Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

KoKanidja

Post by KoKanidja »

Kad je zreb za osminu finala?
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Friend

Post by Friend »

Ajde ovako da krenem. Parola nije bila lično upućena samom Aleksiću,nego i svim drugim talentima koji su večito u senci nekih "naših vedeta".To što se Dani prepoznao u njoj,meni lično prija,ali bi mi bilo još prijatnije da se u njoj prepoznaju i sva ostala naša deca(Mitošević,Medojević,Smiljanić...).Što se tiče same utakmice,vredno je samo to što smo prosli u narednu rundu takmičenja,i to ja bih rekao sa 30% snage.Takodje ima li smo danas privilegiju da pogledamo još jedan,slobodno mogu reći show program u reziji popularnog lilike rekreativa :oops: ,kao i ništa manjeg spektakularnog coca cola momčića sa pubertetskim brkovima zvanog slaven :oops: .Sve u svemu,kada se sabere i oduzme,ne znam sta da očekujem u nedelju,teško da će biti išta dobro po nas,ali smo se već navikli na to.Jedino što sigurno znam da će biti invazijana naš grad i stadion,od strane nekog za mene još uvek tudjeg sveta.Iz ovog razloga bih zamolio i ovim putem,svima kojima je Vojvodina u srcu da dodju na Karadjordje u nedelju,ako ništa drugo ono radi "ovih",ne znam kako bi ih drugačije nazvao.
Last edited by Friend on Thu Sep 24, 2009 12:36 am, edited 1 time in total.
ice

Post by ice »

KoKanidja wrote:Kad je zreb za osminu finala?
Jos nije ni utvrdjeno.Imamo neki debilan sistem za to,hoce kao od zrebanja da prave predstave,umesto da zreb bude odmah sledeci dan.
Inace,bice jos reci o tome,ali ko u nedelju ne dodje na utakmicu(a ima toliko razloga) neka za njega vazi Lazareva kletva uoci Boja na Kosovu. :wink:
Zaista,mislim da odavno nije bilo vaznijeg trenutka,pa cak ni ono finale kupa.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Milan

Post by Milan »

Eto, vaskrsao nam je i Risto Lakić. Pitam se samo koga sledećeg možemo očekivati? Kladim se da Vukajlović prati situaciju negde iz prikrajka... :roll:

Kada će šansu dobiti igrači poput Smiljanića i Miše ako to nije bio slučaj juče? Nikada! Najgore od svega je što opet upadamo u zamku eventualne smene trenera, a to bi značilo da nam i definitivno propada još jedna sezona. I to sa vrlo slabim blizancima, a našim odličnim igračkim kadrom. Takvu šansa se ne dobija često. Vidim da je počelo da se spekuliše sa Brzićem. Pa koji ste ga moj i menjali prošli put? E moj Stepi...

Stidite se guzice, kad obraza nemate!!!

p.s. I ja bih pozvao sve Vojvodinaše da u što većem broju dođu u nedelju na Karađorđe, kako bismo koliko toliko odbranili čast Novog Sada prad najezdom ove stoke!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Koral

Post by Koral »

Vukajlović je u Slovačkoj
Milan

Post by Milan »

Koral wrote:Vukajlović je u Slovačkoj
Nisam mislio da ću morati da naglašavam ironiju svog posta...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Krle

Post by Krle »

Čini mi se da je Lakić jednom dobro promešao Dinamovu odbranu, ali to i nije bilo teško. DObro je imati rezervu za Vukajlovića, jer se videlo damomka ..ebe desno stopalo... da li je privremeno ili vuče tu povredu, ko će ga znati... Svakako da je bilo mučno gledati Mišu, Danija i Smiljanića kako ne počinju utakmicu, zatim se zagrevaju, i od njih trojice samo jedan ulazi... Tadić, Mrdja i Aleksić dobro funkcionisali i bilo je impresivno gledati kako jurišaju na gol... Samo kad bi tako igrali i protiv ozbiljnih protivnika...Rekreativo sam sebe driblao i padao preko lopte - za njega spasa nema (videti pod lazetić). Sve u svemu, lepo fudbalsko popodne, na tribinama osećaj zajedništva, semenke kao i uvek vrhunske...
limanfkv

Post by limanfkv »

Moguci protivnici u sledecem kolu:
OFK Beograd, Novi Pazar, Borac , Jagodina, Partizan Kosovska Mitrovica, Sevojno, Metalac, Smederevo, Spartak, Mladost Lucani, Banat, Hajduk Kula, Proleter Slana Bara, Crvena Zvezda, Partizan
0.0625
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
shecky

Post by shecky »

E ponekad bas znate svi da me iznervirate....
Ko neki matorci koji nemaju pametnija posla pa sve zivo kritikuju...
Naucite da u zivotu budite REALNI!
Kako moze ikom da padne na pamet da uporedjuje Stepija sa onim trenerom Javora?? Pa koga je sve i gde trenirao Stepi u odnosu na doticnog iz Ivanjice?
Sem toga taj isti se ako se ne varam jednom zahvalio nasoj upravi na pozivu da nam bude trener...toliko o motivu i ambiciji pomenutog trenera..
Sto se tice Danija u Stepija nek bude kako mora biti.
Ja sam za to da Dani igra i da se malo rotiraju igraci , npr Vule Mrdja pa i Mario su slobodno mogli odmarati u sredu.
Vidim i da svi napadaju Maxu..momak je 1 pit na zvanicnom mecu dobio sansu od 1og minuta pa je imao preveliku zelju da se dokaze pa tu slede i greske onda..
Na kraju krajeva on je zasluzan za gol Tumbe koji je vredan igrac mada ne sa preteranim fudbalskim znanjem.
Neko rece na drugom forumu za Vuleta..taj decko je zaista fenomenalan koliko samo trci!! fantasticno! najvece pojacanje u zadnjih 7-8 god.
ice

