toga, samo sam čuo tu informaciju pre par dana. Nisam tad hteo da pišem da ne dižem frku oko potencijalnih laži, ali sad...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
piknikdesu

Post by piknikdesu »

Otvorili su se nekoliko novih lokala na stadionu nedavno
Turija

Post by Turija »

Ako ce da ga ruse, neka ruse Istok, ali da ga gradi neko ko to zna ( pravi stranci) bez korupcije. Zatim ,,obnovljeni" Jug.
Zapad i Sever neka cekaju bolja vremena i izvodjace.
Ako se rusi samo jedna tribina, onda mogu i da se igraju utakmice na nasem stadionu u toku radova. Atletska staza je ,,tampon zona".
Ako je izmestanje, e onda :argue:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
hvylarn

Post by hvylarn »

Imam utisak da se severna tribina zatvorila pod izgovorom da nije bezbedna kako bi se blagovremeno spremila priča da mora rekonstrukcija/rušenje, a samim tim i izmeštanje lokala koja se tu većinski nalaze.

A Zbiljić je pre par meseci već najavio da se bliži(po ko zna koji put) konačni dogovor i da će onda objaviti uskoro. Pretpostavljam po završetku sezone.
slanobarac

Post by slanobarac »

hvylarn wrote: Fri May 16, 2025 11:43 am Imam utisak da se severna tribina zatvorila pod izgovorom da nije bezbedna kako bi se blagovremeno spremila priča da mora rekonstrukcija/rušenje, a samim tim i izmeštanje lokala koja se tu većinski nalaze.

A Zbiljić je pre par meseci već najavio da se bliži(po ko zna koji put) konačni dogovor i da će onda objaviti uskoro. Pretpostavljam po završetku sezone.
To je to. I to što kaže Turija, ako može segment po segment onda je mesto ok. Naravno, ne da dobijemo stadion od 4000 mesta. Između istoka i tržnog centra ima ohoho prostora a onda bi se i zapad mogao dići i da ne smeta stanarima u Tucovićevoj ulici.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
1892

Post by 1892 »

Moja informacija je da se stadion ruši i gradi novi na istom mestu. Od adaptacije/renoviranja su odustali posle tragedije.objaviće posle završetka sezone. Naravno politička situacija diktira sve pa i ovo.
Sledeću sezonu ne igramo u NS.
Come on you Reds!
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

Опет ја досађујем са мојом тврдњом -
Сравнити са земљом сав стадион, оставити само терен и рефлекторе, и постепено дизати трибине од буквално минимум потребног простора до терена , има сасвим довољно места са све четири стране за пристојан капацитет,лагано до 12 - 14 хиљада, ни не треба више....
Beli

Post by Beli »

Ako ga sruse tesko da cemo dobiti novi.
Mene, ako se sete na dan bezbednosti sete se ako ne nikom nista, to je bila moja duznost da radim.
Post Reply