Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

ice wrote:Verujte da mene vise potresa sto su nam u timu vecito neki igraci koji su dovedeni ko zna odakle,a zauzimaju mesto nasoj deci,nego to sto nam dolaze pojedini bivsi igraci Zvezde i Partizana.Pa vecina njih se i nije tako lose pokazala,uzmite samo primer Mrdje,naravno postoji i primer Lazetica koji je po meni van konkurencije,nesto posebno sto se nadam da se nasem klubu vise nikada nece ponoviti.
Meni je najvaznije da u timu vidim Aleksica,Medojevica,Smiljanica i ostale,a sve drugo mi je manje vazno.
Samo mi nije jasno kako te to ne brine,a upravo ti balvani i uzimaju nasoj deci mesto.Sta ces bolje od lazetic-Aleksic rokade(ilio sad potencijalne Grubjesic-Aleksic)?Ili Tumbasevic-Medojevic?Ili Maksimovic-Smiljanic(prosle sezone Lakic-Smiljanic)?NASA DECA NE IGRAJU ZBOG TIH BITANGI,NE MOZE BITI SVEJEDNO!!!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
ice

Post by ice »

van der iV a.k.a Totti wrote:
ice wrote:Verujte da mene vise potresa sto su nam u timu vecito neki igraci koji su dovedeni ko zna odakle,a zauzimaju mesto nasoj deci,nego to sto nam dolaze pojedini bivsi igraci Zvezde i Partizana.Pa vecina njih se i nije tako lose pokazala,uzmite samo primer Mrdje,naravno postoji i primer Lazetica koji je po meni van konkurencije,nesto posebno sto se nadam da se nasem klubu vise nikada nece ponoviti.
Meni je najvaznije da u timu vidim Aleksica,Medojevica,Smiljanica i ostale,a sve drugo mi je manje vazno.
Samo mi nije jasno kako te to ne brine,a upravo ti balvani i uzimaju nasoj deci mesto.Sta ces bolje od lazetic-Aleksic rokade(ilio sad potencijalne Grubjesic-Aleksic)?Ili Tumbasevic-Medojevic?Ili Maksimovic-Smiljanic(prosle sezone Lakic-Smiljanic)?NASA DECA NE IGRAJU ZBOG TIH BITANGI,NE MOZE BITI SVEJEDNO!!!
Pa za Lazetica sam rekao,ali on je ionako otisao.Grubjesic jos nije ni dosao,a Tumbasevic nije iz blizanaca dosao kod nas.Maksimovic prakticno i nije igrac Zvezde,tamo je samo nesto kratko bio,a Stjepanovic i Lakic jesu dosli iz Partizana,ali nisu se tamo puno zadrzali,a znamo odakle su oni u stvari.
Pravi primeri pored Lazetica bivsih igraca blizanaca su Mrdja,Gvozdenovic,dobro i taj Grubjesic ako dodje,i to je to,naravno ranije ih je mozda bilo jos i to su bili negativni primeri,ali taj broj zaista nije nesto drastican.Vec sam ja pisao koji lobiji su u stvari krivi sto nasa deca ne igraju.Naravno da mi nije svejedno,ali ako vidim Aleksica i ostale u prvom timu,znacu vec da ce bar malo biti bolje po nas.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Brazilci na probi opaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Grbavac

Post by Grbavac »

Uvek sa tobom wrote:Brazilci na probi opaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:D

Ko hoce da se kladi sa mnom da nece zadovoljiti :P
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Grbavac wrote:Ko hoce da se kladi sa mnom da nece zadovoljiti :P
Ne moze, ne primaju kladionice uplatu na to... Stopirano... :wink:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Radoye wrote:
Grbavac wrote:Ko hoce da se kladi sa mnom da nece zadovoljiti :P
Ne moze, ne primaju kladionice uplatu na to... Stopirano... :wink:
Vec i kladionice znaju za tu SIGURICU :lol:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Firma Bulevar

Post by Firma Bulevar »

Grbavac wrote:
Uvek sa tobom wrote:Brazilci na probi opaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:D

Ko hoce da se kladi sa mnom da nece zadovoljiti :P
Kvota 1.02 da nece zadovoljiti, a 18 da ce zadovoljiti ... ja hocu da se kladim... 8)
Dejan

Post by Dejan »

