5. kolo: Partizan-Vojvodina 1:0

Locked

Sta ocekujete u nedelju?

Pobedu Vose, naravno!
30
54%
Ekipe su podjednake, nereseno...
15
27%
Poraz i ulazak u krizu.
11
20%

Total votes: 56

Brane

Post by Brane »

Upravo tako. Suvise stvari se uzima zdravo za gotovo. A kako pametni ljudi kazu "pretpostavka je majka svih gresaka". Pa da vidimo sta su to pretpostavke a sta cinjenice:

- Stepi je najdokazaniji trener u nasoj ligi - Ja bih rekao cinjenica
- Curcicu se niko ne mesa u posao - Hm, pretpostavka
- Curcic je dobar trener - opet pretpostavka
- Dani bi dobro igrao u Vosi - ovo je tesko pitanje ali ja bih rekao pretpostavka zato sto ga nisam gledao dovoljno a i verujem coveku koji ga gleda svaki dan. To je ujedno i pitanje motiva, odnosa sa saigracima a ne samo njegovog fudbalskog umeca

Ne bih da ispadne da mrzim Danija jel bi bio najsrecniji da nas bas on dovede do nove titule i, zasto da ne, ostane ovde jos par godina i ponese kapitensku traku. Ali to se moze desiti jedino ako se debelo izvine gospodinu koji je za njega izmislio fudbal i pocne da radi ono sto ovaj od njega trazi.

A za Maksimovica, pa ne znam. Gledao sam ga onoliko koliko je igrao i imam utisak da zna i moze. Nije mi jasno zasto ga zovu rekreativac. Gresi naravno ko i svi ali po meni bolje resenje od Tadica i crnogorca jer je prosto pouzdaniji sa loptom. Sta vredi sto Vule sparta po liniji gore dole (ili Kiza) kad ne dobija loptu jer se krilni igrac nameracio da solira ili jos gore ne moze da je zadrzi u nogama dovoljno dugo da ga ovaj pretrci.

I zato, ja cu i dalje podrzavati Stepanovica. Nadam se da ce ostati na svom kursu, da ce hvaliti igrace kad zasluze a kuditi ih kad uprskaju. Nekad tajno, a nekad javno. Neka i oni malo osete vrelinu javne rasprave.
ice

Post by ice »

Znaci Brane po tebi je i Kizito uprskao u nedelju?
A Stepanovic se dokazao u Cukarickom,a pre toga time sto ubedljivo najjacu ekipu i najbogatiju u nemackoj trecoj ligi Lajpcig nije uspeo da dovede do druge vec da se bore za opstanak pa je smenjen,sto je Oberhauzen vodio tako da je ovaj prikovan za dno druge Bundeslige pa je opet smenjen,sto je za kratko vreme u Bilbao napravio katastrofalne rezultate pa je ekspresno smenjen.....
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Brane

Post by Brane »

ice wrote:Znaci Brane po tebi je i Kizito uprskao u nedelju?
A Stepanovic se dokazao u Cukarickom,a pre toga time sto ubedljivo najjacu ekipu i najbogatiju u nemackoj trecoj ligi Lajpcig nije uspeo da dovede do druge vec da se bore za opstanak pa je smenjen,sto je Oberhauzen vodio tako da je ovaj prikovan za dno druge Bundeslige pa je opet smenjen,sto je za kratko vreme u Bilbao napravio katastrofalne rezultate pa je ekspresno smenjen.....
Pa da je blistao i sa tim timovima verovatno bi on sad sedeo u Celsiju umesto Ancelotija ali nije. To ne menja cinjenicu da je on dokazan strucnjak za razliku od nekih drugih koji samo imaju potencijal, mada uglavnom ni to.

