Минимална победа против јединства које је најгори клуб у лиги по табели и то кући, пораз од ОФК-е, солидна утакмица против звезде у НС, опет минимално против Ниша који се бори за опстанак, две победе против младости за које се прича и да су поклоњене или купљене како год, добијен Нови Пазар у гостима није игра била нека али свакако одличан резултат што јесте јесте, кући нас тсц убио, победа против офке где смо стрепили читаво друго полувреме са укупно једним шутем и то ван оквира, кући добијем тсц што јесте за похвалу, бод на маракани солидан али игра 0, Крагујевац кући сачувај Боже фудбала и куп исто пораз без икакве игре. Да будемо задовољни минималним победама против јединства и ниша који се боре за опстанак? Или 2 сумњиве утакмице и да нису против екипе која је играла без икаквог мотива, победа против ОФК-е на срећу и ништа више. Једино за похвалу из тих 13 утакмица су гостовање у Пазару и полуфинале против ТСЦ-а ништа више. Имам осећај да се истрпео Бандовић ову сезону ма какве год резултате имао осим наравно испадања из лиге да би следећу тек покидао а мислим да би и ову завршио као ако ништа топ 4 без цимања до задњег колаCRD FCV wrote: ↑Fri May 23, 2025 1:30 amТреба бити искрен па рећи да смо ту имали 3 меча са црвенима, два са ТСЦ-ом, Лучанима и ОФК-ом, по један са Радничким КГ, Радничким Ниш, Пазар и Јединство. Да смо имали моменте где је било и по 6 повређених и суспендованих играча. Порази су били од црвених, офке и тсца, све три респектабилне екипе. Такође смо две од три победили и са једном извукли реми. Само две од тих 13 утакмица су биле са плеј аут екипама.
Да додам да је Тањга освојио 17 од 53 бода што је скоро па трећина бодова, само једна од тих утакмица је била са плеј аут екипом.
Када се овако прикаже тих 13 утакмица може се рећи да је то саавим коректан биланс.
Такође за Европу можемо рећи и да је његови претходници нису обезбедили јер нам фали тачно један бод за њу.
Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Delim misljenje. Sa ovom ekipom, koju je nasledio, pitanje je da li je moglo vise?CRD FCV wrote: ↑Fri May 23, 2025 1:30 amТреба бити искрен па рећи да смо ту имали 3 меча са црвенима, два са ТСЦ-ом, Лучанима и ОФК-ом, по један са Радничким КГ, Радничким Ниш, Пазар и Јединство. Да смо имали моменте где је било и по 6 повређених и суспендованих играча. Порази су били од црвених, офке и тсца, све три респектабилне екипе. Такође смо две од три победили и са једном извукли реми. Само две од тих 13 утакмица су биле са плеј аут екипама.
Да додам да је Тањга освојио 17 од 53 бода што је скоро па трећина бодова, само једна од тих утакмица је била са плеј аут екипом.
Када се овако прикаже тих 13 утакмица може се рећи да је то саавим коректан биланс.
Такође за Европу можемо рећи и да је његови претходници нису обезбедили јер нам фали тачно један бод за њу.
I Bandovic je imao los start, pa je dobio i nadimak Boza dunster, a sad se zali za njim.
Tanjga i Italijan su zategli malo odbranu, popravili prekide u kratkom razdoblju, sa puno povredjenih igraca u rosteru i prodatog Serija (motora ekipe u napadu). Neka rade, pa videcemo?
Kad se sve sagleda, pase citat iz nekadasnje ExYu serije ,,Nase malo misto": ,, ah moj Boze, ca se moze, moglo je i svrsit gore", sto se tice novog trenera.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Sve je u percepciji stvari, Miroslav Tanjga je jeo dosta go**a sa radom u savezu i guranjem Vojvodine u stranu pa to utiče na celokupnu sliku ali isto tako da se ne zove Miroslav Tanjga već neki Marko Đampaolo (karikiram sad) ovde bi se drugačije pisalo. On ima respektabilan cv i pored toga što je bio samo pomoćnik. Sigurno zna fudbala jer je bio dobar fudbaler i radio je kao trener u Italiji tako da u fudbal nije zalutao ali isto tako ne znači i da ima neke ozbiljne trenerske kvalitete. Vreme će pokazati.
Opet svaka mu i čast što se iz fotelje spustio na trenersku klupu jer je mogao da sedi u loži i prima platu a ipak se uhvatio đavolje rabote.
Pojačaće iz Italije dodatni stručni štab.
Svakako nisam pametan da li je on dobar izbor ali eto neka radi pa ćemo videti.
Opet svaka mu i čast što se iz fotelje spustio na trenersku klupu jer je mogao da sedi u loži i prima platu a ipak se uhvatio đavolje rabote.
Pojačaće iz Italije dodatni stručni štab.
Svakako nisam pametan da li je on dobar izbor ali eto neka radi pa ćemo videti.
Sta cemo sa licencom? Hoce li se Kuntic opet voditi kao trener?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Deep Purple
Neka me ispravi ovde neko ako grešim on ima A licencu i on ne mora da polaže Fss Pro licencu jer je bio profesionalni igrač duže od 7 godina pa odmah može da polaže za Uefinu Pro licencu po ubrzanoj proceduri i onda ne treba ništa od onih kriterijuma da je ne znam vodio u drugom rangu neki klub godinu dana, radio sa klincima iz mlađih kategorija reprezentacije itd… Zato mnogi bivši igrači po evropi i svetu postaju olako treneri. Meni se taj sistem ne sviđa ali eto Uefa tako radi…
Ne treba se pozivati na zvanje ( pogotovo u doba kupljenih diploma), vec na znanje.
