Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
VošaNS

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by VošaNS »

Vojvodina želi Mladena Žižovića
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/512770
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Zašto imam osećaj da neće dogurati do zime i ako dođe...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

Ne bih bio oduševljen…
POŠTO OBRAZ ???!!!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Гледајући само његов портфолио, не и начин игре његових тимова, закључио бих да је у питању Ненад Лалатовић са оне стране Дрине. Тренерска каријера се највише своди на домаћу лигу, један кратак излет у Саудијску Арабију (као и Лалат) и једна сезона у Македонији.
До Европе стигао испадањем прво од Паока у квалификавијама за ЛШ, затим победе над екипом из Фарских Острва (након продужетака) и пораза од Ференцвароша у квалификацијама за ЛЕ.

У ЛК изгубио од екипа из Ирске и Исланда, тукао Ласк са играчем више (прво примили гол са играчем више), више на срећу побеђен Апоел који се испромашивао и рекао бих врло добре нерешене против Омоније и Панатанаикоса.
У плеј офу тукли Олимпију са играчем више (што је више него што смо ми успели) и онда Рапид.

Кад се узме све ово у обзир, не видим да је то неко тренерско умеће за којим ми трагамо.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

CRD FCV wrote: Mon May 19, 2025 9:47 pm Гледајући само његов портфолио, не и начин игре његових тимова, закључио бих да је у питању Ненад Лалатовић са оне стране Дрине. Тренерска каријера се највише своди на домаћу лигу, један кратак излет у Саудијску Арабију (као и Лалат) и једна сезона у Македонији.
До Европе стигао испадањем прво од Паока у квалификавијама за ЛШ, затим победе над екипом из Фарских Острва (након продужетака) и пораза од Ференцвароша у квалификацијама за ЛЕ.

У ЛК изгубио од екипа из Ирске и Исланда, тукао Ласк са играчем више (прво примили гол са играчем више), више на срећу побеђен Апоел који се испромашивао и рекао бих врло добре нерешене против Омоније и Панатанаикоса.
У плеј офу тукли Олимпију са играчем више (што је више него што смо ми успели) и онда Рапид.

Кад се узме све ово у обзир, не видим да је то неко тренерско умеће за којим ми трагамо.
A i nema ništa protiv da odigra nameštenu utakmicu s vremena na vreme, baš kao taj s kojim ga upoređuješ u postu :D :D (čitaj: Radnik Bijeljina - Borac Banjaluka)
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@ElMaestro13

Od sledeće sezone im je liga skraćena na 10 klubova pa i oni moraju da imaju nekog svog satelita gde će imati bodove a koji će moći da skine drugim rivalima za titulu bodove. Mislim sve je očigledno kada i njihov savez ne stavlja utakmice u istim terminima pa je sve lako štelovati. Borac je dan ranije video da je Zrinjski pobedio Posušje i onda su odlučili da puste Radnik.

Zrinjski ne može da izgubi od Igmana i Goška i toga su bili svesni u Borcu i onda su igrali na kartu dugoročnije strategije i pustili su Radnik koji je upravo to Posušje nakon poraza Posušja od Zrinjskog i preskočio na tabeli. Da je Borac pobedio Radnika bili bi na bod od Zrinjskog koji nema gde da izgubi bodove do kraja prvensta jer su Igman i Gošk već ispali pa im je Posušje kojem je gorelo za bodove i opstanak bio poslednja nada. Da je Posušje pobedilo ili remiziralo sa Zrinjskim, Radnik bi visio i najverovatnije i ispao a Borac bi osvojio titulu doduše bi isto imao meč sa Posušjem ali kod kuće do kraja sezone.

Nema Žižović ništa sa tom utakmicom, nevezano za to što se povezuje sa nama, ovo je bio viši interes države i tjt. Takva im je liga… Ja mislim da od Žižovića nema ništa i da je puštena patka pred kup, mada se pričao po Banjaluci da smo mi zainteresovani, ja mislim da su veće šanse da se dovede najtalentovaniji (moje mišljenje) domaći trener mada su to malo starije informacije do kojih sam ja došao. Mislim da smo taj trener i mi fantastična kombinacija i da bi on mogao da napravi ozbiljan rezultat i sistem kod nas za razliku od jednog drugog mesta gde nije mogao zbog pritiska od strane mnogih.
Problem je samo što ima ugovor do kraja sledeće sezone.