Ne znam sta je Kiza rekao kome i kada. Ali ako je rekao da moze da igra pa onda pred utakmicu ipak rekao da ne moze ja bih prilicno popizdeo. Pretpostavljam (a to nije pametno raditi :wink: ) da je lekar dao zeleno svetlo, zatim ga je Stepi pitao da li se oseca OK da igra, a ovaj je prvo rekao da, pa onda ne.

Jel Dani sluzio vojsku? :twisted:
ice

Post by ice »

Sto se tice vojske,to je za sportiste danas manje vise formalnost.
Ne znam sta se desavalo tacno sa KIzitom,to priznajem,i nije u redu ako se neckao,ali svakako on nije mogao demoralisati ekipu,pogotovo sto vecinu igraca bas zabole ona stvar i za mnoge vaznije stvari a ne Kizita.Lepo je stepi po obicaju nasao opravdanje za poraz i losu igru,a naravno da prizna svoju gresku nije mu ni palo na pamet.
Turija

Post by Turija »

Niko ovde ne pravi od Ćurčića Murinja, ali je on jedini domaći trener koji donosi nešto savremeno u srpski fudbal - prvenstveno snagu i disciplinu.To je više nego dovoljno za visok plasman u ovoj našoj Ligi.
Videlo se to dobro, kako i koliko su se mučili i blizanci i mi, i kako im je Javor zakidao bodove (i u Beogradu).Mislite da je to slučajno?Ne, nego su bili iznenađeni presingom i izdržljivošću igrača Javora (dok naši igrači ne mogu pola sata izdržati visoki ritam).
Uostalom, zar nas nisu time prijatno iznenadila pojačanja iz Javora, a njih neprijatno (sa fizičkom spremom) naši igrači koji su otišli u Ivanjicu.
Stepi se previše uljuljkao u svoje nekadašnje ime, i jedan svetli trenutak u Nemačkoj, a zaboravio loše epizode sa ostalim klubovima, gde je radio kasnije.Uostalom, ako ćemo tako, Ljupko je trofejniji trener od Stepanovića, pa....
Mislim da svi treba da se dozovu u pamet, što pre, a ne samo Aleksić (koji će možda biti daleko poznatiji od trenutno svog Šefa), pa ćemo se kajati zbog stereotipne podrške starijem, tj da je trener uvek (apriori) u pravu.
Vidljiva je činjenica da Stepanović vrši neku vrstu mobinga nad Aleksićem.Da su ti igrači, koji su u našem sastavu ispred Danija, iole bolji od njega, prvi bih bio 100% na strani Stepanović (i Hucišvili je u indentičnoj situaciji, samo što on nije ,,kod svoje kuće" pa mora da ćuti).
Sve u svemu, situacija se mora rešiti kompromisom tako da se niko od pomenutih aktera ne oseća poraženim (iako je ovom tvrdoglavom borbom ,,na brvnu" najviše poražena Voša :cry: ).

PS
evo Stepanović danas reče za Dnevnik da se Predsednik FK Vojvodine lako oduševi i lako razočara.Ne znam šta tu ima čudnog za bilo koga ko i malo doživljava Vošu?Pa, problem je gsn Stepanoviću što Vojvodina ne izgubi utakmicu kao ozbiljan tim, NEGO SE OBRUKA.
Pa kako onda da se ne razočara(mo) :?: a njen navijač željan pobeda (kao gladan hleba) svaku njenu pobedu doživljava kao istinski izlazak iz krize i povratak na stare staze slave...i tako poslednjih 20 godina, bar 40 puta smo prevareni na istu foru :oops: :cry:
Gospodine Stepanoviću, shvatite već jednom da za Vošu nema više vremena (što rekao Mladen Delić), nema petogodišnjeg , trogodišnjeg...ili već dugogodišnjih planova, pogotovo što titovi blizanci u poslednje dve godine NIKAD SLABIJI.
Gospodine Stepanoviću, obaveza trenera Vojvodine je OSNOVANA BORBA ZA TITULA ODMAH!
KO NE MOŽE DA NOSI TO BREME, NIJE VREME ZA NJEGA DA RADI U VOJVODINI, neka se vežba i čeka rezultat (3 godine) u nekom drugom gradu.
Last edited by Turija on Tue Sep 22, 2009 11:44 pm, edited 4 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Mondo
Stepi za MONDO: Aleksiću samo opomena
Utorak, 22. septembar 2009. 22:58

Danijel Aleksić je odšetao sa klupe za rezervne igrače Vojvodine u nedeljnom derbiju sa Partizanom. Mladi reprezentativac je objasnio da "nije mogao da izdrži više" kada je shvatio da mu trener Dragoslav Stepanović neće ukazati šansu.

I upravo je Stepanović u utorak obavio razgovor sa talentovanim napadačem, za koga je Mančester siti spreman da plati sedam miliona evra. Iskusni stručnjak spustio je loptu na zemlju.

"Predložiću da ne bude kažnjen već samo opomenut. Ovo mu je prvi prekršaj i bojim se da bismo mu suspenzijom ili nekom drugom kaznom napravili još veći problem", objasnio je Stepanović za MONDO.

Poslednju reč imaće Upravni odbor i predsednik Ratko Butorović. Dotle, Aleksić je u karantinu sa ekipom, koja u sredu igra utakmicu šesnaestine finala Lav Kupa Srbije, kod kuće protiv Dinama iz Vranja (15,30).

"Objasnio sam Aleksiću i zašto nije igrao protiv Partizana - ekipa je igrala defanzivno i u takvoj situaciji morao bi da igra beka, a na toj poziciji ne može da pokaže koliko zna. On je napadač", dodao je Stepanović.

"Ja znam da se igrač ne postaje na treninzima nego na utakmicama, ali kada sam došao u Vojvodinu, on je bio sa reprezentacijom u Ukrajini. Kasnije je išao i u Mančester. I kada je ovde, rastrzan je", zaključio je Danijel Aleksić.

(MONDO, foto MN Press)
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Zeljo, za ovu nasu ligu, Aleksic i jeste Kristijano Ronaldo. Za koju godinu, kada bude igrao u Man.utd sa Ljajicem u paru, ili u nekom drugom velikom klubu, mi cemo moci da kazemo da smo gledali barem tih pet minuta koliko su nas udostojili ljudi iz strucnog staba.
Last edited by Minja on Tue Sep 22, 2009 11:30 pm, edited 2 times in total.
Turija

Post by Turija »

Zeljafcv wrote:Mondo

"Objasnio sam Aleksiću i zašto nije igrao protiv Partizana - ekipa je igrala defanzivno i u takvoj situaciji morao bi da igra beka, a na toj poziciji ne može da pokaže koliko zna. On je napadač", dodao je Stepanović.

(MONDO, foto MN Press)
:?: :?: :?:
Znači, ipak je trener odredio defanzivnu taktiku na vojnom stadionu, a maksimović je poznat po tome što odlično igra beka :shock: :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
mihailov

Post by mihailov »

Turija wrote:
Zeljafcv wrote:Mondo

(MONDO, foto MN Press)
:?: :?: :?:
Znači, ipak je trener odredio defanzivnu taktiku na vojnom stadionu, a maksimović je poznat po tome što odlično igra beka :shock: :oops:
Ma ne,on je hteo defanzivu,a igraci su igrali kukavicki...ima li smisla sta nas trener izjavljuje?!
Napred Voso!
ice

Post by ice »

Ipak je Stepi spustio malo loptu na zemlju i to me raduje.Meni je u celoj ovoj prici najvise zasmetala Stepijeva izjava posle utakmice sa Smederevom vezano za Aleksica.I jos neke druge.Time bas nije ohrabrio Aleksica i nije cudo sto je ovaj tako reagovao.
No,videcemo sta ce biti dalje,necu da vise komentarisem dok ne prodju i naredne utakmice.
shecky

Post by shecky »

