A vrhunac svega je bilo tapsanje igracima veceg dela nase tribine nakon utakmice....

Dokle vise??? Kod mene odavno ne pale price o tome kako ne tapsemo njima vec dresu koji nose...

Tri gola za tri minuta
Napredak - Vojvodina 2:1 (0:0)
KRUŠEVAC: Stadion Mladost, gledalaca preko 3.000, sudija Vukadinović (Beograd),s trelci: Perović u 65. Novković u 67. za Napredak, a Stjepanović u 66. minutu za Vojvodinu. Žuti kartoni: Petronijević, Vujović (Napredak), Kizito, Lakić, Mijatović, Leandro (Vojvodina).
NAPREDAK: Šejić 7, Mikić 7, Đorđević 7, Gašić 7, R. Pavlović 7, Martinović 7, Petronijević 8 (Nikolić -), Vujović 7, Perović 8, Novković 8 (Spasojević -), Binić 7 (Đurović.
VOJVODINA: Brkić 6, Lakić 6 (Aleksić -), Kizito 6, Đurić 6, Mijatović 6, Popović 7 (Đurovski -), Grozdanovski 6, Stjepanović 8, Tadić 6, Hucišivili 6 (Leandro), Mrđa 6.
Susret između Napretka i Vojvodine protekao je u lepoj i borbenoj igri. U prvim minutima utakmice gledaoci su videli brze prodore oba tima, a prvu povoljnu priliku su imali Kruševljani. Vujović je uputio snažan udarac, ali je odbrana gostiju uspela loptu da odbije daleko od svog gola. Usledili su novi napadi Napretka, a u 13. minutu Binić je bio u prilici da postigne vodeći gol ali je golman Novosađana Brkić uspeo da uhvati odbijenu loptu. Brzonogi napadač čarapana Binić u 19. minutu ponovo je ubutio snažan udarac u pravcu protivničkog gola, ali je lopta preletela iznad Brkičeve stative.
Fudbaler Vojvodine Popović je u 30. minutu izveo korner s desne strane, nabačenu loptu odbrana Kruševljana uspela je da odbije van kaznenog prostora. U 33. minutu ispred gola Novosađana stvorila se gužva, Vujović je uputio loptu u pravu Brkovičevog gola. Domaći igrači i navijači bili su uvereni da je lopta prešla gol liniju, ali je glavni sudijasamo odmahnuo. Gostujući igrač Mrđa u 45. minutu imao je povoljnu priliku da savlada Šejića sa oko 15 metara, ali dr spetljao.
I drugo poluvreme je bilo zanimljivo, Novosađani su izveli nekoliko neuspelih kontra napada, ali su se Kruševljani i dalje uspešno branili. U 51. minutu Petronijević je uposlio Dinića koji je pokušao da savlada gostujućeg golmana, ali u tome nije uspeo. U 55. minutu Popović je još jednom izveo dobar korner iz desnog ugla, a Đorđević je nabačenu loptu odbio je daleko od svog gola. Grozdanovski u 59. minutu nije iskoristio povoljnu šansu da svoj tim dovede u vođstvo, on je prihvatio lotpu i bez oklevanja uputio je snažan udarac prema Šejićevom golu, koji je uspešno intervenisao.
U 65. minutu slavlje na tribinama.Snalažnjivi Perović uspeo je da savlada Brkića sa oko šest metara. Vodeći pogodak je ohrabrio čarapane, ali su gosti vrlo brzo izjednačili. Bio je tobar kontra - napad a realizator je bio Stjepanović.
Međutim, već posle sledećeg napada domaći su ponovo poveli. Robusni Novković uspeo je sa šest metara da savlada Brkića. Tako su praktično gledaoci za nepuna tri minuta videli tri lepa pogotka.
finišu su usledila nova uzbuđenja, Novosađani su pokušavali da izjednače rezultat, ali su se Kruševljani uspešno branili. U 79. minutu Leandro je izveo slobodan udarac sa oko 30 metara ali su domaći fudbalri i ovom prilikom uspešno intervenisali.
Cesto se u trenucima povisenih tenzija, svasta ne promisljeno izrekne...Smirimo tenzije, nema potrebe za medjusobnim prepucavanjemvladans wrote:Ako ovaj internet huligan za ovo ne dobije bar finu,roditeljsku opomenu od strane nadleznih,onda je definitivno i ovaj forum otisao u ocin!?madda fakka wrote:Sto ste pi**e....
nama ni ovo ne bi pomogloKoKanidja wrote:Ipak je to 500 eura na ovu krizu.
FRIEND wrote:Pre jedno tri nedelje sam napisao da se o ucinku na pripremama treba govoriti tamo negde posle treceg odigranog prolecnog kola.Medjutim kako sada stvari stoje,i odigrane prve utakmice u nastavku sezone vec mozemo polako sabirati utiske.Danas sam odgledao prvu utakmicu naseg voljenog kluba posle 12-og decembra prosle godine,i stvarno ne znam sta bih mogao da kazem,jer danas ko da nije igrala Vojvodina,kao da je nije bilo na terenu,odnosno na terenu su postojali samo pamucni dresevi,carape i kopacke,i po koja mindjusica.Pomislih u jednom trenutku kao da gledam duhove,vidim sveti dres nasega kluba,ali u njemu nema nicega.Isto tako nisam na klupi video ni naseg cuvenog trenera,nego samo ono njegovo jedino izlizano odelo i belu kosulju,koji su devedeset minuta bili naslonjeni na kucicu za rezervne igrace,sto bi se reklo ko na civiluku okaceno odelo.I sta onda napisati o igri naseg tima kada on danas nije ni igrao.Sta reci o tapsanju na kraju utakmice,istim tim duhovima?Ja se zapitah,jel ovde neko malko lud,ili sam ja postao kao Molder i Skali,da vidim ono sto vecina ne vidi,ili obrnuto.Sve u svemu,ja i dalje zelim da verujem u titulu,zelim da verujem u igrace koji ce poginuti za sveto ime naseg kluba,zelim da verujem pun stadion navijaca koji ce u maju slaviti i na stadionu i na trgu.Postavljam pitanje svim duhovima koji ovo citaju,da li mi mnogo trazimo od vas?Molim za brz odgovor duhovi,jer kao sto znate TITULA NEMA CENU!