Mislim da bi taj trener ovde na forumu bio dočekan pozitivno i da o njemu vlada jako lepo mišljenje ovde.
ssnigd

Post by ssnigd »

Milan wrote: Mon May 19, 2025 6:56 pm Ne bih bio oduševljen…
Fajt i bunker zagarantovani. Pa ko voli.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
denialalner

Post by denialalner »

Deep Purple wrote: Mon May 19, 2025 11:39 pm @ElMaestro13

ja mislim da su veće šanse da se dovede najtalentovaniji (moje mišljenje) domaći trener
Problem je samo što ima ugovor do kraja sledeće sezone.

Zar nije on prevazišao ovu ligu...

Imao je ponude Fejnorda, Standarda i Dinamo Moskve i drugih.....

Ako mislimo o neĆaci(Milojevicu) Milosu?
🙂
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Da, on. On je malo drugačiji profil ljudi, njemu se radi više o projektu nego o samoj veličini kluba u evropskim okvirima i platežnoj moći. On je svakako mišljenja da je ostao nedorečen u našem fudbalu. Miloš je za mene trener sa najvećim potencijalom od svih naših, išao bih toliko daleko da kažem i da je najbolji trener. Specifičan je ima svoj poseban režim rada i mislim da ga treba dovesti ma koliko god novca da traži jer je on u stanju instant da nas digne i postavi standard neki, da raste uz klub, voli rad sa mladim fudbalerima što je i naš neki cilj.

Upoznat je sa veličinom našeg kluba i samim klubom tako da on to ne shvata kao neki korak nazad u karijeri.

Da se razumemo čim su ga cigani pustili niz vodu morao je da bude doveden kod nas i rukama i nogama (moje mišljenje).

Kuntić i on bi vrhunski sarađivali.

Milojevićev dolazak se isplati samo ako bi mi kao klub unapredili sve konture kluba, uozbiljili se, pružili mu maksimalnu podršku i da radi bez pritiska.
VošaNS

Post by VošaNS »

Ja bih prihvatio Miloša, ali samo kao dugoročno rešenje. Mislim da kad je Stanković uzeo titulu sa zvezdom, Miloš zapravo bio najzaslužniji za to što se kasnije i videlo. Milojevićeva jedina mana je što je radio u cz, toga nam je previše stvarno. I ako će dolaziti pa na zimu stigne ponuda iz Japana, Arabije ili tako nekih pa on ode onda to nema smisla ni dovoditi.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

ssnigd wrote: Tue May 20, 2025 1:26 am
Milan wrote: Mon May 19, 2025 6:56 pm Ne bih bio oduševljen…
Fajt i bunker zagarantovani. Pa ko voli.
Bas to, koliko sam video sa Borcem u Evropi.
Pre bih ostavio Tanjgu, nego dovodio dovodio Zizovica. Tanjga je barem pratio fudbal u Italiji i doveo pomocnika odande.
Zizovicev fudbal mi lici na koncepciju Bata Djora - ala Lalat u umivenijoj varijanti.

Milos Milojevic je vec korak ka savremenom fudbalu.
Ako ne moze neki poznatiji trener, onda je bolje da Tanjga ostane (ako to zeli).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
denialalner

Post by denialalner »

Koga god da stave za trenera,
tesko da ce ostati do zime....
Svaki klub menja bar 2 trenera u sezoni
MINIMUM

Cirkus liga i klubovi...

Da ne pricam da Milos,
ima mogucnost povratka u skandinavski fudbal,
gde mu zivi porodica.....
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Šanse da Miloš Milojević dođe u Vojvodinu ne prelaze 2% :D
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

ElMaestro13 wrote: Tue May 20, 2025 4:26 pm Šanse da Miloš Milojević dođe u Vojvodinu ne prelaze 2% :D
Сумњаш у преговарачке способности председника збиљића :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply