Lav Kup Srbije - sezona 2009/10
Sa cigojnerima bi trebalo da igramo kuci, ili ne?
Meda je sigurno supermotivisan za cigane nakon one utakmice koja se zavrsila onako kako se zavrsila. Verujem da bi sam da izadje na teren protiv njih 11 da bi ih pokidao, ako treba zubima, toliko se naostrio.
Nadam se da je taj njegov entuzijazam zarazan, jer ima tu jos nekih kojima su cigani ostali duzni i koji imaju motiva za osvetu - kapitenu, o tebi govorim, pa neka ti udje ovaj put makar jedna od onih 8 stopostotnih sa prosle utakmice!
Svakako nam ne gine jedan od blizanaca na putu do trofeja, pa se mislim ako vec zelimo da uzmemo taj trofej da je najbolji nacin za to bas preko oba blizanca. Cisto da im objasnimo ko je bolji i da stanje na tabeli ne mora bas uvek da odslikava stvarni odnos snaga...
Meda je sigurno supermotivisan za cigane nakon one utakmice koja se zavrsila onako kako se zavrsila. Verujem da bi sam da izadje na teren protiv njih 11 da bi ih pokidao, ako treba zubima, toliko se naostrio.
Nadam se da je taj njegov entuzijazam zarazan, jer ima tu jos nekih kojima su cigani ostali duzni i koji imaju motiva za osvetu - kapitenu, o tebi govorim, pa neka ti udje ovaj put makar jedna od onih 8 stopostotnih sa prosle utakmice!
Svakako nam ne gine jedan od blizanaca na putu do trofeja, pa se mislim ako vec zelimo da uzmemo taj trofej da je najbolji nacin za to bas preko oba blizanca. Cisto da im objasnimo ko je bolji i da stanje na tabeli ne mora bas uvek da odslikava stvarni odnos snaga...
Partizan je sigurno domaćin,a što se tiče ostale tri ekipe ako se ne sastanu upravo sa pomenutim,žreb će odlučiti domaćinstvo.
S obzirom da liga ima 16 ekipa i da je to svega 30 utakmica tokom sezone,mislim da je krajnje vreme da se u kupu vrate i revanš susreti.
Ako uzmemo u obzir sve fudbalske zemlje u Evropi ne računajući one najmanje,kod nas se igra najmanje utakmica po sezoni trenutno.Eto na primer i u Bosni ima 16 ekipa,ali u kupu se igraju i revanši,a u ligama gde postoji 12 ekipa to je zbog trokružnog sistema automatski veći broj mečeva,a isto je i u slučaju mini liga ako se ne igra trokružni sistem.
I još često možemo čitati po novinama kako se klubovi i igrači žale na umor,pa to je smešno,zato nam je klupski fudbal i tu gde jeste,a reprezentativci se bruse napolju.
S obzirom da liga ima 16 ekipa i da je to svega 30 utakmica tokom sezone,mislim da je krajnje vreme da se u kupu vrate i revanš susreti.
Ako uzmemo u obzir sve fudbalske zemlje u Evropi ne računajući one najmanje,kod nas se igra najmanje utakmica po sezoni trenutno.Eto na primer i u Bosni ima 16 ekipa,ali u kupu se igraju i revanši,a u ligama gde postoji 12 ekipa to je zbog trokružnog sistema automatski veći broj mečeva,a isto je i u slučaju mini liga ako se ne igra trokružni sistem.
I još često možemo čitati po novinama kako se klubovi i igrači žale na umor,pa to je smešno,zato nam je klupski fudbal i tu gde jeste,a reprezentativci se bruse napolju.
Bato majstore vodi nas do titule 

- Red Marquis
- Moderator
Doklegod treneri i igrači ne budu dobili glavne uloge u sportu, a uprave organizacione, logističke, marketinške i ekonomske, nema ništa od našeg fudbala.Doklegod se ne bude igralo za publiku, zdrav profit i evropska takmičenja, a ne nameštalo za nekog trećeg, neće biti gledalaca na stadionima.
Nemci sigurno imaju najmanje nameštaljki, ali su prvi ušli u obračun sa njima, baš zato da sve spreče u samom začetku.Zato su im stadioni uvek puni, bez obzira što se ne igra najkvalitetniji fudbal u Evropi.Engleska prati put Italije iz 90ih, a mislim da će doživeti i njenu sudbinu poslednjih godina.
Zato mi neku nadu daju treneri kakvi su, recimo danas kod nas, Sosa Babić, Djumi i slični njima, koji pokušavaju da vrate fudbal publici.Nemaju baš dobar materijal i uslove, ali i sama borba ka tom cilju, polako će vraćati gledaoce na stadione.
Ne mora, niti može, današnja Vojvodina da igra vrhunski, ali moraju UVEK da igraju njeni najbolji igrači (koje ima na raspolaganju), da se vidi da želi uspeh, da se vidi borbenost i disciplina, profesionalnost - da uprava želi napredak Kluba i da pruža koliko objektivno može, da stvori bolje uslove, bolje igrače, zdravu atmosferu i ja ću sa zadovoljstvom doći na tribine.
Ja sam u poslenjih 10 godina išao na naše utakmice sa zadovoljstvom samo nekoliko meseci i to: u Pavkovićevoj jeseni, Brzićevom proleću i možda Babićevoj jesen-zima (videćemo kako će biti do kraja polusezone?).
PS
Ice, još dva posta, pa hiljadarka
.Čestitam Tebi unapred, a Milanu sedamstoti na ovom Forumu

