Stara Garda wrote:Iz dobro obavestenih izvora saznao sam da je u uzi krug kandidata za trenera Vojvodine usao i Djumi.
Ako realno sagledamo, nije slucajno.
Od selektiranih igraca za njegovog trenerskog mandata imali smo mnogostruke koristi(Kacar,Djuric..),to nam je jos i Kiza, Savo Kovacevic je najbolji strelac druge lige,Borko Pavlovic talenat na koga je u jednom trenutku PSG bacio oko (to je ono sto mi u ovom trenutku pada na pamet)e sad sto je u to vreme Vojvodina bila na najnizim granama i sto nije mogla da uprava isprati igrace i strucni stab,to je vec druga stvar.
Djumi zna da prepozna talenat kod mladog igraca i verujem da bi u ovom timu okosnica za godinu,dve bili mladi igraci Vojvodine Meda,Aleksic,Mitosevic,Stevanovic a NE "potencijalna pojacanja" koja nikad ne pokazu svoj raskosni i nikad otkriveni talenat.
Iskusniji je za 5 godina,skolovovaniji, glavni ispitivac i predavac u skoli za trenere i svi trenerski magovi nase lige su isli kod njega na skolovanje i samim tim mu je poznat "kapacitet" svih njih te stoga bi vecina ekipa bila unapred procitana.
Ono sa cime me je Djumi kupio za sva vremena je pocepan ugovor posle otkaza i oprost Vojvodini svih njegovih potrazivanja do kraja ugovora, a ne kao ovi poslednjih par komada sto vole Vojvodinu do poslednjeg evra.
Nadam se da ce i nas Predsednik ispravno izvagati i doneti odluku koja nam moze samo koristiti, i zato
DJUMI, NAS TRENER!!!
Djumi nas trener!