Kao primer toga, ne treba bolji od profesora Zivojina Culuma, koji nije imao titulu Dr. a bio vrhunski profesor, naucnik, Akademik novosadskog univerziteta.
Daleko od toga da je Tanjga taj kalibar fudbalskog trenera, ali ne znaci da je losiji od drugih nasih. Ja mislim da je i Sinisa Mihajlovic ekspresno ,,iz kopacki" stigao do Licence i mnogi drugi znacajni evropski treneri (poznati bivsi igraci).
PS
Mislim da Tanjga ima daleko veci licni motiv od drugih trenera u Vosi, a to je njegov sin. Zato ocekujem da ce biti maksimalno posvecen radu i usavrsavanju u struci?
Takodje, treba odabrati brze i tehnicki pristojne igrace, koji mogu da se kondiciono spreme, kao i novog kondicionog trenera.
Na kraju, jeste da je iz OKV, ali veoma bitna recenica Strahinje Kozica:
,,
Narocito ovo: steci poverenje dece s kojom radite.Пуно је играча у домаћој лиги који су прошли наше млађе категорије. Неко успе да буде у Војводини, неко не. Критеријуми су високи у нашем клубу, али битно је да се ради и треба веровати у то што се ради, али и стећи поверење деце с којом радите – јасан је Страхиња Козић"
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Треба посматрати хронолошки.djoks wrote: ↑Fri May 23, 2025 3:39 am Минимална победа против јединства које је најгори клуб у лиги по табели и то кући, пораз од ОФК-е, солидна утакмица против звезде у НС, опет минимално против Ниша који се бори за опстанак, две победе против младости за које се прича и да су поклоњене или купљене како год, добијен Нови Пазар у гостима није игра била нека али свакако одличан резултат што јесте јесте, кући нас тсц убио, победа против офке где смо стрепили читаво друго полувреме са укупно једним шутем и то ван оквира, кући добијем тсц што јесте за похвалу, бод на маракани солидан али игра 0, Крагујевац кући сачувај Боже фудбала и куп исто пораз без икакве игре. Да будемо задовољни минималним победама против јединства и ниша који се боре за опстанак? Или 2 сумњиве утакмице и да нису против екипе која је играла без икаквог мотива, победа против ОФК-е на срећу и ништа више. Једино за похвалу из тих 13 утакмица су гостовање у Пазару и полуфинале против ТСЦ-а ништа више. Имам осећај да се истрпео Бандовић ову сезону ма какве год резултате имао осим наравно испадања из лиге да би следећу тек покидао а мислим да би и ову завршио као ако ништа топ 4 без цимања до задњег кола
Ми смо 7 дана пре те минималне победе над јединством имали пораз од Спартака 1:3. Да не заборавимо и да смо након тога остали без тренера а ни она срамотна туча на источној трибини није допринела расположењу. Са друге стране Јединство је 6 дана пре тога победило ТСЦ 4:1. Додатно ми смо у првој утакмици са њима играли нерешено.
Куп утакмица против Ниша јесте минимална али не треба заборавити да смо ми у утакмици са њима на истођ том терену победили тек кад су они остали без играча, до тог тренутка је деловало да ће нас разбити. И са играчем више смо се намучили да дођемо до победе.
Младост увек делује незаинтересовано у плеј ауту, приче о поклањању увек постоје, небитно ко је противник. Ако се само оде на коментаре наших утакмица, рецимо на Моццарту, видећемо много таквих "информација". Само нико да се обогати на њима.
Играли смо само 2 од тих 13 са плеј аут екипама и победили обе. Погледај наше резултате са екипама из плеј аута ове сезоне пре Тањге, ту се налази разлог зашто ми још увек стрепимо за Европу.
Да ли да будемо задовољни? Резултатом да, игром не много. Проблем је што би ми и једно и друго а то немамо већ 10 година. Сада би да се то деси у 10 утакмица.
Tanjga kao trener ima svoje "za" i "protiv", kolege forumaši su lepo napisali argumente za obe strane, a sredina je verovatno negde između. Po meni, problem je što ne postoji vizija u celoj ovoj priči, a nju ni glavni ćaci u klubu ne sme više da obećava.
Mislim da bismo svi bili složni oko nekog trenera koji će biti deo velikog projekta kluba, koji će imati cilj grupnu fazu evrope, titulu, šta god, nešto za šta je npr. Rastavac bio planiran. Da bi se došlo do toga, neophodno je strpljenje i istrajnost sa svih strana - trenera, igrača, uprave i navijača. Kada se "pomire" sve strane, možemo planirati neku priču, a do tad je sve ovo utopija.
Mislim da bismo svi bili složni oko nekog trenera koji će biti deo velikog projekta kluba, koji će imati cilj grupnu fazu evrope, titulu, šta god, nešto za šta je npr. Rastavac bio planiran. Da bi se došlo do toga, neophodno je strpljenje i istrajnost sa svih strana - trenera, igrača, uprave i navijača. Kada se "pomire" sve strane, možemo planirati neku priču, a do tad je sve ovo utopija.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine