Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fruskogorac
Posts: 187
Joined: Sat Jun 07, 2008 5:38 pm

Stepanovic ...

Post by fruskogorac »

STEPANOVICU,
***********************************************************
Zdravlje neka Vam bude bolje bar 61 put, srece imajte bar 61 put vise nego do sada, ljubav neka vam bude jaca, iskrenija bar 61 put vise nego sto je to do sada bio slucaj. SRECAN RODJENDAN !!!
***********************************************************

Sinoc gledam, citam NAS forum, televizor je ukljucen, na njemu SOS kanal. Prosla je ponoc. Gledam na risiver Total TV - a, digitalne brojke pokazuju 01:02 h. Proslo je nesto vise od jednog sata kako je poceo da tece trideseti dan avgusta meseca. Prvo sto sam rekao u sebi bilo je - Dragoslav Stepanovic. Nasmejao sam se. U pokusaju da se vratim i pogledom i mislima na monitor racunara i NAS forum nisam uspeo. Paznja mi je bila usmerena na TV ekran. SOS kanal, studio, sarmantna plavusa voditelj a gost Bane Krstic frotmen "Garavog Sokaka". I opet sam u sebi izgovorio ime - Dragoslav Stepanovic. Naravno, ponovio se i osmeh. Ustajem sa stolice, TV - u dajem jaci zvuk. Gledam, slusam.
Repriza emisije kada je bio gost nas sugradjanin. Veliki covek pozitivne energije. I prica Bane, voditeljka ka prati u pozitivnoj energiji a meni malo po malo pa se otela koja iskrena suza. Negde duboko u sebi emotivac sam. Priznao sam to sebi odavno. I onda slusam da je prvi album "Garavog Sokaka" izasao 1989 - godine. Ej 1989 - a !!! Slusam dalje, kaze Bane " ... moj stric Dobrosav Krstic ... " Ej Dobrosav Krstic !!! Pripaljujem cigaretu, voditeljka kaze " ... vi navijate za Vojvodinu". Ej Vojvodinu !!! Bane se iskreno osmehuje pa odgovara " ... i moj sin igra fudbal". Ej fudbal !!! ... I tako i dalje slusam, gledam TV sa pune iskrenih emocija i setim se intervjua za NAS sajt koji je dao Dragoslav Stepanovic. I ako sam dobro zapamtio izmedju ostalog ovaj gospodin rece da sa zadovoljstvom slusa tamburase, "Garavi Sokak". SOS kanal poklonio Stepanovicu reprizu emisije gde je gost bio Bane - "Garavi Sokak". Sala mala, to je samo jedna slucajnost.
Ja pored vec gore iskrene cestitke zelim da poklonim i poverenje Dragoslavu Stepanovicu. Da imam na umu dobru poznatu poslovicu "Strpljen - spasen". A vi ?!
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Ej Fruškogorac, super su Ti ovakvi emotivni tekstovi sa lepim povodom.Šteta je što sada retko pišeš na ovom forumu.

Stepiju, srećan rođendan, dobro zdravlje i da zajedno proslavimo Treću Šampionsku Titulu Vojvodine :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fruskogorac
Posts: 187
Joined: Sat Jun 07, 2008 5:38 pm

Zapazanje

Post by fruskogorac »

"Turija" tu sam ja. I veruj mi imam vremena za kuckanje ( za NASU VOSU ) se uvek nadje vremena. Samo necu na precac da iznosim svoja misljenja. Zaista mislim da svi treba da budemo "strpljeni - spaseni". Sto se tice mojih redova reci cu samo, iskreni su i spontani.
No da se vratimo gospodinu koji je trener NASE VOSE.
Imao sam prilike da upoznam Dragoslava Stepanovica. U tih par minuta stekao sam utisak da se u razgovoru sa njim moze mnogo toga nauciti o zivotu uopste. Ali o tome drugom prilikom.
Nego sada nesto malo surfujem po Internetu i nailazim na jedan interesantan podatak. Svi znamo da je i nemacka "Bundesliga" takodje u toku. Na vrhu tabele je ako sam dobro primetio FC Bayer 04 iz Leverkuzena ( deli prvo mesto sa FC Hamburger SV ). Jel to "brat blizanac" gospodina Stepanovica vodi "farmaceute" ?! Ili to gospodin Stepanovic iz Novog Sada "diriguje" igracima ovog cuvenog nemackog kluba ?! Nije zgoreg napomenuti i to da je FC Eintracht Frankfurt sesti sa cetiri boda zaostatka iza vodecih.
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Post by Mare »

Stepi srećan rođendan, pošto sam siguran da je jedna od
želja da se na kraju prvenstva osvoji titula, želim pored dobrog zdravlja da se i ta želja ostvari!
P.S. Jedan predlog za forumaše, mogli bi da skupimo neku kintu i poklonim nešto gospodinu Stepanoviću za rođendan od članova foruma FKVOJVODINA.COM!!!
stormer
Posts: 233
Joined: Fri Jul 21, 2006 7:17 pm
Location: Novo Naselje

Post by stormer »

User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

Ja se nadam da ce Stepi uspeti da nas vrati u pobednicke dane...sada momci imaju veliki ispit u 5. i 6. kolu protiv Partizana i Zvezde...ako pobede Partizan u gostima i otresu Zvezdu ovde u Novom Sadu(sto se ja nadam jer su bolji) onda smo na konju...al zeleo bi samo da cestitam Stepiju rodjendan i mislim da ce mu najlepsi poklon biti na kraju sezone a to je trofej, sto se iskreno nadam!
_____________________________________________________________
Jedan klub na svetu volim ja
za njega iz sveg glasa navijam
Vojvodina jedna jedina
pola bela pola crvena!!!

F89
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Moram i ovde da prekopiram svoj post.
E toliko sam se sada iznervirao kada sam procitao izjavu Stepanovica vezano za Aleksica da je to neverovatno.Stepi je izjavio da je RAZOCARAN igrom Aleksica i da je ocekivao da ovaj ode u napad,a ne da se izvlaci po boku?!!! :shock:
Pa majku mu zar je toliko tesko priznati da nisi u pravu i da je Aleksic veliki potencijal i da treba da igra od starta?Ocigledno je kod Stepija proradila sujeta,misli da je pokupio svu pamet ovoga sveta,a uz to je i tvrdoglav kao mazga.Vazno je da nam igraju dva alava i beskrvna Crnogorca dok dva nasa supertalentovana deteta koja su i svima drugima dobra(a ocigledno ne i nama) sede na klupi. :roll: To sto je Aleksic namestio mat poziciju njegovom ljubimcu Stojki koji nije znao da je iskoristi,kao da se nije ni desilo.
Stepi odlazi,ti si samo jedan demagog,ocigledno je da ti drugi sastavljaju ekipu,i bolje je da na vreme odes dok problemi ne pocnu da se nagomilavaju.E onako nesto izjaviti,mislim stvarno.....
STEPI ODLAZI!
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

Nisam uopste znao za tu izjavu Steponovica....moje misljenje se totalno promenilo o njemu u odnosu na pocetak sezone....ovo je strasno.....a mogli bi jednom da probamo i sa dva napadaca...ne bi nam skodilo....
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3899
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Post by Red Marquis »

Od početka sezone mu je na zubu...Stepi ima 14 podobnih igrača, a ostali...ma jeste, Dani je kriv za jučerašnju podelu bodova...odstrani tog neposlušnika! :roll: Zašto takvu izjavu daješ za novine? Kako to može da utiče na mladog fudbalera, kad ga kritikuju javno?

p.s Opet sve po starom kod nas...
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Red Marquis wrote:Od početka sezone mu je na zubu...Stepi ima 14 podobnih igrača, a ostali...ma jeste, Dani je kriv za jučerašnju podelu bodova...odstrani tog neposlušnika! :roll: Zašto takvu izjavu daješ za novine? Kako to može da utiče na mladog fudbalera, kad ga kritikuju javno?

