27. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina 2:0

Stara Garda

Post by Stara Garda »

SKINITE DRESOVE,DOKLE DA NAS BRUKATE-IGRATE KO P****CE :!:

Ovo pisem s punim pravom jer sam bio u KULI!!!!

Ako za 90 min.ne uputimo sut na gol,onda.....
Ako nam igraci ne sastave 2(dva) tacna pasa,onda...
Ako izgledamo ko CIRKUS MEDRANO,onda...
Ako odnos igraca prema svetom dresu bude kao danas,onda...
Ako nas 130 ode u Kulu,a oni nas zajeb***ju,onda...

E,onda.....cuce se :!:
Turija

Post by Turija »

Nemam snage da komentarišem.Najbolje utakmicu odslikavaju reči jednog Kuljana, u redu iza mene koji je rekao,,ovo je najgora ekipa koja je gostovala u Kuli,,.
Znao sam da će tako biti kad idemo na nerešeno.Svi igrači užasni, osim Milutinovića i na momente Kizita, koji su pokušavali da iskoče iz sivila.Neki nagoveštaj boljeg uneo je Popović, ali sve je to jako daleko od fudbala.
Sramota, izgubili utakmicu za 10 minuta i u narednih 80 nismo imali volje, ni snage da bilo šta pokušamo.Nemam reči i mislim da do jeseni neću gledati nijednu našu utakmicu.
Najozbiljniji smo kandidat za ispadanje i tek me sad ne čudi stalno spominjanje toga u medijima, čak i kad smo bili na 9 mestu.Zato sam pred ovu utakmicu napisao da moramo u Kulu po 3 boda.
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Stara Garda wrote: Ako izgledamo ko CIRKUS MEDRANO
Izvinjavam se ljudima i vlasnicima CIRKUSA MEDRANO ako sam ih ovim uvredio,jer oni su uigran tim dok smo mi :oops:
:)

Post by :) »

Stara Garda wrote:
Stara Garda wrote: Ako izgledamo ko CIRKUS MEDRANO
Izvinjavam se ljudima i vlasnicima CIRKUSA MEDRANO ako sam ih ovim uvredio,jer oni su uigran tim dok smo mi :oops:
Medrano vredi gledati :!:
limanfkv

Post by limanfkv »

EEEEE KRV TI JEBEM DA TI JEBEM!
BRUKATE NAM NIZIJU I SRPSKU ATINU,
BRUKATE NAM SVETINJU NASU VOJVODINU
:!:
E moji majmuni...Ma ja sam budala sto vas gledam!

DRUGA LIGA prijatelji!
U Kuli nije potrosen niti jedan atom snage od strane niti jednoga igraca!
PA JEL ZNAJU ONI ZA KOGA IGRAJU!??!!!???!

BRUKAAAAAA!
Dobro je rekao neko na tribini da treba da trazimo penziju ili odstetu za to sto ih gledamo!

"Samo borbeno" - koga mi zajebavamo,oni nemaju srce!

Da li je Kacar padavicar mozda??Ili ima neke probleme?Mislim decko je padao i kada lopta prodje blizu njega,a ne...

Cestitao bih Maslicu jer je uspeo cak 2 puta da pipne loptu za 45 minuta.Bravo Napadac!
I Ranku naravno...
Cestitke i Todetu
bravo Beli pravi vodja,kao i Stepanov.
Cestitam Kizitu na totalnoj pogubljenosti.
Cestitam Lazi na odlicnoj partiji "leva noga - levi aut"
Cestitke Francu na izvodlenju prekida!Bravo Franci....Karl Hajnc :lol: :lol: !
Takodje bravo i ostalima koji su igrali po sistemu "ne dodaj molim te"...
SVAKA CAST DJUMIJU :!: na izmenama,taktici...

PITANJE ZA SVE:
DA LI JE OVO BILO REGULARNO ???

Vise nista nije isto nikad nece biti kao sto je bilo ranije, ostaje nam samo borba, borba i secanje na neko srecnije vreme kada smo prvaci bili mi, koje nijedna baklja nijedna pesma nemogu nam vratiti!
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Ljudi moji,neznam sta se desava i sta da kazem.Ovo je takva BRUKETINA da vecu nisam video odavno.Igraci su definitivno sonje i bojim se da sam(bez obzira na mnoga saznanja koja sam imao)bio u krivu za siguran opstanak.Sa ovakvim timom da bi bili sigurni morali bi sve utakmice namestiti a i tada ko zna,kakvi su mozda bi nesto zaj...li.Secam se kada je Belic rekao da nemamo 12 igraca koji mogu igrati a mi smo ga pljuvali.E pljuvali smo ga sa pravom jer mi nemamo trojicu pravih a on nije medju njima.Ocigledno je da bez Dundjerskog mi mozemo izgubiti od svakoga.Imao bi par pitanja za trenera.1.Da li jos uvek on sastavlja tim.Znam da je rekao u Niksicu ako se izvuce povoljan rezultat da nikoga nece menjati protiv Partizana,a pretumbo je ekipu.2.Sta je sa pojacanjima?Zar Vicini igraci moraju da igraju bez obzira na sve.Sa cim je Canovic zasluzio da ne bude ni na klupi a covek je bio standardan prvih pet sest kola.Zasto je sklonjen Dragutinovic a solidno je odigrao par kola sto je igrao.Pozdrav.
Владика
Administrator

LUD, ZBUNJENOG!!!!!

Post by Владика »

Tako bih ja ocenio nasu danasnju igru. Blaga lopta sa 25 metara pogadja naseg golmana u (valjda u njegove pilece) grudi i 1-0. Zatim n.n. igrac Kule prodire pored Kacara i nesvrstanog mu brata Kizita i pored Pekarica i Stepanova igrac kule postize gol.Gde je tu markacija, kakva je to odbrana? Djuric,Stepanov,Pekaric, Lazarevic po visini bi rekao odlicna ekipa za basket ali za fudbal......
Sta je sa Francom? Ponasa se kao igrac iz NBA sa dugackim ugovorom, dok ima fore on se zajebava a kad ga treba produziti e onda se lome i kolena i noge samo da si se postiglo nesto. E moj Franc, da li su ti zamirisali evri ili si vec negde presao.
Nas mladjani kapiten(zar on da bude kapiten Dundjerskom?), posle par "misterioznih i nicim izazvanih" povreda loze se vratio u prvi tim ali ne znam zasto.Da nekog zajebava ili da igra fudbal?
Lazarevic, desni bek ili levi bek, zadnji igrac u odbrani ili stoper? Po onome sto je odigrao najvise odgovara levom smetalu.
Kizito Jozef ,ili Nisteroj ili Bog zna kako, On je bio danas jedina svetla tacka jer me je toliko puta zasmejao da nisam mogao da verujem.
Spic, koga kometarisati nervno obolelog Belica,jekticavog Vukelja ili onu karikaturu od Maslica.
Najtuznije od svega je da ti ljudi zive od fudbala, ponovicu jos jednom nek se fudbaleri placaju na ucinak a nek im fiksna plata bude minimalac iako ni njega nisu zasluzili.
p.s. Ako namesteta tekme pa namestite tekmu 6-4 ili 5-3 pa da imamo o cemu da pricamo!!!!
BRUKO, NOVOG SADA I VOJVODINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Podbara ova utakmica nije bila namestena.Kamo srece da jeste bilo bi nereseno jer je Kula imala sigurne bodove sa Zetom i Haduk-Lemicem.Samo mogu da primetim da su igraci bolje igrali bez para nego sa njima.Juce su dobili neke novce i verovatno je bilo ludovanja.Nego,sta je tu je.Nadam se da ce mo sa Dundjerskim u timu pobediti Smederevo i nekako zavrsiti ovu jadnu sezonu u ligi.Ne vredi sada posle bitke biti pametan i pljuvati po igracima.Sto puta sam ponovio da su oni trenutno ti koje imamo i da ih trenutno ne mozemo menjati.Istrpimo ovo sve i pomozimo(znam da hocemo) da se ostane u ligi a na leto METLA(i to ona gvozdena).Ali bojim se kako igraju da ce svi ostati kod nas jer ih niko nece hteti uzeti i jos nam biti na teretu.Pozdrav.
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Zaista sramno.Nasi igraci ne smeju(citaj ne znaju) da iznesu loptu,da vode loptu,da dodaju glavom.Vukelja izbacen u prazno sa igracem koji ga prati umesto da da gol gubi loptu jer ne zna da vodi loptu.Sramno!!Profesionalci,ljudi kojima je to posao.Djumi je pretresao sve,taktiku smo menjali svaki cas.Bez ikakve ideje i koncepcije.Igraci Kule ostri i bezobrazni-mislim da je njih 8-9 dobilo zuti karton.
Stepanov pod obavezno na klupu jer ima nekih problema i gubi se.Drugi gol je njegov.Kacar ne treba da igra prvu jer nema snage.Po meni Popovic je mnogo bolje resenje, a Kacar da ulazi zadnjih 30-ak minuta.Vukelja u pionire da ``usavrsi``trcanje i vodjenje lopte.Beli isto na klupu jer se nesto gubi i breca a nije 10 utakmica dao gol.Laza napolje kad se vrati Mandic.A Todic je prica za sebe.Prvo je primio gol sa 25m ``od misica`` :oops: Nije mogao da uhvati skoro ni jednu loptu,a onda potez utakmice.Sudiji je ispao crveni karton u nasem 16-ercu i kao uzece ga posle.U medjuvremenu Todicu lopta ispada iz ruku i prelazi gol-aut liniju.Smatrajuci da nije tako ispucava loptu na pomocnog sudiju :oops: Tada naravno dolazi glavni i pokazuje mu zuti karton,a Todic koji je uzeo onaj crveni karton pokazuje sudiji :P :lol: :lol: Nastaje opsti smeh na tribini,a ja se iskreno nadam da je to neko snimio,jer se takva scena retko vidja.Ispao je Tode car samo i on bi trebao na klupu jer je u krizi.
Djumi preduzmi nesto!!!!!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
slavko