Meni je drago sto nam je Stepi trener, a isto tako mi je drago da imamo Danija koji i jeste nas C.Ronaldno ,igra veoma slicno i za nasu ligu je vec sad igracina iako je jos balavac.
ps mada ipak za mene jedan je Gojko Kacar!
Ja da sam na Batinom mestu kaznio bi celu posadu na JNA sa 2000E!!! cisto da radi reda!! ee...tako je meni moj bivski gazda rekao kad je kresao sa plate...
U principu me boli polni organ i za Batu i za Danija i za Stepija....
pre 10god nisam cuo za njih a navijao sam za Vosu..
Za 10god. cu zaboraviti ove likove a opet cu navijati za Vojvodinu..
Ipak se nadam da ce se ova dvojica pomiriti a ne ponasati se kao da imaju 10g.
Ako nece sami mozda da navijaci intervenisu ali konkretno na vec sledecem treningu!!
Turija

Post by Turija »

ice wrote:Ipak je Stepi spustio malo loptu na zemlju i to me raduje.Meni je u celoj ovoj prici najvise zasmetala Stepijeva izjava posle utakmice sa Smederevom vezano za Aleksica.I jos neke druge.Time bas nije ohrabrio Aleksica i nije cudo sto je ovaj tako reagovao.
No,videcemo sta ce biti dalje,necu da vise komentarisem dok ne prodju i naredne utakmice.
Ice, i meni je drago, ali me strahovito nervira to što svako ko dolazi u Vojvodinu o njoj priča kao velikom klubu, a onda to sutra odmah zaboravi i priča kako ništa ne može preko noći, treba nekoliko godina.. itd, itd..
Pa, kako je onda veliki klub kad stalno trebaju godine za jednu igru koju bi moglo redovno gledati bar 5000 fudbalski ,,normalnih" ljudi? Na Stadionu koji sad prima 3 puta više gledalaca od tog broja, u gradu koji sa gravitacionom okolinom ima 500.000 stanovnika?
Šta je to nego jedno od svetskih čuda, kada na njega dođe najčešće 500 do 1000 gledalaca (a navuče se na mišiće 1500).
ice

Post by ice »

Nazalost Turija to je problem koji cemo jos dugo vremena morati resavati jer ljudi su odavno izgubili poverenje u klub,a izgubljeno poverenje je veoma tesko vratiti.
Inace,treba svi u klubu da se manu demagogije i prica,u redu je davati odredjene izjave,ali one treba vise da budu jasne i kratke i vezane konkretno za ono sto se tice javnosti.Neka se oni pre svega raspricaju i budu opsirni kada su u pitanju eventualna pojacanja,a ne da u vezi toga slusamo razne bajke i izmisljotine.
Opet sto se tice navijaca koji ne zele da zbog ovakvih desavanja dodju na stadion,ja im porucujem da ipak dodju i nek izraze svoje nezadovoljstvo.Neka i zvizde,pljuju redom,ali samo neka dodju.Mnogi su nekako indiferentni i misle da se na stadionu samo sme aplaudirati.Moramo svi biti malo odlucniji,ali i ambiciozniji i energicniji.Nema samo sedenja i grickanja semenki.Uostalom ako si platio ulaznicu,a za gostovanja mozda i put,imas pravo da zahtevas kvalitetan fudbal i dobre rezultate.
Svi na stadion danas i u nedelju,jako je vazno.Dodjite i namrgodjeni ako treba,ali vazno je da budete tu.U nedelju je i posebna prica,bice veliki broj napaljenih cigana,ne dozvolimo im da se baskare na nasem stadionu.
Krle

Post by Krle »

shecky wrote:U principu me boli polni organ i za Batu i za Danija i za Stepija....
pre 10god nisam cuo za njih a navijao sam za Vosu..
Za 10god. cu zaboraviti ove likove a opet cu navijati za Vojvodinu..
:cheers:
Locked