Pa Asani je odavde koliko znam i da se razumemo nemam ništa protiv Hrvata, Mađara... koji su rođeni u Srbiji jer su oni državljani ove zemlje, drugo je Hrvat iz Hrvatske, ali da ne gušimo temu o ovome bi mogli do Nove godine i opet bi svako ostao pri svojim stavovima.podbara wrote:Шта вам је људи? Војводина је одувек била свим срцем отворена за све и за сваког које поштује. Како ником није сметао Хаљиљ Асани? И маните се те приче да се пребројавамо које ко јер то неподржава дух нашег града као ни дух нашег клуба.
п.с. Нескрећите са теме!
Transferi
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
Dajte ljudi malo ozbiljnosti i postovanja,ja se takodje ne slazem sa idejom dolaska Albanca u Vojvodinu.Krle je izneo svoj stav koji nekom moze,a ne nekom ne moze da se svidi i to je normalno.Odma krecu pisanja"Ne lupetaj","Jesi li ti normalan"i sl.Ovaj forum je prepoznatljiv po toleranciji i kvalitetu i nije potrebno dokazivati se i probijati na njemu pisanjem ovakvih postova.Velika je razlika izmedju Albanaca i Srba albanskog porekla koji zive u Srbiji(tzv Goranaca) koji vecinom su katolici.Bojan Neziri je igrao za srpsku mladu reprezentaciju dok ovaj sto treba da dodje nije video Srbije.
Neka novi clanovi prelistaju forum i videce da su ljudi ovde krajnje korektni jedni prema drugima i da nema mesta prepucavanjima,vec samo kvalitetnim raspravama.(ne mislim na Alexandra,vec na neke relativno novije clanove).Ice je vec govorio da na forumu nema mesta kompleksima i da jedino argumentima treba da se sluzimo u cilju poboljsanja rasprava.
Nadam se da se nece ponavljati ovakve situacije,po stoti put-Mi smo jedno,to je nasa snaga!
Neka novi clanovi prelistaju forum i videce da su ljudi ovde krajnje korektni jedni prema drugima i da nema mesta prepucavanjima,vec samo kvalitetnim raspravama.(ne mislim na Alexandra,vec na neke relativno novije clanove).Ice je vec govorio da na forumu nema mesta kompleksima i da jedino argumentima treba da se sluzimo u cilju poboljsanja rasprava.
Nadam se da se nece ponavljati ovakve situacije,po stoti put-Mi smo jedno,to je nasa snaga!
Napred Voso!
Ocigledno je da smo postove pisali u isto vreme. Uglavnom sve sto si naveo je sustina i ja se sa tim slazem...mihailov wrote:Dajte ljudi malo ozbiljnosti i postovanja,ja se takodje ne slazem sa idejom dolaska Albanca u Vojvodinu.Krle je izneo svoj stav koji nekom moze,a ne nekom ne moze da se svidi i to je normalno.Odma krecu pisanja"Ne lupetaj","Jesi li ti normalan"i sl.Ovaj forum je prepoznatljiv po toleranciji i kvalitetu i nije potrebno dokazivati se i probijati na njemu pisanjem ovakvih postova.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Tolerancija tolerancija tolerancija....
Mnogo bi vise voleo da se okrenemo UZAJAMNOM POSTOVANJU.Dosta smo mi prastali.Sva to brastvo i jedinstvo i tolerancija dovela je do ovoga danas.Mrznja nazalost radja mrznju.
Moram da odgovorim i trudicu se eto sto manje da objasnjavam zbog politike i duha ovog foruma.
Bojan Neziri (iz Sabca, igrao za Srbiju,cak mu je i brat dok je on bio tu bio na severu ili jugu ne secam se...) kao ni Asani nikada mi nece biti u istom kosu sa nekim mladim reprezentativcem albanije.
p.s. i kada je dolazio amerikanac isti klinac mi je bio.
Mnogo bi vise voleo da se okrenemo UZAJAMNOM POSTOVANJU.Dosta smo mi prastali.Sva to brastvo i jedinstvo i tolerancija dovela je do ovoga danas.Mrznja nazalost radja mrznju.
Moram da odgovorim i trudicu se eto sto manje da objasnjavam zbog politike i duha ovog foruma.
Bojan Neziri (iz Sabca, igrao za Srbiju,cak mu je i brat dok je on bio tu bio na severu ili jugu ne secam se...) kao ni Asani nikada mi nece biti u istom kosu sa nekim mladim reprezentativcem albanije.
p.s. i kada je dolazio amerikanac isti klinac mi je bio.
0.0625
-
Ovim Podbarinim rečima zamolio bih sve učesnike rasprave da zaustave zlokobnu lavinu strasti, neslućenih razmera (,,tajne su tu da se naslute, neke reči vrede tek kad se oćute,, rekao je još davno u jednoj svojoj baladi, danas najpoznatiji Novosađanin).Nemojmo dozvoliti da i FK Vojvodina postane balada.podbara wrote:Шта вам је људи? Војводина је одувек била свим срцем отворена за све и за сваког које поштује. Како ником није сметао Хаљиљ Асани ili Бојан Незири? И маните се те приче да се пребројавамо које ко јер то неподржава дух нашег града као ни дух нашег клуба.
п.с. Нескрећите са теме!
Mislim da bi bilo ispod nivoa ovog foruma, da se zaključavamo sami od sebe.Zato molim da se vratimo na temu topika.
Hvala na razumevanju.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Дитмар је леви хлаф, родио се 1989. године, висок је 193 цм и био је редован члан албанских националних слекција. Није ми јасно зашто опет покушавамо да се појачамо играчима Беласице? Прво је у питању био Сертић а сада овај Дитмар? Ко ли им је менаџер?грађански wrote:Iako je bilo rečeno da će ih u Turskoj čekati potencijalno pojačanje u poslednjoj liniji odbrane, 22-godišnji Usim Ndoka, Nigerijec je ponovo pomerio dolazak i javio kako će stići u sinoćnim satima:
- Naravano, prvo ćemo videti kakvi su njegovi uslovi, a ukoliko budemo našli zajednički jezik, onda ćemo ga se priključiti treninzima, pa ćemo odvagnuti da li da potpisujemo ugovor s njim.
Sledeće nedelje, nastavlja Rabrenović, Novosađani će na probi imati kapitena mlade reprezentacije Albanije 19-godišnjeg Ditmara Bicaja, u protekloj polusezoni stopera bugarske Belasice:
- Tačno je da smo zainteresovani za mladog Albanca i sada je najpre na njegovom menadžeru da mu sredi vizu, pa će se priključiti ostalim fudbalerima.
:
Last edited by Владика on Sun Jan 25, 2009 9:02 am, edited 1 time in total.
Napisalo se dosta toga u ovoj temi za kratko vreme, a malo je postova ispratilo tematiku… Raspravljamo ovde o nekom liku koji je jedan od hiljadu koji je dosao na probu i koji ce verovatno o’laditi kao i 99% njegovih prethodnika, ali ‘ajde da rasirimo zlu krv medju clanovima foruma kada vec nemamo pametnija posla. Politickih foruma ima dosta, neko ce pisati na B92, neko na Stormfrontu, neko na nekom trecem… Ovaj forum je, pak, zamisljen kao totalno apolitican i neka niko ne uzima sebi za mogucnost da ga pretvara u nesto drugo. Svako ima pravo da ima odredjeno misljenje o raznim stvarima koje ga okruzuju, ali ovo je mesto koje je ograniceno pisanjem o Vojvodini i fudbalu, i sve izvan toga prevazilazi namenu foruma i predstavlja nepotreban teret svima koji ga kreiraju i ucestvuju u njegovom radu. Nedelja ce biti dan za “hladjenje” ove teme, a od ponedeljka nastavljamo po starom, fudbalom poplocanom putu.
P.S. Setimo se protesta krajem 2006. godine i parole – “Politika je kurva”!
P.S. Setimo se protesta krajem 2006. godine i parole – “Politika je kurva”!
-
-