Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Zato je uvek najbolje stalno govoriti istinu, punu istinu, i samo istinu. Ako nista drugo bar ne moras da pamtis kome si sta slagao.
chinaman

Post by chinaman »

@ Somborac

Vrlo dobro se zna koliko su te dve bitange (R&R) pokrale novca iz FK Vojvodina ali se pitanje njihove odgovornosti do dan danas nije postavilo iz prostog razloga koji sam naveo u svom prethodnom postu, a to je da sluze svakom. Ta dvojica su odavno zrela za zatvor, a nadam se da ce se jednog dana i naci u istom.

Sto se tice igraca oni nemaju pravo da zauzimaju nicije strane u klubu pa makar se on i raspadao. Ako im se ne dopada situacija imaju pravo da zatraze raskid ugovora na svoju stetu i da odu iz kluba. Sto se mene licno tice, mirne duse bi se zahvalio bar petorici a mozda i sestorici igraca (Mijatovic, Lazetic, Mrdja, Djurovski, Leandro, Popovic). Onaj sastav koji je naveo Zeljafcv u svom postu (Brkic, Stosic, Djuric, Karan, Kizito
Smiljanic, Mitosevic, Medojevic, Tadic, Aleksic, Buac) plus par igraca na klupi (Kesic, Lovric, Lakic, Stjepanovic, Tumbasevic, Hucisvili, Grozdanoski) je sasvim dovoljan da izgura prvenstvo do kraja.

Sto se tice uprave nemam nekih velikih iluzija da ce se nesto promeniti na bolje. Po meni u sukobu se nalaze dva potpuno identicna koncepta i nijedan ne nudi program razvoja kluba na dugi rok. Iz potaje, kao i obicno, ceka dvojac R & R da vidi koja ce strana pobediti pa da nastavi svoj lesinarski posao.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Grba_NS wrote:
van der iV a.k.a Totti wrote:
Milan wrote:
A Cvetkova plata u jednim novinama 1500 e, a u drugim 1000 e. Verovatno će mu na kraju pasti na republički prosek. Jadničak...
Na kraju ce ispasti da volontira u Vojvodini!!!
Ne sumnjam ja da je njemu plata 1500 eura i da to stoji na papiru, ali ono sto ne stoji na papiru je dogovor sa menadzerima igraca koji se guraju u Vosi tj. procenat od njihove prodaje!!!
1500 евра за Магистра! Мало ли је?
Milan

Post by Milan »

Somborac wrote:
Ne mogu da verujem da neko ovde napada igrace, da treba da cute! Sto da cute pred nepravdom,
mi napusavamo igrace tj pojedinci ovde.
Ne napadam ja samo igrače. Mišljenje o ljudima iz uprave sam nekoliko puta iznosio. A igrače ću svaki put pljuvati kada ne budu savesno izvršavali obaveze za koje su plaćeni. Ponavljam, igrač nema šta da se petlja u rukovođenje klubom, ukoliko klub ispunjava svoje obaveze prema njemu!!!
Druga bi priča bila da su to sve mahom naša deca koja iz sveg srca vole klub, a zatim uvide da klubu preti propast i na ovaj način pokušavaju da spasu stvar. A mi svi dobro znamo da njihove pobude ne idu u tom smeru...

p.s. posle dužeg vremena, solidan tekst Savića u Dnevniku...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Dejan

Post by Dejan »

Gajić: “Ne pomišljam na ostavku”
Novi predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić rekao je da u ovom trenutku ne razmišlja o ostavci.

Gajić je na čelo novosadskog superligaša došao nakon što je prethodnom predsedniku Ratku Butoroviću usvojena ostavka u klubu. Prvi čovek Vojvodine kaže da je upravo tim potezom sve razjašnjeno. “Napravili smo problem bez problema i to moramo završiti još koliko danas. Pitam se ko i zašto brani Butorovića od mene, kada sam ga danima ubeđivao da povuče ostavku i ostane u klubu. Njega niko ne tera.

Tražio sam od članova uprave da se sastanu, dogovore, nisu to učinili. Posle brojnih razgovora odlučio sam da mu usvojim ostavku”, rekao je Gajić.

On je dodao i da priče o njegovom odlasku sa fukcije predsednika kluba ne shvata ozbiljno.

“Da je neko u šali nabacio tu temu, rešio bih odmah jer moja ostavka nije problem. Mogao sam da se krijem iza Skupštine, koja mi je dala punu podršku, ali sam preuzeo odgovornost da bismo rešili nepotrebna dešavanja. U ovom trenutku ni ne pomišljam na ostavku jer nije više reč o pravu, nego o obavezi da se stvari ponovo dovedu u red. Kada to uradim, mogu da odem”, rekao je Gajić.

Vojvodina posle 22 kola Jelen superlige zauzima drugu poziciju na tabeli sa 29 bodova, 11 manje od Partizana.
Friend

Post by Friend »

http://www.blic.rs/hronika.php?id=85199 Zanimljivo,kako bas sada da se ponovo pokrece istraga?Sve u svemu,mafija se bori za prevlast u nasem klubu,a rekao bi i u gradu.Pitam se samo sta nam je sve ovo trebalo,lepo da smo se ugasili pre nekoliko godina,i da smo sada ne nekim zdravim nogama u Novosadskoj beton ligi,mi sada tek pocinjemo da se gasimo.Uvek smo kaskali za dobrim stvarima :wink: .
Владика
Administrator

Post by Владика »

U pismu upućenom predsedniku Gajiću u kom ga mole da ne prihvati ostavku Ratka Butorovića, kaže se između ostalog i ovo: “Ne dozvolite da se prekine ideja o stvaranju velike Vojvodine, jer smatramo da samo s Butorovićem Vojvodina može da računa na svetlu budućnost. U suprotnom, sigurno nas očekuje povratak u ružnu prošlost, koju niko od nas ne želi.” .
Велика Војводина? Светла будућност? УУУу, ала су се расписали. Боље за је за њих да размишљају о фудбалу а не о ономе шта се дешава у управи. Требали би ти пилећи мозгови да схвате да са тим што су показали да су спремни да саботирају клуб на терену су заувек себи затворили врата одласка у неки озбиљнији европски клуб. Ако је наша спортска јавност слепа и ако смо ми навијачи увек спремни на праштање то не значи да су менаџери наивни. У тој причи мислим на Ђурића и Тадића(а о Мијатовићу не треба писати).
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Veoma je zeznuta ta situacija sa igracima.Vidim mnogi ih ovde pljuju za to pismo podrske Bati i tako to.Gledajuci iz jednog ugla na to kao na odnos polodavac-radnik,ja sam uvek nastrani radnika (u ovom slucaju igraca),jer nekada mozes imati ne znam ti ni ja kolika primanja,ali sva ta tenzija oko tebe moze da te cini nervoznim i mislim da je taj slucaj i ovde.
Konkretno i sam radim za mnogo manju platu,nego sto drugi iz te branse daju,ali ta sloboda u radu mi vredi vise nego necijih 10 plata.

Mnogo je meni ovde neverovatnih stvari u Vojvodini i oko nje.
Svi pljuju Cvetka i Rabrena,pa ka Cvetka privedu,brdo ljudi mu da podrsku ispred suda koliko se secam,neki od vas brane Batu i kunu se u njega,a sad kad igraci mu daju podrsku vi ste protiv toga... brdo nelogicnosti.Ponekad imam osecaj (a mene osecaj retko kad vara) da ni sami navijaci Vojvodine ne znaju sta hoce,i mislim da je tu i sustina problema.Dokle god se krijemo iza slogana MI SMO JEDNO TO JE NASA SNAGA,klubu nece biti dobro,jer je vise nego ocigledno da i medju navijacima ima vise struja i dok se oni zaista ne ujedine mesetarima ce cvetati ruze umesto lala.
Image
dapokalypto

Post by dapokalypto »

Iz potaje, kao i obicno, ceka dvojac R & R da vidi koja ce strana pobediti pa da nastavi svoj lesinarski posao.
:!: :!: :!:
chinaman

Post by chinaman »

