Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Koral

Post by Koral »

Ja se slazem da Danijel treba da igra vise. Transparentom se pogodilo pravo u centar. Ali ovo sto on pokazuje na njega je potpuno neprihvatljivo. Odakle njemu tolika sloboda i obraz da se sa 18 godina tako ponasa. Pa ni legende kluba to sebi ne bi mogli da dozvole. Svaki dan nesto gundja u novinama, protivi se treneru, ustaje sa klupe, pravi cirkus, sta je ovim malim , sto je ovoliko poleteo??
ice

Post by ice »

Ne znam da li neko razmislja kao i ja da je sramota sto na klupi nismo imali nijedan rezervni dres i sto se onoliko cekalo da Aleksic zameni svoj pocepani?A sta tek reci za opet traljavo odradjen posao sa semaforom?Izgleda da mi zaista jesmo mali klub,ali ne zbog igraca vec zbog zaposlenih u klubu.
Svaka cast za poruku na zapadu,pogodila je sustinu i dobro je da se tako nesto desilo.
Stepanovic je covek koji pre svega ne drzi obecanje jer su se na terenu bez preke potrebe nasli Mrdja i Vulicevic koje je trebalo odmarati.Uopste mi nije jasno zasto se toliko siluje Vule,opet ce se povrediti pa cemo ga izgubiti na duzi period,a i ne cudi me sto je losije odigrao protiv Partizana kada je pod takvim pritiskom.
Lilika Maksimovic u startnoj postavi?! :lol: :lol: :lol:
Pa covek je driblao ponovo samog sebe kao da je na poljancetu,a odmah na pocetku je upropastio stopostotnu sansu.Sut mu je toliko slab da i moja baba moze jace da udari loptu,a da bi pao dovoljno je da vetar jace dune.Ali sto ga je sudija voleo danas. :lol: Najsmesnije mi je bila ona situacija kada je bio sam sa loptom bez pratioca i onda se okliznuo na loptu i pao. :lol: :lol: :lol: Pajac i klovn jedan.
Ne znam zasto su se kola slomila bas na Pekovicu i da on jedini nije igrao,pa nije covek kriv sto traze od njega da izigrava Mesija,ostavlja srce na terenu bar.Ja bih umesto toga Lovrica pedagoski na klupu,ali izgleda da su Lovric,Lilika Maks,Stjepanovic i Tumbasevic neprikosnoveni.
Tumbasevic jeste da nije lose odigrao,ali on uvek jedino dobro igra protiv ovakvih pacera,a kad god je to bitno,njega nema nigde.Po meni najveca kukavica od igraca.
Djurovski je pruzio finu partiju,on se bar trudi,ali fali mu jos jedan pravi saigrac u veznom redu.
Tadic je po ulasku znatno promenio pristup u odnosu na Beograd,imao je par zaista odlicnih poteza,ali opet je ponovio neke boljke poput preteranog soliranja i slabog suta.
Aleksic je po ulasku sasvim zadovoljio,jedino sto je slabo igrao glavom,ali znamo da mu je to slabija strana jos od onog promasaja protiv Partizana od prosle sezone.Nogama moze cuda da stvara.Raduje me da je dao gol i tu je zaista lepo reagovao.
Mrdja je odigrao kao sto i uvek igra.
Za Lakicev ulazak mogu samo da napisem da ce opet Crnogorci kolo da nam vode kao u stara dobra vremena.Na stranu cak i odredjeni kvaliteti pojedinaca,nije u tome rec,vec o neogranicenim kreditima koje ovi imaju u odnosu na nasu decu.
Kesic i odbrana su bili besposleni.
Raduje povratak Kize,taman ce mu ova utakmica dobro doci da protiv Zvezde bude pravi.

Ne znam sta da ocekujem protiv Zvezde,zaista ne znam,posle duzeg vremena uopste nemam neki predosecaj pred utakmicu,u stvari mislim da ce je resiti pre svega nas trener Stepanovic svojim potezima.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Milan wrote:Pomoć. Gde da uhvatim radio prenos? Koliko sam video, u programskim šemama rtv i rts su odvojili vreme samo za prvo poluvreme...

Edit: Ako su mi dobro javili: Kesić, Vule, Lovrić, Karan, Kiza, Tumba, Meda, Mario, Slaven, Rekreativo, Mrđa.

Tumbasević 1:0
REKREATIVO!!!!!!!!! ahahahhahhaha :rolll: :rolll: :rolll: :rolll: :rolll:

bukvalno sam pljunuo na tastaturu od smeha!:DDDDDDDDD

a sad stvarno,koliko kredita ima taj Maksimovic??? :evil: :evil: :evil:
ice

Post by ice »

Lilika rekreativo. :lol:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Koral, mislim da jako gresis. Nisam taj gest shvatio kao prepotentno pokazivanje na transparent, u varijanti: e ja sam taj. Meni to vise deluje kao gest zahvalnosti Vojvodinasima, a licno znam da je taj transparent nastao skroz spontano, koji ga podrzavaju. Bitna je to razlika.
budababa

Post by budababa »

Kao sto je i receno, sa 30-ak posto snage smo prosli u narednu rundu. Protivnik nedovoljno zreo da bi se mogla dati ocena da li je nas tim napredovao u odnosu na nedelju. Malo sveta na stadionu, i na Severu i na Zapadu, da li zbog srede, ili smo se razmazili u prva tri kola, pa se sad malo durimo... Ovu utakmicu vec veceras zaboraviti i spremiti se za cigose, i igraci i navijaci.