p.s Opet sve po starom kod nas...
Potpisujem,nije kriv nula Tumbasevic vec Danijel. :lol:
Ovamo nece navodno prljav ves da iznosi u javnost,a sada to radi samo sa Aleksicem i to potpuno bez razloga jer je bio najbolji igrac meca.
E moj Stepi,totalno si me razocarao i mislim da je vreme da odes,ali naravno drzace te ovi iz uprave.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Grbavac
Posts: 46
Joined: Wed Nov 12, 2008 3:35 pm

Post by Grbavac »

Dok je Bata predsednik, Crnogorci ce uvek igrati :wink:

Zanimljivo mi je i kako se Stepi na konferenciji cudi kako Stjepanovic jos nije proradio sto se tice golova.
Ako on stvarno misli da ce Slaven zavrsavati akcije onda stvarno... :roll:

Ne znam kako se Dani ponasa privatno, na treninzima, prema treneru i saigracima. Iskreno, ne bi me cudilo da decko hoda u oblacima vec godinu dana.
Mozda su i ove Stepijeve kritike pedagoske, ali polako se prelazi granica. I vec pocinju te kritike da iritiraju.
fruskogorac
Posts: 187
Joined: Sat Jun 07, 2008 5:38 pm

A kako je ...

Post by fruskogorac »

A kako je NASA VOSA igrala pre doalska Stepanovica ? ( neracunam na period Zorana Marica )
fruskogorac
Posts: 187
Joined: Sat Jun 07, 2008 5:38 pm

Moj komentar

Post by fruskogorac »

Nemam nameru da bilo kome namecem svoje misljenje, niti da se svadjam ( repliciram ) ali misljenja sam da igracki kadar NASE VOSE nema bas puno crnogoraca. U prvih 11 Pekovic ima srcanost, volju ( jel on crnogorac ? ), za Tumbasevica bi voleo takodje da znam da li je crnogorac, Stjepanovic je ako se nevaram rodom iz EX BiH, ...
U krajnjem slucaju meni je potpuno nebitno ko je koje nacionalnosti, kako u stvarnom zivotu tako i kada je NASA VOSA u pitanju. Klub smo iz grada koji svi znamo da je multikulturalan, multinacionalan, multikonfesionalan. I zato je "mesanje" dobro doslo uvek.
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Manite geografiju.
User avatar
Jan
Posts: 374
Joined: Mon Jan 24, 2005 12:18 pm
Location: Novi Sad

Post by Jan »

Iz danasnjeg Blic-a

Dragoslav Stepanović o radu u Vojvodini
Aleksiću treba vreme da se smiri
Autor: B. Marković | Foto:m. metlaš | 18.09.2009. - 05:00


Želimo da u maju iduće godine, kad se u srpskom fudbalu budu svodili računi, Vojvodina bude na mestu gde se dele trofeji. Titula je prvi cilj, zatim Kup, a izlazak u Evropu nešto što se podrazumeva, kaže za „Blic“ trener Vojvodine Dragoslav Stepanović, najiskusniji stručnjak u Superligi.

Trenutno drugo mesto u ligi, sa istim bilansom kao Crvena zvezda i dva boda ispred Partizana, obavezuje popularnog Stepija da opravda ambicije navijača iz srpske Atine.



- Da smo pobedili Smederevo, bismo bili sami na vrhu. Tih 1:1 došlo je u pravi čas kao odlična opomena mojim igračima. Govorio sam da će Smederevci ove sezone biti iznenađenje lige, kao prošle godine Javor i to su potvrdili. Imali smo nekoliko gol-šansi, ali ne i razliku u igri koja bi nam donela pobedu.

Da li talentovanog Danijela Aleksića, kako neki kažu, dugo držite u fioci?
- Aleksić je dugo bio telom u Vojvodini, a duhom negde drugde. Bio je blizu odlaska u veliki strani klub, pa je ostao. Nije to lako, treba mu vreme da se smiri. Za dva meseca naših priprema stalno je bio odsutan: sa omladinskom i mladom reprezentacijom u potrazi za angažmanom. Rekao sam mu: budi ovde 100 odsto i igraćeš! Sad je na putu da se vrati u formu, da pokaže ono najbolje što ima: udarac i instinkt za gol.

