Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Dajte ljudi manite se otpadaka beogradskog dvojca, i igrackih i trenerskih...
Koral

Post by Koral »

Ne nego vi prestanite gledate da li je neko igrao u pionirima ili trenirao pionire blizanaca.. Ako je neko dobar onda je dobar, pa sta ako je bio u Zvezdi.. Jedini razlog zbog koga je tesko potpisati Jankovica je sto on ima klub, trenira Lokeren u Belgiji
ice

Post by ice »

Ja sam se izjasnio,samo bez penzionera pre svega,a i tipova koji nemaju pojma poput Kosana,a vrteli se su proteklih godina na gomili klupa.Ostalo može.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Ја сам за тренера који је водио максимално 2 клуба у каријери, а минимално 4 године по клубу. Доста ми је више ових назови тренера који клубове мењају након пола сезоне. Наравно обавезно да није Ђорина школа, тачније да не спроводи то (не)знање у пракси.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Firma Bulevar

Post by Firma Bulevar »

Uvek sa tobom wrote:Da se ja pitam Aleksandar Jankovic :!: :wink:
Koji? Ima ih dvojica.

A sto niko ne spominje Kaplanovica? Prosle godine je u prvoj ligi napravio haos sa BSK-om. Calciomercat ga je proglasio najperspektivnijim evropskim trenerom. Mislim da je jedina prepreka ta sto nema valjda tu neku pro licencu, ali milim da bi on mogao biti resenje na duge staze...
Evo i tekst o njemu: http://www.sportal.rs/news.php?id=3111
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Firma Bulevar wrote:
Uvek sa tobom wrote:Da se ja pitam Aleksandar Jankovic :!: :wink:
Koji? Ima ih dvojica.

A sto niko ne spominje Kaplanovica? Prosle godine je u prvoj ligi napravio haos sa BSK-om. Calciomercat ga je proglasio najperspektivnijim evropskim trenerom. Mislim da je jedina prepreka ta sto nema valjda tu neku pro licencu, ali milim da bi on mogao biti resenje na duge staze...
Evo i tekst o njemu: http://www.sportal.rs/news.php?id=3111
U ranijem postu sam naveo o onom sto je trenirao cigane :wink:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
the Gari

Post by the Gari »

U "Blicu" kažu da je osim one and only Kosana, najozbiljniji kandidat za trenera Slaviša "Novi Sad Je Oduvek Bio Crno Beli Grad" Jokanović. Sudeći prema virtuozu sa perom Jokanović je ponikao u FK Vojvodini (?!) i citiram: "Tim pre bi ga navijači Vojvodine rado videli na klupi". Kakav je ovo diletantizam...
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Krle

Post by Krle »

novosadjanin wrote:Ja sam za Ivicu Brzica, da zavrsi ono sto je zapoceo!
Mada bih voleo i Bobeta Pavkovica ponovo da vidim...
dapokalypto

Post by dapokalypto »

the Gari wrote:U "Blicu" kažu da je osim one and only Kosana, najozbiljniji kandidat za trenera Slaviša "Novi Sad Je Oduvek Bio Crno Beli Grad" Jokanović. Sudeći prema virtuozu sa perom Jokanović je ponikao u FK Vojvodini (?!) i citiram: "Tim pre bi ga navijači Vojvodine rado videli na klupi". Kakav je ovo diletantizam...
Poslah im jedan pristojan komentar, nadam se da ce ga objaviti.. :wink:
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Milan

Post by Milan »

Koral wrote:Ne nego vi prestanite gledate da li je neko igrao u pionirima ili trenirao pionire blizanaca.. Ako je neko dobar onda je dobar, pa sta ako je bio u Zvezdi.. Jedini razlog zbog koga je tesko potpisati Jankovica je sto on ima klub, trenira Lokeren u Belgiji
On je u tom Lokerenu pred otkazom (ako ga već nije i dobio). Da nije toliko medijski izvikan, niko ni ne bi čuo za njega.

Protiv Slaviše sam isto koliko i protiv Kosana!
POŠTO OBRAZ ???!!!
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Све више ми смрди на Косана. Па када ће људи у нашем фудбалу да примете да је он једно зло, да сваки тим који је водио упропастио. човек форсира игру са 5 у задњој линији, са три задња везна и без шпица, па где то има :?: САМО НЕ КОСАН :!:
Samo napred Vojvodina!!!
AleksandarSRB

Post by AleksandarSRB »

Slazem se da bi Ivica Brzic bio jedno od boljih resenja.
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

http://www.blic.rs/sport.php?id=113883

Јокановића не поштујем пре свега као личност. Новинар у овом тексту каже како би га навијачи Војводине врло радо прихватили, мало морген, за то могу да извину, како само лупетају. Затим у његовом периоду док је био у Партизану нисам апсолутно ништа вредно помена приметио у игри и тактици, селектирању играча, јер он је живео на труду и раду Мирослава Ђукића који је страшан тим направио, а Јокан је то све бацио у воду.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Sramota koja se sve imena javljaju kao potencijalni treneri Kosanovic Jokanovic duse prodane....sramota to su ljudi koji su javno izjavili da navijaju za bg blizance znate ko za koga,zapitacu se da li cu doci na utakmice ako oni dodju!Mi smo oterali Dzimija Marica coveka koji voli Vojvodinu i oteramo ga uvek kao psa da bi doveli neku dzukelu sramota!!!!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply