etxeberria wrote:Kad je zreb, i kad se igra 1/4 finale?
Raspored takmičenja:
1/8 finala 28.10.2009.
1/4 finale 25.11.2009.
1/2 finale 7.4.2010
Finale 5.5.2010
Kad je zreb ne znam.
Steta sto sam zagubio danasnji primerak SPORTa,da vidis sastav Vose za protiv Mladosti.Uradjeno sve lepo onako,graficki sa sve grbovima klubova i satnicom,sudijama... i onda umesto naseg,izdefilovano 11 igraca HAJDUKa iz KULETurija wrote:To su prepisali strelce sa flashscore.com, bez elementarne upotrebe mozga.A o profesionalnosti, i znanju, da ne pričam![]()
Ko sve radi u našim medijimaStrašno - da čovek ne poveruje kako se oficijelno piše ,,u ime naroda" i za narod.
Pa mi smo BBC, za ove sa B92 ( a šta smo, tek onda, za ostale javne servise?) Užas jedan.Kod nas je, ustvari, sve ,,žuta štampa"
Voja wrote:Steta sto sam zagubio danasnji primerak SPORTa,da vidis sastav Vose za protiv Mladosti.Uradjeno sve lepo onako,graficki sa sve grbovima klubova i satnicom,sudijama... i onda umesto naseg,izdefilovano 11 igraca HAJDUKa iz KULETurija wrote:To su prepisali strelce sa flashscore.com, bez elementarne upotrebe mozga.A o profesionalnosti, i znanju, da ne pričam![]()
Ko sve radi u našim medijimaStrašno - da čovek ne poveruje kako se oficijelno piše ,,u ime naroda" i za narod.
Pa mi smo BBC, za ove sa B92 ( a šta smo, tek onda, za ostale javne servise?) Užas jedan.Kod nas je, ustvari, sve ,,žuta štampa"
Nešto sumnjam u to.Somborac wrote:Cujem da je Stjepanovic bio maestralan, nadam se da Ce tako i nastaviti