Kriminal u srpskom fudbalu
Re: Kriminal u srpskom fudbalu
Када ће бити познато јел Пазар иде у Европу?
Najjaca liga majke mi zavrsis 11 samo kazes ovi ispred tebe nemaju licencu i vosa u evropi 

- gospodinFKV
Nadam se da ce dobiti licencu.
Pravila su jasna i ne bih voleo da se ide protiv pravila, pa se nadam da postoji neki kaveat i da Pazarci mogu da dobiju Evropu cistim putem, kao sto su je i izborili.
Edit: Prema nekim naslovima do 11. juna, ako ne i ranije.
Pravila su jasna i ne bih voleo da se ide protiv pravila, pa se nadam da postoji neki kaveat i da Pazarci mogu da dobiju Evropu cistim putem, kao sto su je i izborili.

Edit: Prema nekim naslovima do 11. juna, ako ne i ranije.
Pazar nema nikakve šanse da dobije licencu ako se taj proces odvije pošteno onda nažalost u Evropu ide Vojvodina. Fenerbahče i Harkov čini mi se su jedne sezone propustili Evropu baš zbog te uslovne kazne. Nažalost šanse Pazara za Evropu su baš minimalne.
https://www.reuters.com/article/sports/ ... 0Wednesday.
https://www.aljazeera.com/sports/2013/8 ... ons-league
https://www.reuters.com/article/sports/ ... 0Wednesday.
https://www.aljazeera.com/sports/2013/8 ... ons-league
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Након мало више размишљања нисам сигуран шта да мислим.
Са једне стране би била штета да клуб који је на табели изборио место не оде у Европу, по први пут у својој историји.
Са друге стране ОФК је више заслужио да иде у Европу по игри и позицији на табели па неће ићи због својих проблема.
Такође треба рећи и да је Пазар годинама уназад био "сумњив". Играо плеј оф незаинтересован, деловало да се утакмице (рас)продају. Такође треба рећи и да су ушли у најјачи ранг куповином места, ако ме сећање добро служи.
Не треба заборавити ни на Расима који је мало у Пазару а мало у црнима.
Колико видим одоше им два играча (Месаровић и Исламовић) што се може протумачити да се баш и не спремају за Европу.
Пардон, офка је завршила испод пазара на крају, рачунао сам да су све ди последњег кола били испред њих.
Са једне стране би била штета да клуб који је на табели изборио место не оде у Европу, по први пут у својој историји.
Са друге стране ОФК је више заслужио да иде у Европу по игри и позицији на табели па неће ићи због својих проблема.
Такође треба рећи и да је Пазар годинама уназад био "сумњив". Играо плеј оф незаинтересован, деловало да се утакмице (рас)продају. Такође треба рећи и да су ушли у најјачи ранг куповином места, ако ме сећање добро служи.
Не треба заборавити ни на Расима који је мало у Пазару а мало у црнима.
Колико видим одоше им два играча (Месаровић и Исламовић) што се може протумачити да се баш и не спремају за Европу.
Пардон, офка је завршила испод пазара на крају, рачунао сам да су све ди последњег кола били испред њих.
- gospodinFKV
Ma sve to stoji, ali tom logikom bismo mogli da odjavimo celu ligu. Nema tima u ligi koji nije odigrao sumnjivu utakmicu u poslednjih 5 godina. Nema. Takva je liga, drzava, sistem. Sve.
Ova ekipa, Gacinovic, grad, su apsolutno zasluzili ovo. Znam da zvucim kao Lalatovic, ali tako je.
Steta. Pogotovo jer ce u Evropu tim koji ne zna gde je busan, a ako smo sad vec dogovorili transfere s tim znanjem da ne idemo u Evropu, to ce biti katastrofa.
S druge strane, morace onaj pajac u tom slucaju da ''restartuje'' pregovore sa pojacanjima iz lige petice. Car ce biti go, izgleda.
Ova ekipa, Gacinovic, grad, su apsolutno zasluzili ovo. Znam da zvucim kao Lalatovic, ali tako je.
Steta. Pogotovo jer ce u Evropu tim koji ne zna gde je busan, a ako smo sad vec dogovorili transfere s tim znanjem da ne idemo u Evropu, to ce biti katastrofa.
S druge strane, morace onaj pajac u tom slucaju da ''restartuje'' pregovore sa pojacanjima iz lige petice. Car ce biti go, izgleda.

- Mare_Liman
Све што желим себи и својој екипи желим и њима.gospodinFKV wrote: ↑Sat Jun 07, 2025 1:50 pm Ova ekipa, Gacinovic, grad, su apsolutno zasluzili ovo.

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- slanobarac
Ne znam zašto sad jadikovati što Pazar, najverovatnije, neće dobiti licencu. Ljudi to se dešava ovde svake godine i nikom ništa. Sad ako mi odemo u tu Evropu i budemo vreća za udaranje nije nam niko kriv do uprave.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
+1slanobarac wrote: ↑Sat Jun 07, 2025 2:44 pm Ne znam zašto sad jadikovati što Pazar, najverovatnije, neće dobiti licencu. Ljudi to se dešava ovde svake godine i nikom ništa. Sad ako mi odemo u tu Evropu i budemo vreća za udaranje nije nam niko kriv do uprave.
Samo cu se vise nervirati zbog FKVa.
Liga Konferencija je nasa!
+1slanobarac wrote: ↑Sat Jun 07, 2025 2:44 pm Ne znam zašto sad jadikovati što Pazar, najverovatnije, neće dobiti licencu. Ljudi to se dešava ovde svake godine i nikom ništa. Sad ako mi odemo u tu Evropu i budemo vreća za udaranje nije nam niko kriv do uprave.
- Grbavica.021*
- gospodinFKV
Pa zato i jadikujem. Em su vise zasluzili, em smo apsolutni kurton od ekipe, sa kurtonom od trenera, pardon, ''eNGlEsKOg TiPA mENaDzErA'', kurtonom od caci uprave,...
j**e mi se za Pazar ali mi zasluzili Evropu nismo. A uprava ce sad da prodaje maglu "eto izborili smo Evropu, plan ispunjen, uspesna sezona vidi nas kako smo lepi i pametni fudbalski tigar na Balkanu" i vec ostalo poznato iz cacilend kuhinje. I opet ce biti nas 16 ludaka na forumu stalno mracimo i remetimo harmoniju a vodi nas najveci fudbalski mag ovih prostora a ko da dodje umesto njega a a ko da dodje?slanobarac wrote: ↑Sat Jun 07, 2025 2:44 pm Ne znam zašto sad jadikovati što Pazar, najverovatnije, neće dobiti licencu. Ljudi to se dešava ovde svake godine i nikom ništa. Sad ako mi odemo u tu Evropu i budemo vreća za udaranje nije nam niko kriv do uprave.
I tako jos jedan krug pakla u ovom vecitom danu mrmota...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!