Vranjes strelac za pobedu Borca! On i Bilbija vode Borac ubedljivo ka prvom mestu!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ристо Лакић је лиценциран за први тим. Ваљда је човек решио да тренира?
Klokotnicka_bitka

Post by Klokotnicka_bitka »

Danas piše po novinama da je trasfer Krasića u Milano za 15 miliona evra skoro gotova stvar. Koliko se sećam, kada je Voša prodavala Krasića Rusima, dogovoreno je da 33% (ili 25%) pripada klubu od narednog transfera. Pošto pretpostavljam da su se u Voši odavno tih para odrekli za neku proviziju, ostaje nam samo da konstatujemo kakve smo idiote sve imali u upravama kada su se zbog 100.000 evra u svom džepu odrekli 5 miliona evra koji bi pripali klubu na zimu.
Last edited by Klokotnicka_bitka on Thu Sep 24, 2009 8:19 am, edited 2 times in total.
NUR NOCH RABREN!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Koliko se secam Cvetko je davno prodao ta prava Rusima?
Milan

Post by Milan »

Klokotnicka_bitka wrote:Danas piše po novinama da je trasfer Krasića u Milano za 15 miliona evra skoro gotova stvar. Koliko se sećam, kada je Voša prodavala Krasića Rusima, dogovoreno je da 33% (ili 25%) pripada klubu od narednog transfera. Pošto pretpostavljam da su u Voši odavno tih para odrekli za neku proviziju, ostaje nam samo da konstatujemo kakve smo idite sve imali u upravama kada su se zbog 100.000 evra u svom džepu odrekli 5 miliona evra koji bi pripali klubu na zimu.
:furious: :furious: :furious:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Dejan

Post by Dejan »

Dejan wrote:Evo polako je stigao i kraj prelaznog roka, sada ukoliko zelimo da sprovedemo neki plan trebalo bi da pratimo igrace koji mogu predstavljati pojacanja u narednom periodu...

Za golmane mislim da nije potrebno, posto imamo Brku i jos nekoliko odlicnih, mladih cuvara mreze...

Od defanzivaca na prvom mestu Danijel Gasic (dobro zapoceo sezonu za Krusevljane), Branislav Trajkovic ( izgleda je vec sit Kule i sada polako stagnira) Emmanuel Mbola (levi bek Pyunika, buduci Kiza :D ) Djordje Cotra (vec standardno je jedan od najboljih igraca Rada)

sredina terena; Dejan Babic (BSK, odlicno poceo sezonu), Stojan Vranjes (Predvodnik Borca iz Banja Luke koji na startu prvenstva belezi odlicne rezultate) Slobodan Simovic ( na pocetku sezone presao iz Novog Sada u Spartak, gde sada odlicno igra) Silva Eliomar ( Lepo je poceo u Javoru, vredi ga pratiti) Zarko Karamatic ( Banat) Sasa Marjanovic (Jagodina)

napad: Nemanja Bilbija (02.11.1990. Prosto je eksplodirao ove sezone i sa Vranjesom je glavni krivac za odlicne rezultate Borca. Njegov otac je bio dugogodisnji igrac i trener u mladjim kategorijama Borca. Inace partizani su zeleli da ga dovedu i prebace u teleoptik, sto je on odbio...Treba na vreme reagovati i dovesti ovog igraca koji je vec ubedljivo prvi strelac... http://www.youtube.com/watch?v=t1kVR3VECfs http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... svega.html http://www.youtube.com/watch?v=_Loha_z1kl4 http://www.youtube.com/watch?v=qU9vJM61its http://www.youtube.com/watch?v=ZTP6GqG-f6s)
Vladimir Djilas ( FK Jagodina, dosta je lose poceo novo prvenstvo), Nemanja Milic (OFK), Vladimir Jovancic (Rad), Bratisalav Punosevac ( Napredak), Ilija Spasojevic ( Dinamo) Vladimir Savicevic ( Metalac) Joael ( Bahia)

Treba videti sta se zeli i polako vrsiti selekciju u odnosu na to ko nas bude napustao...Treba vec imati u planu zamene za Mrdju, Tadica, Djurovskog, Pletca...Da naredne prelazne rokove docekamo spremni i pripremljeni! Samo takvim radom mozemo uvek biti u vrhu u uslovima kada klub zivi od prodaje igraca...
Danijel Gasic je nastavio sa dobrim partijama u kontinuitetu...
Branislav Trajkovic je i pored gola u kupu nastavio sa veoma bledim igrama...
Emmanuel Mbola igra standardno za Pyunik, kao i Djordje Cotra za Rad.