Nemci sigurno imaju najmanje nameštaljki, ali su prvi ušli u obračun sa njima, baš zato da sve spreče u samom začetku.Zato su im stadioni uvek puni, bez obzira što se ne igra najkvalitetniji fudbal u Evropi.Engleska prati put Italije iz 90ih, a mislim da će doživeti i njenu sudbinu poslednjih godina.
Zato mi neku nadu daju treneri kakvi su, recimo danas kod nas, Sosa Babić, Djumi i slični njima, koji pokušavaju da vrate fudbal publici.Nemaju baš dobar materijal i uslove, ali i sama borba ka tom cilju, polako će vraćati gledaoce na stadione.
Ne mora, niti može, današnja Vojvodina da igra vrhunski, ali moraju UVEK da igraju njeni najbolji igrači (koje ima na raspolaganju), da se vidi da želi uspeh, da se vidi borbenost i disciplina, profesionalnost - da uprava želi napredak Kluba i da pruža koliko objektivno može, da stvori bolje uslove, bolje igrače, zdravu atmosferu i ja ću sa zadovoljstvom doći na tribine.
Ja sam u poslenjih 10 godina išao na naše utakmice sa zadovoljstvom samo nekoliko meseci i to: u Pavkovićevoj jeseni, Brzićevom proleću i možda Babićevoj jesen-zima (videćemo kako će biti do kraja polusezone?).
PS
Ice, još dva posta, pa hiljadarka

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija wrote:Nemci sigurno imaju najmanje nameštaljki, ali su prvi ušli u obračun sa njima, baš zato da sve spreče u samom začetku.
Oni su 1000x pametniji od nas. Uvek bili, uvek bice.
Njihova liga vredi milijardu evra (nebitna tacna cifra) i nisu blesavi da je zbog tri kriminalca i jednog korumpiranog sudije uniste.
Mi smo imali kakvu-takvu ligu, ali ta tri kriminalca (figurativno) su vec godinama tu, i zbog njihovih milion ili dva evra svi ostali idu pravo u bunar. I ne postoji sistem koji ce da ih ukloni. Zato mi i jesno drzava kakva jesmo. No, to je prica celog drustva, pa ni fudbal ne moze da bude van nje.
Last edited by Minja on Sat Dec 12, 2009 9:45 am, edited 1 time in total.
Kao prvo, svaka čast za ovaj post! A kao drugo, fala!Turija wrote:Doklegod treneri i igrači ne budu dobili glavne uloge u sportu, a uprave organizacione, logističke, marketinške i ekonomske, nema ništa od našeg fudbala.Doklegod se ne bude igralo za publiku, zdrav profit i evropska takmičenja, a ne nameštalo za nekog trećeg, neće biti gledalaca na stadionima.
PS
Ice, još dva posta, pa hiljadarka.Čestitam Tebi unapred, a Milanu sedamstoti na ovom Forumu
![]()
POŠTO OBRAZ ???!!!
B92 wrote:Žreb za Lav kup u četvrtak
Žreb za parove polufinala Lav Kupa Srbije održaće se u četvrtak u 12 časova u hotelu Kontinental u Beogradu, saopštio je u petak Fudbalski savez Srbije.
Učesnici polufinala nacionalnog Kupa biće branilac titule Partizana, Crvena zvezda, Vojvodina i OFK Beograd. Parovi se utvrđuju naizmeničnim izvlačenjem po dva listića sa nazivima klubova. Timovi će igrati samo jednu utakmicu, a u slučaju nerešenog rezultata odmah će se pristupiti izvođenju penala.
Mečevi su na programu 7. aprila 2010. godine.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Ne, nego "videla žaba da se konj potkiva..."Brane wrote:A zasto se igra samo jedna utakmica? Jel su igraci preoptereceni? klubovi zauzeti evropskim takmicenjima? stranci igraju kup Africkih nacija? Sta?
FA Cup se, recimo, tako igra, pa, zašto ne bismo i mi, jel?

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...