Post by ice »

shecky wrote:E ponekad bas znate svi da me iznervirate....
Ko neki matorci koji nemaju pametnija posla pa sve zivo kritikuju...
Naucite da u zivotu budite REALNI!
Kako moze ikom da padne na pamet da uporedjuje Stepija sa onim trenerom Javora?? Pa koga je sve i gde trenirao Stepi u odnosu na doticnog iz Ivanjice?
Sem toga taj isti se ako se ne varam jednom zahvalio nasoj upravi na pozivu da nam bude trener...toliko o motivu i ambiciji pomenutog trenera..
Sto se tice Danija u Stepija nek bude kako mora biti.
Ja sam za to da Dani igra i da se malo rotiraju igraci , npr Vule Mrdja pa i Mario su slobodno mogli odmarati u sredu.
Vidim i da svi napadaju Maxu..momak je 1 pit na zvanicnom mecu dobio sansu od 1og minuta pa je imao preveliku zelju da se dokaze pa tu slede i greske onda..
Na kraju krajeva on je zasluzan za gol Tumbe koji je vredan igrac mada ne sa preteranim fudbalskim znanjem.
Neko rece na drugom forumu za Vuleta..taj decko je zaista fenomenalan koliko samo trci!! fantasticno! najvece pojacanje u zadnjih 7-8 god.
Shecky,Ćurčić je jos trenerski mlad,mozda ce i on jednog dana dobiti priliku da trenira razne evropske klubove.S druge strane Stepi se bas i nije proslavio u tim klubovima.Dakle,poredjenje nije adekvatno uzevsi u obzir godine dvojice trenera.
Sto se tice toga da nas je Ćurčić odbio,tacno,ali ko ne bi odbio Gajica i Dubroju?Covek je samo pokazao da je pametan.Mislim da bi sada(naravno mislim hipoteticki jer nismo u situaciji smene trenera) bila druga situacija.
Eto malo i drugacijeg pogleda na to i nadam se da mi necete zameriti. :wink:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Владика
Administrator

Post by Владика »

fss wrote: У понедељак, 19. октобра, са почетком у 12 сати у сали „Атлантик" хотела Континентал биће обављен жреб парова осмине финала Лав купа Србије за такмичарску сезону 2009/10. Реч је о четвртом по реду Лав купу Србије у историји, који ће такође имати наградни фонд од 250.000 евра. Утакмице осмине финала биће одигране у среду, 28. октобра.

Места у осмини финала заузеће 16 клуба победника утакмица шеснаестине финала. По Упутству о пропозицијама у Лав купу Србије они ће бити распоређени у два квалитетна „шешира". У првом ће бити клубови који су у прошлој сезони били боље пласирани на табели Јелен Супер лиге, док ће преостале екипе бити у другом „шеширу".

По пропозицијама, на овом, као и у свим осталим такмичарским колима, играће се једна утакмица. У случају нерешеног резултата по истеку регуларног дела, одмах ће се изводити пенали и тако ће бити одрећен победник који ће наставити са такмичењем.

У првом „шеширу" биће следећи клубови:

Партизан (бранилац трофеја), Војводина, Црвена звезда, Борац, Хајдук (Кула), Јагодина, ОФК Београд и Банат.

У другом „шеширу" биће ови клубови:

Смедерево, Спартак Златибор вода. Металац, Севојно, Младост (Лучани), Нови Пазар, Партизан (Косовска Митровица) и Пролетер (Нови Сад).
Koral

Post by Koral »

podbara wrote:
fss wrote: У понедељак, 19. октобра, са почетком у 12 сати у сали „Атлантик" хотела Континентал биће обављен жреб парова осмине финала Лав купа Србије за такмичарску сезону 2009/10. Реч је о четвртом по реду Лав купу Србије у историји, који ће такође имати наградни фонд од 250.000 евра. Утакмице осмине финала биће одигране у среду, 28. октобра.

Места у осмини финала заузеће 16 клуба победника утакмица шеснаестине финала. По Упутству о пропозицијама у Лав купу Србије они ће бити распоређени у два квалитетна „шешира". У првом ће бити клубови који су у прошлој сезони били боље пласирани на табели Јелен Супер лиге, док ће преостале екипе бити у другом „шеширу".

По пропозицијама, на овом, као и у свим осталим такмичарским колима, играће се једна утакмица. У случају нерешеног резултата по истеку регуларног дела, одмах ће се изводити пенали и тако ће бити одрећен победник који ће наставити са такмичењем.

У првом „шеширу" биће следећи клубови:

Партизан (бранилац трофеја), Војводина, Црвена звезда, Борац, Хајдук (Кула), Јагодина, ОФК Београд и Банат.

У другом „шеширу" биће ови клубови:

Смедерево, Спартак Златибор вода. Металац, Севојно, Младост (Лучани), Нови Пазар, Партизан (Косовска Митровица) и Пролетер (Нови Сад).
Ima nezgodnih ekipa. Ne bih voleo pre svega Sevojno, Smederevo, Spartak pa i Novi Pazar. Prizeljkujem Kosovsku Mitrovicu ili Lucane
etxeberria

Post by etxeberria »

Glupo je sto cak i u ovoj fazi ima povlascenih. Zabole me ako se "veciti" sastanu i pre polufinala, posto verujem da je samo to svrha ovih sesira.
sam svoj najveci neprijatelj
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Гостујемо Младости из Лучана :!:
Samo napred Vojvodina!!!
Locked