Samo mi nije jasno kako te to ne brine,a upravo ti balvani i uzimaju nasoj deci mesto.Sta ces bolje od lazetic-Aleksic rokade(ilio sad potencijalne Grubjesic-Aleksic)?Ili Tumbasevic-Medojevic?Ili Maksimovic-Smiljanic(prosle sezone Lakic-Smiljanic)?NASA DECA NE IGRAJU ZBOG TIH BITANGI,NE MOZE BITI SVEJEDNO!!!ice wrote:Verujte da mene vise potresa sto su nam u timu vecito neki igraci koji su dovedeni ko zna odakle,a zauzimaju mesto nasoj deci,nego to sto nam dolaze pojedini bivsi igraci Zvezde i Partizana.Pa vecina njih se i nije tako lose pokazala,uzmite samo primer Mrdje,naravno postoji i primer Lazetica koji je po meni van konkurencije,nesto posebno sto se nadam da se nasem klubu vise nikada nece ponoviti.
Meni je najvaznije da u timu vidim Aleksica,Medojevica,Smiljanica i ostale,a sve drugo mi je manje vazno.
Transferi
-
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Pa za Lazetica sam rekao,ali on je ionako otisao.Grubjesic jos nije ni dosao,a Tumbasevic nije iz blizanaca dosao kod nas.Maksimovic prakticno i nije igrac Zvezde,tamo je samo nesto kratko bio,a Stjepanovic i Lakic jesu dosli iz Partizana,ali nisu se tamo puno zadrzali,a znamo odakle su oni u stvari.van der iV a.k.a Totti wrote:Samo mi nije jasno kako te to ne brine,a upravo ti balvani i uzimaju nasoj deci mesto.Sta ces bolje od lazetic-Aleksic rokade(ilio sad potencijalne Grubjesic-Aleksic)?Ili Tumbasevic-Medojevic?Ili Maksimovic-Smiljanic(prosle sezone Lakic-Smiljanic)?NASA DECA NE IGRAJU ZBOG TIH BITANGI,NE MOZE BITI SVEJEDNO!!!ice wrote:Verujte da mene vise potresa sto su nam u timu vecito neki igraci koji su dovedeni ko zna odakle,a zauzimaju mesto nasoj deci,nego to sto nam dolaze pojedini bivsi igraci Zvezde i Partizana.Pa vecina njih se i nije tako lose pokazala,uzmite samo primer Mrdje,naravno postoji i primer Lazetica koji je po meni van konkurencije,nesto posebno sto se nadam da se nasem klubu vise nikada nece ponoviti.
Meni je najvaznije da u timu vidim Aleksica,Medojevica,Smiljanica i ostale,a sve drugo mi je manje vazno.
Pravi primeri pored Lazetica bivsih igraca blizanaca su Mrdja,Gvozdenovic,dobro i taj Grubjesic ako dodje,i to je to,naravno ranije ih je mozda bilo jos i to su bili negativni primeri,ali taj broj zaista nije nesto drastican.Vec sam ja pisao koji lobiji su u stvari krivi sto nasa deca ne igraju.Naravno da mi nije svejedno,ali ako vidim Aleksica i ostale u prvom timu,znacu vec da ce bar malo biti bolje po nas.
Bato majstore vodi nas do titule 

- Uvek sa tobom
- Uvek sa tobom
-
-
Danas piše po novinama da je trasfer Krasića u Milano za 15 miliona evra skoro gotova stvar. Koliko se sećam, kada je Voša prodavala Krasića Rusima, dogovoreno je da 33% (ili 25%) pripada klubu od narednog transfera. Pošto pretpostavljam da su se u Voši odavno tih para odrekli za neku proviziju, ostaje nam samo da konstatujemo kakve smo idiote sve imali u upravama kada su se zbog 100.000 evra u svom džepu odrekli 5 miliona evra koji bi pripali klubu na zimu.
Last edited by Klokotnicka_bitka on Thu Sep 24, 2009 8:19 am, edited 2 times in total.
NUR NOCH RABREN!
Klokotnicka_bitka wrote:Danas piše po novinama da je trasfer Krasića u Milano za 15 miliona evra skoro gotova stvar. Koliko se sećam, kada je Voša prodavala Krasića Rusima, dogovoreno je da 33% (ili 25%) pripada klubu od narednog transfera. Pošto pretpostavljam da su u Voši odavno tih para odrekli za neku proviziju, ostaje nam samo da konstatujemo kakve smo idite sve imali u upravama kada su se zbog 100.000 evra u svom džepu odrekli 5 miliona evra koji bi pripali klubu na zimu.

POŠTO OBRAZ ???!!!
Danijel Gasic je nastavio sa dobrim partijama u kontinuitetu...Dejan wrote:Evo polako je stigao i kraj prelaznog roka, sada ukoliko zelimo da sprovedemo neki plan trebalo bi da pratimo igrace koji mogu predstavljati pojacanja u narednom periodu...