P.S. Fotke uskoro u galeriji...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
buraz

Post by buraz »

Minja wrote:Koral, mislim da jako gresis. Nisam taj gest shvatio kao prepotentno pokazivanje na transparent, u varijanti: e ja sam taj. Meni to vise deluje kao gest zahvalnosti Vojvodinasima, a licno znam da je taj transparent nastao skroz spontano, koji ga podrzavaju. Bitna je to razlika.
slazem se sa koralom ,
Dani je jasno pokazao na transparent u smislu: da to sam ja!
Voleo da je vise pokazao na terenu!
Moje je misljene da decko nije pokazao u nekoliko prethodnih nedelja kako se voli klub!
Jedna je crvena a druga je bela....
the Gari

Post by the Gari »

Utisak dana za mene je povratak Kize! Dobro je da je odigrao jednu utakmicu pre one u nedelju kada očekujemo da kida kao i uvek protiv titovih blizanaca!

Uz to, ja bih takođe pohvalio našeg današnjeg protivnika koji je znao od početka da će izgubiti, ali je ipak igrao fudbal za razliku od onih iz "elitnog" ranga takmičenja koji dođi i izležavaju se 37-39 minuta utakmice (uostalom kao i mi na JNA). Ovi momci nijednom nisu pokušali da ukradu na vremenu i odigrali su skroz korektno od početka do kraja. To što baš i ne znaju, to je druga stvar.

U glasanju za igrača sezone napisao sam da je Meda novi Kačar, a Kiza onaj stari. Dobro, tu sam možda malo preterao, neko će se složiti, neko neće, ali ono što moramo zajednički konstatovati da smo dobili novog Žarka Lazetića u liku Bobana Rekreativa Markovića! Šta taj deran pokušava, kakve su to frcokle, pa te njegove "finte" to može samo na Štrandu da prođe. To su provalili i igrači Omladinca iz Stepanovićeva još pre tri meseca, a ne neki (malo) ozbiljniji fudbaleri. I da, ne znam da li to neko kod nas precizno meri (ustvari znam da ne meri) ali mislim da je Kesić pretrčao bar duplo više od Stjepanovića.

Karan dosta dobar, Mrđa, Vule i Đurovski standardni, drago mi je što je dani dao gol. Sve u svemu videće se u nedelju jesmo li se pomakli ili nismo... Risto Lakić :twisted:

PS Vratite nam Vukajlovića! :oops:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
budababa

Post by budababa »

Rekoh uskoro, e evo ih i pre roka...

http://www.fkvojvodina.com/galerija.php?n=26

EDIT: Slike je uradio Minja...
Last edited by budababa on Wed Sep 23, 2009 10:18 pm, edited 1 time in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
BondNS

Post by BondNS »

Mislim da je gledalaca bilo sasvim dovoljno za sredu, meč protiv hmm... protivnika koji je "po meri", a najviše su mi se svidele reakcije zapada (skandiranje Aleksiću, hoćemo pobedu u nedelju...).

Maksimović katastrofa, ali je to već ispričana priča (da ne brojim, ali više stotina puta)

Drago mi je da sam ponovo video Kizu, ali još nije onaj stari, što je i normalno jer se vidi da mu nedostaje utakmica... verujem da će se brzo vratiti u takmičarski ritam... Kiza je to
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
tulip

Post by tulip »

Tri detalja bih izdvojio sa ove utakmice koji su na mene ostavili najupečatljiviji utisak i po kojoj ću je se sećati:

- ČETIRI GOLA u mreži Dinama
- transparent na zapadu "DOKLE TALANTI DA NAM SEDE NA KLUPI. ILI SMO ĆORAVI, ILI GLUPI"
- FIRMINO skandiranje na kraju utakmice:"HOĆEMO POBEDU, POBEDU U NEDELJU!!!"
DAJ GOL!!!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Stjepanoviceva igra je uzasna pogotovo ponasanje tj odnos prema publici na moju opasku "da li bi kod radoice mogao tako da promasuje" kada je promasio jedan zicer se okrenuo i pokazao meni i drugu prst ! znaci decko ako te vidim na pesackom necu kociti :twisted:
šumar

Post by šumar »

Dakle kakav je dripac ovaj Stepanović.Pa da su sto puta rezervni igrači, nisu zaslužili da ih tako ponižava.Mi svi pišemo/sa pravom/ uglavnom o Aleksiću, ali ovo poniženje što doživljava Hucišvili,to je neviđeno.Ako Hucišvili ne može da odigra ni minutu protiv Dinama iz Vranja u NS,ja stvarno nemam teksta.Samo mogu da zamislim kako mu je.
Takođe, morao je na ovoj utakmici da bude starter umesto Stjepanovića Smiljanić. ovo je bila prava prilika za to.
VELIKO HVALA ZAPADU ZA TRANSPARENT!!!!!!
ice

Post by ice »

Hucisvili sve to mirno i bez pogovora podnosi,fin momak.
dapokalypto

Post by dapokalypto »

Svasta smo ovih par utakmica videli da Mrdja moze da promasi, ali mi nikako ne ide u glavu da neko moze sa dva metra da pogodi precku.. aj stativu ali precku eeejjj... stvarno mi ne ide u glavu taj covek, taman kad pomislim da ne moze vise nicim da me iznenadi ...
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Locked