@ Voja

Cini mi se da nisi potpuno u pravu sto se tice nekih konstatacija koje si naveo. Iako je tacno da, mi, navijaci imamo razlicita misljenja po nekim pitanjima smatram da svi i dalje stojimo iza jednog cilja: stabilna FK Vojvodina koja ce protivnike pobedjivati igrama na terenu, a ne van njega. Kad si spomenuo proteste ispred suda zbog hapsenja Cvetka Ridjosica ja i dalje mislim da su navijaci pruzili podrsku tom "gospodinu" iskljucivo iz razloga sto je on uhapsen radi vrsenja pritiska na klub, a ne radi odgovaranja zbog licnih malverzacija. Isto vazi i za hapsenje Bate Buturovica. Sa druge strane, moguce je da su iza organizacije tih protesta stajali licni interesi nekih od navijaca, ali o tome nece da spekulisem posto nemam dovoljno informacija.
chinaman

Post by chinaman »

Izvor: "Novosti"

FK Vojvodina: Vraća se Butorović?

PODRŠKA fudbalera, zaposlenih i navijača po svemu sudeći je pokolebala Ratka Butorovića, potpredsednika novosadske Vojvodine da se ponovo vrati u klub.
- U ovoj situaciji ne pada mi na pamet - kategoričan je Butorović. - Istina je da me je predsednik prvi ubeđivao da ostanem. Jasno je da ni Gajić ni Butorović nisu Vojvodina, jer je naš klub institucija i ne vidim problem zbog mog odlaska. Jednostavno ne vidim sebe u nekim relacijama u klubu.
* Fudbaleri kažu da bolje igraju kada ste vi na tribinama?
- Oni, svakako, nisu tražili ništa ultimativno, a reč je o izuzetnim, lepo vaspitanim momcima. Posle svega sam sedeo s njima u kafiću i uz piće razgovarao.
* Da li je razlog za ostavku mešanje drugih u vaš posao?
- Jeste, s tim da lično nemam sukob ni sa kim.
* Ipak, postoji li mogućnost za eventualni povratak?
- Emotivac sam i lagao bih da po tom pitanju nisam u dilemi. Ne mogu se oglušiti na pojedine apele, ali videćemo.
* Kada?
- Veoma brzo, nadam se “hepiendu” - zagonetan je doskorašnji potpredsednik Vojvodine Ratko Butorović.
Brane

Post by Brane »

Da li ce se Fernando vratiti lepoj Luciji? Jeste, morao je da ode da pomogne vrednom ali slepom bratu, no Lucijina rodbina ga zove nazad. Da li ce pobediti ljubav ili pravicnost. Moze li Ferdinand uciniti nemoguce?
Gledacete u sledecoj epizodi. Do tada razlaz. Mnogo se bitnije stvari ovde desavaju da bi se mi ljubitelji loptanja bavili njima.

Turija, lepo si ih opisao "pileci mozgovi" :lol:
Oni ce da bistre politiku, da vode Vosu u svetlu buducnost. :evil:
chinaman

Post by chinaman »

Bas tako, sve mi se cini da je to jedan lepo izreziran pozorisni komad sa sve glavnim junacima (Gajic, Buturovic), sporednim junacima (Dubroja, Dalton), bitnim epizodnim likovima (R & R), statistima (fudbaleri) i publikom (naivni navijaci). Sta li se sprema u zavrsnom trecem cinu?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

chinaman wrote:* Fudbaleri kažu da bolje igraju kada ste vi na tribinama?
- Oni, svakako, nisu tražili ništa ultimativno, a reč je o izuzetnim, lepo vaspitanim momcima. Posle svega sam sedeo s njima u kafiću i uz piće razgovarao.
Sto rece neko, bolje bi im bilo da su trenirali nego sto su u kaficu uz pice razgovarali sa Batom...
Turija

Post by Turija »

Brane wrote:Turija, lepo si ih opisao "pileci mozgovi" :lol:
Oni ce da bistre politiku, da vode Vosu u svetlu buducnost. :evil:
Brane, nisam (o)pisao, samo sam preneo tekst iz Dnevnika, gde je bilo objavljeno pismo :wink: No, nije ni važno, dobro je rekao autor da nije istorija Vojvodina ružna prošlost, iako je imala teških trenutaka.S tim je njen uspeh veći i trofeji sjajniji.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply