VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: VOJVODINA u Evropi

Post by Turija »

slanobarac wrote: Thu May 15, 2025 2:59 pm
Red Marquis wrote: Thu May 15, 2025 1:58 pm
VošaNS wrote: Thu May 15, 2025 10:21 am Ako izgubimo finale Kupa i u LK ne prodjemo prva dva kola, naši neka se peške vraćaju sa Gibraltara, Malte, Andore i ostalih egzotičnih država.
Prvi deo rečenice ti je već rešen.
Zato što su bolji?
Da nemamo 2 kvalifikacione utakmice u roku 4 dana, nadao bih se potencijalnom iznenadjenje ( kao protiv TSC onomad).

Ovako, jako tesko, realno neizvodljivo. IIgraci ce nam biti premoreni, a klupa tanka.
Pa, put do Zajecara, pa sudjenje, pa arena, pa svi mediji, svi navijaci ( osim nasih) i jos ko zna ko su protiv Vojvodine.

Nema Klub kapacitet da se odupre ( oni 'ladno pomerili finale za dan unapred i svi cute na takav javasluk i bezobrazluk).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Tako je bilo i u Nišu pa smo osvojili "na mišiće".
Ja se nadam.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

@slanobarac
Lepo je nadati se i povlaciti paralelu, koja to nije. Zvezda i partizan ( posle Toleta) nije isto.
Ali, hajde da se nadamo :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

U ovom trenutku, kako stvari stoje, Medin gol ciganima na čmarakani nas vodi u Evropu.

Postoji scenario, ne toliko nerealan, u kojem u poslednjem kolu ispadamo sa evropskih pozicija.

Naime, ako izgubimo na JNA, a Novi Pazar i Radnički 1923 pobede, preskaču nas oboje. Bez Medinog gola, čekali bismo remi u Kragujevcu, što bi bilo značajno manje realno, jer TSCu samo pobeda igra za Evropu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
srkins

Post by srkins »

:wink:
Rabba wrote: Sat May 17, 2025 11:10 pm U ovom trenutku, kako stvari stoje, Medin gol ciganima na čmarakani nas vodi u Evropu.

Postoji scenario, ne toliko nerealan, u kojem u poslednjem kolu ispadamo sa evropskih pozicija.

Naime, ako izgubimo na JNA, a Novi Pazar i Radnički 1923 pobede, preskaču nas oboje. Bez Medinog gola, čekali bismo remi u Kragujevcu, što bi bilo značajno manje realno, jer TSCu samo pobeda igra za Evropu.
Nije taj scenario bar meni toliko nerealan ,elem crni će zbog Rasima biti puni motiva protiv nas ,uzdati se u poštenje Terzića je naivno ostaje Tsc Kg ali i tamo ako iz Tsc a vide da recimo Pazar vodi 3 0 veliko je pitanje motiva zato smo danas trebali rešiti sve jer kod nas su politika i sport jako povezani pa verujem i u razne igrarije pre zadnjeg kola
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

srkins wrote: Sun May 18, 2025 12:04 am Nije taj scenario bar meni toliko nerealan
Nije nerealan, samo, više sam ciljao na činjenicu da bismo bez Medinog gola bili u situaciji da ne smemo da izgubimo zbog ishoda Radnički - TSC. Bilo čija pobeda i prestižu nas. Ovako smo bar TSC izbacili, ako ništa.

Ne samo da nije nerealan, već ukoliko ne uzmemo kup ciganima, idemo emotivno ubijeni grobarima sa Rasimom na noge. Dodatno, blizanci vole protiv nas da plasiraju igrače u izlog, taman ruinirani posle finala da im malo i tu poguramo Ugrešića i koga već treba.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

Rabba wrote: Sat May 17, 2025 11:10 pm

И прошле сезоне у последњем колу, у једном моменту, нисмо били у Европи док УН није спуцао онај слободњак... Јбт, неко време нам баш ниједан резултат није одговарао :greenbutt: Јбт, тад испратисмо Стаменковића са гола у пензију ко најрођенијег, а човек настави да брани на истом нивоу и ову сезону... :whistler:
Post Reply