Proletos ste želeli u Vojvodinu, a uspeli tek u drugom pokušaju?
- Posle dugog rada u inostranstvu normalno je da sam hteo da vodim jednu od tri najjače ekipe u Srbiji. Igrače koji žele vrh, a ne prosek. Vojvodina je odavno na tom talasu, a ako na zimu kompletiramo tim, imamo pravo da se nadamo jednom trofeju.

Šta je predsednik Butorović tražio od vas?
- Da Vojvodina formira stabilan tim sa sedam-osam standardnih igrača koje ćemo dopuniti najboljima od 350 momaka iz omladinske škole. Da budemo u vrhu lige i da svake sezone igramo u Evropi. A kad dovodimo igrače da budu prava pojačanja, kao Ađuru i Vulićević, a ne da popunjavamo broj.

Da li je zahtevao titulu prvaka?
- Nije, niti to bilo ko može da traži od trenera. Treba biti realan: iz prošlogodišnjeg tima Vojvodine sada su među jedanaestoricom samo tri igrača! Ipak, borba za vrh je obavezna.

Da li vam je oprošteno ispadanje iz Evrope?
- Ispali smo od Austrije, a bili smo blizu prolaza. U revanšu smo vodili i u samoj završnici posle kiks gola dozvolili preokret. Baš na toj utakmici pokazali smo da imamo potencijal! Da smo bili zajedno mesec dana duže, sad bismo igrali u Ligi Evrope.

Utisak je da Vojvodina još nema pravu igru?
- Tek je četvrto kolo, posle desetog će se znati ko je ko. Protiv Smedereva smo konačno u defanzivi bili besprekorni, ali još tražimo igru u napadu.

Da li bi vas zadovoljila odbrana prošlogodišnjeg drugog mesta?
- Tada je klub zaostao 20 bodova za Partizanom, što se sigurno ne može ponoviti. Ako zadržimo najbolje i dodamo ono što tražimo ,umešaćemo se u trku sa beogradskim velikanima.

Kome dajete veće šanse - Partizanu ili Zvezdi?
- Partizanu, jer ima najstabilniji tim. Od bitnih igrača otišao je Obradović, a došli su Kleo i Krstajić, pa su još jači. Zvezda je prodala 20 igrača, kao i Vojvodina, pa su crno-beli najbliži tituli.

Gde je Vojvodina kao klub u odnosu na Beograđane?
- Po uslovima smo im najmanje ravni, imamo sjajan sportski centar i ambicioznog predsednika. Ipak, najvažniji je tim, a ako ga sačuvamo, napravićemo sastav koji će trajati dve-tri godine. Onda ćemo juriti uspehe na sva tri fronta!

Šta je za vas uspeh, a šta neuspeh?
- Zna se šta je za Vojvodinu uspeh. Pa ona je bila šampion Jugoslavije još pre 20 godina. Planovi Bate Butorovića i moji se poklapaju: igrači mogu da odu kad klub odluči, a ne kad oni žele. Dok nađemo zamene, odoše nam vozovi! Tako se nije radilo, a ceh smo platili ispadanjem iz Lige UEFA.

Čime ćete lično biti zadovoljni na kraju sezone?
- Prvo da sagledam šta imamo, da li su nam igrači zreli za ono što želimo. Ako ne uzmemo trofeje, bar da postavimo kamen temeljac za budućnost. Ne daleku, nego blisku - da Vojvodina predstavlja nešto u Evropi!

Ne smetaju mi otpori
Pitanje da li kao došljak oseća otpor bivših igrača i trenera Vojvodine ne izaziva nezadovoljstvo kod iskusnog stručnjaka.
- Nemam iluziju da toga nema u Novom Sadu, ali mi ne smeta. Previše kratko sam u klubu da bi neko izricao konačne sudove o mom radu. Vojvodina je klub od tradicije i ima mnogo kompetentnih da pričaju o onome šta vide i šta misle, ali jedina istina biće rezultat – kaže Stepanović.
VOŠA ZAUVEK !!!
Post Reply