Grba_NS wrote:Moje misljenje je bilo da nam utakmica sa Zenitom uopste nije trebala, a pogotovo na kraju priprema!!!
Ja mislim da je jako korisna.Naravno, ako izvučemo prave pouke iz ovog poraza.Nekad je poraz daleko korisniji od pobede ( trenutno otrežnjava i motiviše da se radi još više).
Imamo kadru ekipu da se superiorno nosi sa rivalima iz naše lige, ali je moramo očeličiti kroz utakmice sa jakim protivnicima (a ne lažnom statističkom slikom postignutih rezultata u pripremnom periodu, birajući slabije protivnike).
Vojvodina, već decenijama ne pamti utakmicu protiv velikog tima izuzimajući dve epizode u tom periodu (Verder i Atletiko).Jednostavno, ne snalazimo se u takvim mečevima.A, osnovni razlog je NEDOSTATAK ISKUSTVA.Otprilike, kao kad se napredan salašar prvi put nađe u velikom gradu ne zna šta će.Sve ga zbunjuje, od zgrada, saobraćaja, pa do ljudi ( od kojih mnogi nisu bolji od njega, ali iskusniji i sigurniji ,,smestiće" mu).Vratiće se kući smušeniji nego što je otišao, ne poželevši više da ide.Međutim, ako je pravi, spremiće se bolje za izazove i otići ponovo.Jedanput, dvaput,... deset puta.Ali će jedanaesti put i On biti na ,,domaćem terenu" i zakazati meč Istine - Meč Pobede