Pa nasa uprava je tada izdala zvanicno saopstenje po kom crvenoj zvezdi nije dozvoljeno da igra medjunarodne utakmice u Novom Sadu...dapokalypto wrote:Niko tu nikom nije nista zabranio, klub nije vlasnik stadiona vec grad, a dat je na upravljanje SPENS-u.. Sta mislis gde bi mi igrali letos da smo zabranili cz-u da igra na nasem terenu?mihailov wrote:A kako su onda zabranili zvezdi da igra letos?!dapokalypto wrote: Stadion nije naš, a i sve da je naš garant bi se igralo na njemu ako bi to bilo u nečijem interesu, tako da se tu mi ništa ne pitamo.. a i da se pitamo..
Lav Kup Srbije - sezona 2009/10
Napred Voso!
- dapokalypto
Nemoj pogresno da me shvatis, nisam ni ja za to da igraju na nasem terenu ali mislim da se tu Vosa nista ne pita i da je to zvanicno saopstenje ako ga je i bilo predstavljalo samo pro-forme jer su znali da odluku ko i kada koristi stadion ne mogu donositi oni, vec formalni vlasnik, a to je u ovom slucaju grad i od celnika istog i njihove dobre "volje" (citaj-procenta od zarade) zavisi sve..mihailov wrote: Pa nasa uprava je tada izdala zvanicno saopstenje po kom crvenoj zvezdi nije dozvoljeno da igra medjunarodne utakmice u Novom Sadu...
Ajd uzdravlje..

JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
U Lucane po pobedu. Cigani nece proci Pazarce. Dole ce biti cirkus u boji. Ista stvar i sa Grobarima na Slanoj Bari. Nece se naigrati.
Ne treba dozvoliti da se utakmica odigra na "Karadjordju" iz vec dobro poznatih razloga, osim kada mi igramo.
Ne treba dozvoliti da se utakmica odigra na "Karadjordju" iz vec dobro poznatih razloga, osim kada mi igramo.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Dosadasnji rezultati naseg narednog protivnika;
1. коло (15. август 2009.)
Севојно Поинт 0 : 0 Младост (Л)
2. коло (22. август 2009.)
Младост (Л) 0 : 0 Динамо
3. коло (29. август 2009.)
Банат 1 : 1 Младост (Л)
4. коло (6. септембар 2009.)
Младост (Л) 0 : 1 Колубара
5. коло (12. септембар 2009.)
Раднички (Н) 3 : 1 Младост (Л)
6. коло (19. септембар 2009.)
Младост (Л) 1 : 0 Телеоптик
7. коло (26. септембар 2009.)
Младост (А) 1 : 0 Младост (Л)
8. коло (3. октобар 2009.)
Младост (Л) 3 : 1 Нови Сад
9. коло (11. октобар 2009.)
Слога (К) 2 : 1 Младост (Л)
10. коло (17. октобар 2009.)
Нови Пазар 0 : 0 Младост (Л)
11. коло (24. октобар 2009.)
Младост (Л) 2 : 2 ЧСК Пивара
1. коло (15. август 2009.)
Севојно Поинт 0 : 0 Младост (Л)
2. коло (22. август 2009.)
Младост (Л) 0 : 0 Динамо
3. коло (29. август 2009.)
Банат 1 : 1 Младост (Л)
4. коло (6. септембар 2009.)
Младост (Л) 0 : 1 Колубара
5. коло (12. септембар 2009.)
Раднички (Н) 3 : 1 Младост (Л)
6. коло (19. септембар 2009.)
Младост (Л) 1 : 0 Телеоптик
7. коло (26. септембар 2009.)
Младост (А) 1 : 0 Младост (Л)
8. коло (3. октобар 2009.)
Младост (Л) 3 : 1 Нови Сад
9. коло (11. октобар 2009.)
Слога (К) 2 : 1 Младост (Л)
10. коло (17. октобар 2009.)
Нови Пазар 0 : 0 Младост (Л)
11. коло (24. октобар 2009.)
Младост (Л) 2 : 2 ЧСК Пивара
Ti mlačani i nisu tako loši, kao što izgledaju.Imaju jako puno nerešenih rezultata koji su ih doveli u donji deo tabele.Tako da naši igrači moraju biti maksimalno oprezni, da ne bi slučajno došlo do penala, ili 1:0 za nas, pa da se žale na sudije.
Iz mnogo razloga trebala bi nam pobeda sa, barem, 2-3 razlike.
Iz mnogo razloga trebala bi nam pobeda sa, barem, 2-3 razlike.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dobili smo 3:1, golovima Slavena, Tumbe i Danija...
Jel moze neko da mi kaze ko su ove njuske koje su navodno dale golove za nas u vesti b92?
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=389228
Jel moze neko da mi kaze ko su ove njuske koje su navodno dale golove za nas u vesti b92?

Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Sosina takticka iznenadjenjaWestSide wrote:Dobili smo 3:1, golovima Slavena, Tumbe i Danija...

Nisu ni proveili ko su bili strelci nego samo pokupili direktno sa live score sajtova.Nevernik wrote:Sosina takticka iznenadjenjaWestSide wrote:Dobili smo 3:1, golovima Slavena, Tumbe i Danija...
Strasno neprofesionalno od strane b92

edit: sada sam video da su ispravili na pojedinim sajtovima strelce http://www.flashscore.com/detail/soccer ... 3600&tab=1
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
To su prepisali strelce sa flashscore.com, bez elementarne upotrebe mozga.A o profesionalnosti, i znanju, da ne pričam
Ko sve radi u našim medijima
Strašno - da čovek ne poveruje kako se oficijelno piše ,,u ime naroda" i za narod.
Pa mi smo BBC, za ove sa B92 ( a šta smo, tek onda, za ostale javne servise?) Užas jedan.Kod nas je, ustvari, sve ,,žuta štampa"

Ko sve radi u našim medijima

Pa mi smo BBC, za ove sa B92 ( a šta smo, tek onda, za ostale javne servise?) Užas jedan.Kod nas je, ustvari, sve ,,žuta štampa"

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
u blicu pise da je Kalicanin strelac drugog i treceg gola!ssnigd wrote:Nisu ni proveili ko su bili strelci nego samo pokupili direktno sa live score sajtova.Nevernik wrote:Sosina takticka iznenadjenjaWestSide wrote:Dobili smo 3:1, golovima Slavena, Tumbe i Danija...
Strasno neprofesionalno od strane b92![]()
![]()
edit: sada sam video da su ispravili na pojedinim sajtovima strelce http://www.flashscore.com/detail/soccer ... 3600&tab=1

Jedna je crvena a druga je bela....
Pre nekih sat vremena sam na b92 napisao komentar sledece sadrzine:

Sad vidim da su obe greske popravljene (s tim da je Kalicanin i dalje upisan kao strelac treceg gola), a komentar, naravno, nije objavljen...Strelci za Vojvodinu bili su Stjepanovic, Tumbasevic i Aleksic, a ne ovi likovi koje ste vi napisali, za koje iskreno nisam ni cuo, a rezultat na poluvremenu nije bio neresen vec 1:2. Ne morate objaviti ovaj komentar, ali barem ispravite gresku:)

Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
- etxeberria