Stojan Vranjes, Dejan Babic i Slobodan Simovic su dodatno unapredili svoje igre ove sezone, dok se to tek ocekuje od Eliomara, Marjanovica i Karamatica...

Punosevac je trenutmo suspendovan u Napredku, Spasojevic, Djilas i Jovancic vuku lakse povrede dok je Vladimir Savicevic bio strelac gola za Metalac u kupu i konacno je na putu da dokaze sav svoj potencijal koji je iskazao nastupajuci za Srem. Kazu da je ugandjanin Kaizi (bio na probi u Vosi) najbolji igrac Srema.

Jael je za Bahiju ove sezone dao 5 golova, Roger za Vitoriu 12, Leandrao je trenutno u drugom planu
Koral

Post by Koral »

Nakon utakmice sa Crvenom Zvezdom vide se koliko nama hvali napadač. Mrđa očigledno ima neki problem u glavi, Aleksić ništa ne prikazuje i kad dobije šansu, a Hucišvili je u drugom planu...

Šta se desilo sa tim Brazilcima, ima li nešto od njih? Da napomenem da Sepuja i dalje nema klub!

Da napišem kako stoje fudbaleri koje sam predlagao u ovoj temi. Najpre logično napadači:

Tomaš Radzinski

Ostao je u Lirsu. Odigrao je 6 mečeva u 7 kola Belgijske druge lige. Postigao je 1 gol uz 1 asistenciju. Za Kanadu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo odigrao je 6 mečeva, uz takođe 1 gol i 1 asistenciju.

Ali Gerba

On je ostao u Torontu. Odigrao je novih 8 utakmica za klub uz 1 gol. Predvodio je Kanadu u kvalifikacijama sa 6 golova na 7 mečeva.

Rodolfo Zelaja

Mladi perspektivni napadač iz El Salvadora, odigrao je 10 mečeva za novi klub Leon u Meksiku i postigao 4 pogotka. Za reprezentaciju sa 21 godinom već odigrao 22 meča i postigao 4 gola.

Viktor Agali

Pronašao je novi klub a to je Grčki Levadiakos. Odigrao je 3 meča i zabeležio 1 asistenciju za gol.

Nemanja Vučićević

On je potpisao u međuvremenu za Hapoel iz Tel Aviva. U prvenstvu već postigao 3 pogotka, a postigao gol i u Ligi Evrope u pobedi nad Seltikom 2:1. Njemu je sada cena naglo skočila.

Henrik Benšik

Slovak je pronašao novi klub a to je nemački drugoligaš Osnabrik. Odigrao je 4 meča i postigao 1 gol.

Igor Ševčenko

Njegov novi klub je ruski Kuban. Odigrao je 2 meča.

Dušan Savić

Ovaj mladi fudbaler nastavlja sa odličnim partijama. Za Rabotnički u Evropi na 4 meča postigao 1 gol, a u šampionatu Makedonije na 5 utakmica 2 gola.

Miloš Malenović

Nekadašnji mladi reprezentativac Švajcarske pronašao je novi klub a to je Holandski drugoligaš Emen. Odigrao je 1 meč i asistirao za gol.

Što se tiče onih koji ne igraju u napadu:

Vilijam Oseal Romero

Mladi veznjak iz El Salvadora najbolji je strelac svog kluba Vista Hermosa i u novoj sezoni. Za reprezentaciju El Salvadora do sada je odigrao 36 meča uz 9 pogodaka.

Marvin Andrevs

Ovaj odbrambeni fudbaler iz Trinidada i Tobaga, pronašao je novi klub a to je Hamilton u Škotskoj. U tekućim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo odigrao je 5 meča za Trinidad i Tobago.

Ivica Majstorović

Hrvatski vezista pronašao je klub u Grčkoj, Janjinu. Odigrao je 5 meča, postigao i 1 gol.

Siniša Dobrašinović

Njegov novi klub je Kavala u Grčkoj. Nastupio je na 4 meča i postigao je 1 gol.
WestSide

Post by WestSide »

Koral wrote:vide se koliko nama hvali napadač.
Siguran sam da je lapsus, ali odma sam odreagovao sa "ko ga hvali?":D
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Post Reply