Za golmane mislim da nije potrebno, posto imamo Brku i jos nekoliko odlicnih, mladih cuvara mreze...
Od defanzivaca na prvom mestu Danijel Gasic (dobro zapoceo sezonu za Krusevljane), Branislav Trajkovic ( izgleda je vec sit Kule i sada polako stagnira) Emmanuel Mbola (levi bek Pyunika, buduci Kiza) Djordje Cotra (vec standardno je jedan od najboljih igraca Rada)
sredina terena; Dejan Babic (BSK, odlicno poceo sezonu), Stojan Vranjes (Predvodnik Borca iz Banja Luke koji na startu prvenstva belezi odlicne rezultate) Slobodan Simovic ( na pocetku sezone presao iz Novog Sada u Spartak, gde sada odlicno igra) Silva Eliomar ( Lepo je poceo u Javoru, vredi ga pratiti) Zarko Karamatic ( Banat) Sasa Marjanovic (Jagodina)
napad: Nemanja Bilbija (02.11.1990. Prosto je eksplodirao ove sezone i sa Vranjesom je glavni krivac za odlicne rezultate Borca. Njegov otac je bio dugogodisnji igrac i trener u mladjim kategorijama Borca. Inace partizani su zeleli da ga dovedu i prebace u teleoptik, sto je on odbio...Treba na vreme reagovati i dovesti ovog igraca koji je vec ubedljivo prvi strelac... http://www.youtube.com/watch?v=t1kVR3VECfs http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... svega.html http://www.youtube.com/watch?v=_Loha_z1kl4 http://www.youtube.com/watch?v=qU9vJM61its http://www.youtube.com/watch?v=ZTP6GqG-f6s)
Vladimir Djilas ( FK Jagodina, dosta je lose poceo novo prvenstvo), Nemanja Milic (OFK), Vladimir Jovancic (Rad), Bratisalav Punosevac ( Napredak), Ilija Spasojevic ( Dinamo) Vladimir Savicevic ( Metalac) Joael ( Bahia)
Treba videti sta se zeli i polako vrsiti selekciju u odnosu na to ko nas bude napustao...Treba vec imati u planu zamene za Mrdju, Tadica, Djurovskog, Pletca...Da naredne prelazne rokove docekamo spremni i pripremljeni! Samo takvim radom mozemo uvek biti u vrhu u uslovima kada klub zivi od prodaje igraca...
Branislav Trajkovic je i pored gola u kupu nastavio sa veoma bledim igrama...
Emmanuel Mbola igra standardno za Pyunik, kao i Djordje Cotra za Rad.
Stojan Vranjes, Dejan Babic i Slobodan Simovic su dodatno unapredili svoje igre ove sezone, dok se to tek ocekuje od Eliomara, Marjanovica i Karamatica...
Punosevac je trenutmo suspendovan u Napredku, Spasojevic, Djilas i Jovancic vuku lakse povrede dok je Vladimir Savicevic bio strelac gola za Metalac u kupu i konacno je na putu da dokaze sav svoj potencijal koji je iskazao nastupajuci za Srem. Kazu da je ugandjanin Kaizi (bio na probi u Vosi) najbolji igrac Srema.
Jael je za Bahiju ove sezone dao 5 golova, Roger za Vitoriu 12, Leandrao je trenutno u drugom planu
Nakon utakmice sa Crvenom Zvezdom vide se koliko nama hvali napadač. Mrđa očigledno ima neki problem u glavi, Aleksić ništa ne prikazuje i kad dobije šansu, a Hucišvili je u drugom planu...
Šta se desilo sa tim Brazilcima, ima li nešto od njih? Da napomenem da Sepuja i dalje nema klub!
Da napišem kako stoje fudbaleri koje sam predlagao u ovoj temi. Najpre logično napadači:
Tomaš Radzinski
Ostao je u Lirsu. Odigrao je 6 mečeva u 7 kola Belgijske druge lige. Postigao je 1 gol uz 1 asistenciju. Za Kanadu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo odigrao je 6 mečeva, uz takođe 1 gol i 1 asistenciju.
Ali Gerba
On je ostao u Torontu. Odigrao je novih 8 utakmica za klub uz 1 gol. Predvodio je Kanadu u kvalifikacijama sa 6 golova na 7 mečeva.
Rodolfo Zelaja
Mladi perspektivni napadač iz El Salvadora, odigrao je 10 mečeva za novi klub Leon u Meksiku i postigao 4 pogotka. Za reprezentaciju sa 21 godinom već odigrao 22 meča i postigao 4 gola.
Viktor Agali
Pronašao je novi klub a to je Grčki Levadiakos. Odigrao je 3 meča i zabeležio 1 asistenciju za gol.
Nemanja Vučićević
On je potpisao u međuvremenu za Hapoel iz Tel Aviva. U prvenstvu već postigao 3 pogotka, a postigao gol i u Ligi Evrope u pobedi nad Seltikom 2:1. Njemu je sada cena naglo skočila.
Henrik Benšik
Slovak je pronašao novi klub a to je nemački drugoligaš Osnabrik. Odigrao je 4 meča i postigao 1 gol.
Igor Ševčenko
Njegov novi klub je ruski Kuban. Odigrao je 2 meča.
Dušan Savić
Ovaj mladi fudbaler nastavlja sa odličnim partijama. Za Rabotnički u Evropi na 4 meča postigao 1 gol, a u šampionatu Makedonije na 5 utakmica 2 gola.
Miloš Malenović
Nekadašnji mladi reprezentativac Švajcarske pronašao je novi klub a to je Holandski drugoligaš Emen. Odigrao je 1 meč i asistirao za gol.
Što se tiče onih koji ne igraju u napadu:
Vilijam Oseal Romero
Mladi veznjak iz El Salvadora najbolji je strelac svog kluba Vista Hermosa i u novoj sezoni. Za reprezentaciju El Salvadora do sada je odigrao 36 meča uz 9 pogodaka.
Marvin Andrevs
Ovaj odbrambeni fudbaler iz Trinidada i Tobaga, pronašao je novi klub a to je Hamilton u Škotskoj. U tekućim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo odigrao je 5 meča za Trinidad i Tobago.
Ivica Majstorović
Hrvatski vezista pronašao je klub u Grčkoj, Janjinu. Odigrao je 5 meča, postigao i 1 gol.
Siniša Dobrašinović
Njegov novi klub je Kavala u Grčkoj. Nastupio je na 4 meča i postigao je 1 gol.
Šta se desilo sa tim Brazilcima, ima li nešto od njih? Da napomenem da Sepuja i dalje nema klub!
Da napišem kako stoje fudbaleri koje sam predlagao u ovoj temi. Najpre logično napadači:
Tomaš Radzinski
Ostao je u Lirsu. Odigrao je 6 mečeva u 7 kola Belgijske druge lige. Postigao je 1 gol uz 1 asistenciju. Za Kanadu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo odigrao je 6 mečeva, uz takođe 1 gol i 1 asistenciju.
Ali Gerba
On je ostao u Torontu. Odigrao je novih 8 utakmica za klub uz 1 gol. Predvodio je Kanadu u kvalifikacijama sa 6 golova na 7 mečeva.
Rodolfo Zelaja
Mladi perspektivni napadač iz El Salvadora, odigrao je 10 mečeva za novi klub Leon u Meksiku i postigao 4 pogotka. Za reprezentaciju sa 21 godinom već odigrao 22 meča i postigao 4 gola.
Viktor Agali
Pronašao je novi klub a to je Grčki Levadiakos. Odigrao je 3 meča i zabeležio 1 asistenciju za gol.
Nemanja Vučićević
On je potpisao u međuvremenu za Hapoel iz Tel Aviva. U prvenstvu već postigao 3 pogotka, a postigao gol i u Ligi Evrope u pobedi nad Seltikom 2:1. Njemu je sada cena naglo skočila.
Henrik Benšik
Slovak je pronašao novi klub a to je nemački drugoligaš Osnabrik. Odigrao je 4 meča i postigao 1 gol.
Igor Ševčenko
Njegov novi klub je ruski Kuban. Odigrao je 2 meča.
Dušan Savić
Ovaj mladi fudbaler nastavlja sa odličnim partijama. Za Rabotnički u Evropi na 4 meča postigao 1 gol, a u šampionatu Makedonije na 5 utakmica 2 gola.
Miloš Malenović
Nekadašnji mladi reprezentativac Švajcarske pronašao je novi klub a to je Holandski drugoligaš Emen. Odigrao je 1 meč i asistirao za gol.
Što se tiče onih koji ne igraju u napadu:
Vilijam Oseal Romero
Mladi veznjak iz El Salvadora najbolji je strelac svog kluba Vista Hermosa i u novoj sezoni. Za reprezentaciju El Salvadora do sada je odigrao 36 meča uz 9 pogodaka.
Marvin Andrevs
Ovaj odbrambeni fudbaler iz Trinidada i Tobaga, pronašao je novi klub a to je Hamilton u Škotskoj. U tekućim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo odigrao je 5 meča za Trinidad i Tobago.
Ivica Majstorović
Hrvatski vezista pronašao je klub u Grčkoj, Janjinu. Odigrao je 5 meča, postigao i 1 gol.
Siniša Dobrašinović
Njegov novi klub je Kavala u Grčkoj. Nastupio je na 4 meča i postigao je 1 gol.