Post by slavko »

Ja nisam gledao tekmu sa Hajdukom. I bolje sto nisam. Dusa me ,kao navijaca Vojvodina,jako boli...ne znam sta je ovo...Krenemo ok i onda padamo bezveze... Ajde to Smederevo sad da slistimo (mada licno mislim da ce biti 1:1)...uzas...imamo bod vise od zone ispadanja...
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
ice

Post by ice »

Ne znam sta ste se svi sad odjednom bacili u frku?
Do pre samo nedelju dana pisali su se ovde hvalospevi(posle Sutjeske).Suvise emotivno reagujete i to je u redu ali vi to radite iz pogresnih razloga.Radite to zbog nepovoljnog rezultata i zbog toga sto smo dosli samo na bod od zone ispadanja.Do toga je doslo zbog teskog rasporeda po nas,odnosno zato sto smo kiksnuli kuci protiv Partizana.
Inace nista se u nasoj ekipi nije promenilo u odnosu na proteklu nedelju,samo su za razliku od Lemica,Cuke i Sutjeske koji su vec ispali dosli malo tezi rivali.
Dakle treba reagovati emotivno ali zbog raznoraznih problema u klubu koji su i dalje tu,a ne iskljucivo zbog pojedinih rezultata kojima je eto ipak posledica da smo u opasnoj zoni.
Vidim da se napadaju svi igraci redom i to nije u redu,pogotovo ne treba dirati mladog Kacara.Cime je on to zasluzio?Momak je mlad i do sada je dokazao i da vredi i da mu je stalo do Vose za razliku od nekih drugih.
Sada svi napadaju Stepanova i to vec nema smisla.On je covek vec propao i ovo je samo dolivanje ulja na vatru.Kada sam ja jos prosle sezone poceo da ga kritikujem zbog lose igre svi su me napadali a eto bio sam u pravu.
A da neko ne pomisli da ga ne volim da kazem da sam svojevremeno na starom forumu otvorio topik posvecen Stepanovu posle utakmice u Pljevljima i napao Djoincevica sto ga ne stavlja u tim.Ali Stepanov se od tada mnogo promenio i to nazalost ne na bolje.Poceo je vise da ga zanima nocni zivot.
Kao uostalom i skoro sve nase igrace.To je i osnovni problemNe zive sportskim zivotom.Svima njima je u glavi da se sto bolje provedu,nasponzorisu riba i sto je moguce vise ponapijaju.Jos u vreme jesenje besparice Bane Smiljanic vise nije imao moralnog prava da odrzava disciplinu i igraci su odjednom mogli da rade sta god hoce.
Oni su tu priliku oberucke iskoristili i time pokazali da im nije stalo do klubaNisu strajkovali?Pa sta,zna se da bi to bilo lose pre svega po njih,a poznato je kako su lose prosli skoro svi oni nekadasnji strajkaci.
A da li smo krivi i mi navijaci.Ja mislim da jesmo.Suvise velicamo neka imena i suvise smo vezani za njih.
Vec sam spominjao,zasto aplauz posle poraza?Da li to znaci da nam porazi ne smetaju.Mi moramo poruciti da nam trebaju pobede.
Ne treba kuditi igrace,ne treba im pretiti,treba ih jednostavno ignorisati.
Ja sam vec pisao da mislim da je najbolje resenje bojkot i svi me uvek napadaju zbog toga,ali zapitajte se malo ljudi.Da li bi bojkot bez obzira na sve doneo rezultate?Ja mislim da bi.Opet kazem da mi svojim prisustvom dajemo sramoti legitimitet,a dobro je poznato da utakmice samo prati Firma,Red firm i Stara garda uz jos jedno stotinjak ljudi sa zapada(redovnih uglavnom).
Znamo da poruke tipa "svi sada na Smederevo kad je najteze" vise ne pale.Dzaba sve to.Ajde da se jednom ne pojavimo pa da vidimo rezultate.
Tuzno mi je bilo danas da gledam kako na rukometu nema Firme da podrzi one sjajne momke koji su uzeli kup i sad demolirali Zeljeznicar i to samo zato zbog toga sto je u isto vreme bila ona sramota u Kuli.
Neko ce reci nismo mi tu zbog njih,nego zbog kluba.To bas i nije sasvim tacno jer je klub jedan apstraktan pojam i njega u stvari cine ljudi.I oni koji rade u njemu i oni u upravi i oni na terenu.Svi mi se pomalo identifikujemo sa nekima od njih na razne necima i sa mnogima od njih smo u ponecem i slicni,pa i u manama,pa Boze moj svi smo mi samo obicni smrtnici.
A covek se najvise plasi samoce,to jest da ga drugi ne ostave jer je drustveno bice.
E pa posluzimo se tim oruzjem i nemojmo doci na utakmicu sa Smederevom.Otidjimo bolje na rukomet.
Turija

