Paaa...kako je krenulo, možda će i dati.Mare_Liman wrote: ↑Sun May 25, 2025 7:28 pm Не могу они да дају онолико колико ми можемо да промашимо
37. kolo: partizan - VOJVODINA 3:2 (2:0)
- Red Marquis
- Moderator
Re: fkp - VOJVODINA, 37. kolo SLS
Io odio Belgrado
- Neizlecivi
Ipak mogu da daju sve sto nasi mogu da promase.
- Deep Purple
Šta mi promašujemo, neverovatno i treba da nas kažnjavaju…
- Mare_Liman
Ипак могу
, гаси интернет, мотај каблове...

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Dobro je, nećemo morati rano da počinjemo pripreme ...
Bitno da mi imamo trenera do kraja 2027.
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Hoće li ovaj Rosić odbraniti nešto danas...prvi gol je dobio sa Novog Beograda....kao i drugi gol u finalu kupa koji je dobio iz Negotina.
Velickovic sam pred golmanom i sutira pravo u njega.
Isto i Baros i Dele, iz tih pozicija su morali dodati loptu u sredinu 16m, jer bilo je slobodnih nasih igraca u boljoj poziciji ( ali, najverovatnije, bi i oni promasili zicere).
Isto i Baros i Dele, iz tih pozicija su morali dodati loptu u sredinu 16m, jer bilo je slobodnih nasih igraca u boljoj poziciji ( ali, najverovatnije, bi i oni promasili zicere).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
Офка изједначила, једино што нам иде у прилог
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
-
+1 nema se sta dodati, samo neka bude tako da stvarno za nesto i odgovaraju posto svi znamo kako to kod nas funkcionise.Rabba wrote: ↑Sun May 25, 2025 6:07 pm Osoba koja navija da Voša ne izađe u Evropu ne može da ne voli Vojvodinu. Izlazak u Evropu bi im dao legitimitet. Finale kupa i Evropa. Malo li je, kad se gleda sa strane? To što mi gledamo agoniju od igre i lige, preplaćene vedete koje otaljavaju(često i bez uspeha) drugorazredne ekipe, manjak poštovanja prema klubu na terenu, nepotizam, nedostatak struke, to niko neće staviti u tekst i kontekst. Ne trebamo u Evropu, jer moraju za nešto da odgovaraju. I preplaćene vedete. I nepismena struka. A pogotovo šerif koji se pravi da je biznismen.
Što se Kokanovića tiče, dečko je ozbiljna igračina za sve Uroše, Lazare, Alekse... Da ne idem dalje. Bar smo ga izveli kroz školu, a on može i da se popiša po nama. Čekao je priliku do svoje 22. godine. I ništa manje nije pokazao od mnogih koji su tu priliku nezasluženo dobili i debelo naplatili.
Pa da se osiguramo na vreme.

- Mare_Liman
Пензионер има јачи спринт и више претрчаних километара него УН и Вукан заједно.
- Red Marquis
- Moderator
Groblje čim dođu na 30m oprobavaju šut. Kod nas, misaona imenica. Ili mora da se dođe na 10, ili alibi dodavanje. Instinkt za gol nema bukvalno niko u klubu.
Io odio Belgrado
-
I dalje mi je od svega najvise zao Mede i Koraca..
Ostalo manje vise iskreno. Kako sejes tako zanjes, ako i ne izborimo Evropu istu ocigledno nismo ni zasluzili, a kao sto je i napisano prethodno neka bar odgovaraju doticni koji trebaju za date rezultate.

P. S
I da delim misljenje sa vecinom, sa ovom ekipom upravom i ostalim cisto sumnjam da bismo ista uradili, pa je mozda i bolje preskociti jednu dve sezone, i fokusirati se na prvenstvo pa za pocetak pobedjivati tu neke ekipe skojima smo se mucili bez problema.

Ostalo manje vise iskreno. Kako sejes tako zanjes, ako i ne izborimo Evropu istu ocigledno nismo ni zasluzili, a kao sto je i napisano prethodno neka bar odgovaraju doticni koji trebaju za date rezultate.

P. S
I da delim misljenje sa vecinom, sa ovom ekipom upravom i ostalim cisto sumnjam da bismo ista uradili, pa je mozda i bolje preskociti jednu dve sezone, i fokusirati se na prvenstvo pa za pocetak pobedjivati tu neke ekipe skojima smo se mucili bez problema.

- slanobarac
Mali Lanetov se još uvek sveti Voši. Drži nas u Evropi, da se brukamo. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!