Post by Turija »

van der iV a.k.a Totti wrote:potez utakmice.Sudiji je ispao crveni karton u nasem 16-ercu i kao uzece ga posle.U medjuvremenu Todicu lopta ispada iz ruku i prelazi gol-aut liniju.Smatrajuci da nije tako ispucava loptu na pomocnog sudiju :oops: Tada naravno dolazi glavni i pokazuje mu zuti karton,a Todic koji je uzeo onaj crveni karton pokazuje sudiji :P :lol: :lol: Nastaje opsti smeh na tribini,a ja se iskreno nadam da je to neko snimio,jer se takva scena retko vidja.Ispao je Tode car
Ovo je jedino što vredi sa naše utakmice i to brdo ,,zelembaća,,.Ne verujem da se ikada dogodilo i Bog zna kad će se ponoviti.TV Novi Sad to treba da plasira u svet, a deo honorara da da Todiću i Voši i tako nas podupru dobrom finansijskom injekcijom. A, eto, mi ćemo, ipak ove godine otići u Evropu i interkontinentalno takmičenje.Malo smešni, međutim, milioni ljudi će čuti za FK Vojvodinu.I anti reklama je često super reklama.
ogi
Administrator

Post by ogi »

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
stoka

Post by stoka »

Ice mislim da bojkot sada nije pravo resenje vec samo pretnje fudbalerima.Bojkot sledece sezone samo ako ovi invalidi ostanu u klubu.Porucujem onima koji nemaju dobre zivce da ne dolaze na Smederevo, nemojte zbog ovi invalida da punite zatvore.
I ne dirajte Kacara on je tek stasava kod nas. Od sledece sezone vreme je da ponovo nasa deca igraju u Vojvodini predvodjeni Kacarom i Pavlovicem koje ce voditi nas trener Milan Djuricic.
budababa

Post by budababa »

Eto, uspeli smo jos jednom da se obrukamo i da pokazemo da nemamo kvalitet za prvu ligu. Tim koji, u utakmici koja je oznacena kao maltene presudna u borbi za opstanak, primi dva gola u devet minuta, ne moze se okarakterisati kao ozbiljan. Stigli smo da nahvalimo Todica u zadnjih par utakmica, a ovaj nas je opet uverio (po ko zna koji put) da “nije sigurna mreza nasa kad je cuva Todic Sasa”. Odbrana je pokazala sve svoje kvalitete u devetom minutu, kada su dva igraca Hajduka namagarcila pola veznog i citav zadnji red. Reakcija Lazarevica bila je istovetna mojoj, a posto sam utakmicu posmatrao kod prijatelja, imao sam tu obavezu da ne razbijem nista sto mi je pod rukom. A imao sam zarku zelju. Napad anemican, od Belog koji ne moze da zavrsi utakmicu bez zutog kartona, preko Vukelje koga malo zbunjuje to sto je lopta okrugla i sto se kotrlja, pa do Maslica, najboljeg igraca u igri 1-na-1 u celoj nasoj ligi (ej, to je nesto!) Klinci su totalno podbacili juce, sindrom prvog tima je zahvatio i njih, i kad postanu standardni prvotimci, opet cemo gledati iste price: La Sans, napijanja, sto pun plavusa, skupa kola, … Za 90 minuta smo imali jedan sut na gol (jel’ to bio sut?), i to dovoljno govori o snazi naseg tima. To sto smo najstariji prvoligas nije dovoljno jak argument da bi ostali u prvoj ligi, a kako trenutno igramo, i druga nam je plafon. Posto smo nemocni da ista uradimo, pustimo da nas voda nosi, a mozda se onaj gore smilostivi i izbaci nas na obalu. A, kao sto rece Voja, pitanje je da li smo to zasluzili.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Locked