Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
ssnigd

Post by ssnigd »

servalsorim wrote:У сваком случају је био спектакл!!!За то се посебно потрудио немушти представник нашег клуба.Шта сада који курац паметује по медијима!!!Само нас бламира!!!Било би му боље да формира тим који ће прегазити Партизан тога дана!!!
Neverovatno da se niko nije pobunio zbog ovoga na samom zrebu. Ne znam ni sam koliko je ovo slucajnost, a koliko prevara, ali da smrdi srmdi u tri lepe.
A sa druge strane sta ocekivati od samoga Rabrena, e Gospode Boze ko nas sve nece predstavljati.
Sto se mene licno tice, zreb mi se svidja itekako. Nit' sam pesimista, nit' optimista u svakom slucaju mislim da mozemo pa cak i sa ovim timom, doduse uz nekoliko korekcija, da pobedimo partizane. I penali se racunaju.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
021

Post by 021 »

A šta bi se desilo da je Rabren odreagovao na licu mesta, kad je kuglica već bila vraćena? Da ne bi možda vraćali video-snimak kako bi se utvrdilo koja je kuglica prvobitno izvučena?
vladans

Post by vladans »

A zasto mi moramo da kukamo kao babe,pa iako su namestili zreb?!Non stop kukamo u fazonu "blizanci ovo,blizanci ono.."pa i da su cigani zatvorili sve utakmice do kraja prvenstva,ko je nama kriv sto nismo mogli onako smesnim bar bod da uzmemo u Novom Sadu,a sta tek reci za poslednje tri utakmice,da nije i to neka urota i namestaljka protiv nas?!
Puna su nam usta kupa,ali hocemo da u polufinalu igramo protiv Kumodraza,a u finalu protiv Indeksa,e pa ne ide to tako!
servalsorim

Post by servalsorim »

vladans wrote:A zasto mi moramo da kukamo kao babe,pa iako su namestili zreb?!Non stop kukamo u fazonu "blizanci ovo,blizanci ono.."pa i da su cigani zatvorili sve utakmice do kraja prvenstva,ko je nama kriv sto nismo mogli onako smesnim bar bod da uzmemo u Novom Sadu,a sta tek reci za poslednje tri utakmice,da nije i to neka urota i namestaljka protiv nas?!
Puna su nam usta kupa,ali hocemo da u polufinalu igramo protiv Kumodraza,a u finalu protiv Indeksa,e pa ne ide to tako!
Никог овде није изнервирало то што смо извукли Партизан!!!Мени се рецимо остварила жеља и то баш на ЈНА!!!Мени смета шта који курац сад ови из управе после пар дана глуме лудило!!!Ако је Рабрен на лицу места увидео неправилност,тада је и требао да изнесе примедбу!!!Ништа друго!!!Дижу тензију и таласају,заваравају сами себе да су битни а у ствари вишегодишња шупља прича се наставља!!!
...uno di noi...
One and only

Post by One and only »

vladans wrote:A zasto mi moramo da kukamo kao babe,pa iako su namestili zreb?!Non stop kukamo u fazonu "blizanci ovo,blizanci ono.."pa i da su cigani zatvorili sve utakmice do kraja prvenstva,ko je nama kriv sto nismo mogli onako smesnim bar bod da uzmemo u Novom Sadu,a sta tek reci za poslednje tri utakmice,da nije i to neka urota i namestaljka protiv nas?!
Hahhaha nema to veze. Naravno da moramo da ih dobijemo ako hocemo kup. Ali zasto se ne bi bunili???? Dokle da cutimo? Ko tebi garantuje da nece namestiti i kup utakmicu sa nama, da nece kasnije mozda potplatiti i sudije? Jedno pitanje, ZASTO DA CUTIMO? Dokle da gledamo kako nas varaju pred sopstvenim ocima? A i ovog magarca Rabrena treba oterati pod hitno, gari se setio dva dana nakon zreba da se zali. E to se tako ne radi. Trebao je to na licu mesta, u direktnom prenosu, pa da narod vidi sta se desava.
United of Vojvodina
Marcello

Post by Marcello »

Drugovi su odlučili da se u finalu igra "večiti" "derbi" (sa posebnim akcentom na ovo večiti!), a mogu samo da zamislim kakvo će nas suđenje dočekati na stadionu Jugoslovenske narodne armije...

Tu, bato, ni Mesi ne pomaže...mislim, kad drugovi nešto reše...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Зато клуб да лепо пред полуфинале изађе са саопштењем за јавност везано за суђење и изврши притисак! Никако после битке да се дозивају памети, јер тиме ништа не могу да добију. Сигуран сам да Бата и екипа знају ко су чије судије и зато не смеју ништа препустити случају, него пре меча, ако треба запретити и неиграњем утакмице ако ови буду наместили свог судију. Али пре свега купити квалитетна појачања!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
servalsorim

Post by servalsorim »

...има бре да тих 11 што истрче да погину на терену...треба момцима објаснити неке ствари да нама утакмица са Партизаном има посебан значај,барем нама Фирми!!!
...uno di noi...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

servalsorim wrote:треба момцима објаснити неке ствари да нама утакмица са Партизаном има посебан значај,барем нама Фирми!!!
Svima brate, ne samo Firmi...
vladans

Post by vladans »

Mi smo jedan ALIBI klub,i uvek su nam za sve drugi krivi,sto je inace svojstveno za ovo podneblje...Da li u ovoj zemlji postoji jedna jedina osoba koja je rekla,"kriv sam..."nevezano da li se radi o sportu,politici,drustvu uopste,studentima kada puknu ispit-krivi su profesori,politicarima-ceo svet,zvezdi kada izgubi od parizana-tole,partizanu kada izgubi od zvezde-cela drzava koja vekovima stoji iza stuba srpstva,a nama blizanci...dokle?

Dotle dok mi ne postanemo ozbiljan klub,ne kao sad cirkusantski vec u pravom smilsu ozbiljan,a ne da samo kukamo a nikad smesnija zvezda nam bezi sesnaest bodova na polusezoni,ej 16-est sa igracima koje mi da imamo verovatno bi se borili za opstanak i mesto da ih nakantamo usred Novog Sada sa par golova razlike nama je naravno kriva sreca...eh ta sreca..Sada su nam krivi kao sto neko kaze "drugovi", pa ti "drugovi" bi mogli da nam pljunu pod prozor ukoliko bi mi napravili jednu ozbiljnu ekipu u ovom prelaznom roku i ukoliko bi mi od njih stvarno bili bolji moze da im sudi i tole sto se mene tice i da im svira i dva penala,mi cemo dobiti sa 3:2..

I nemojmo biti licemerni,nismo ni mi bas bogom dani da pricamo o nekom postenju,milsim Bata,Rabren,Dalton i postenje definitivno ne ide jedno sa drugim..
ice

Post by ice »

One and only wrote:
Hahhaha nema to veze. Naravno da moramo da ih dobijemo ako hocemo kup. Ali zasto se ne bi bunili???? Dokle da cutimo? Ko tebi garantuje da nece namestiti i kup utakmicu sa nama, da nece kasnije mozda potplatiti i sudije? Jedno pitanje, ZASTO DA CUTIMO? Dokle da gledamo kako nas varaju pred sopstvenim ocima? A i ovog magarca Rabrena treba oterati pod hitno, gari se setio dva dana nakon zreba da se zali. E to se tako ne radi. Trebao je to na licu mesta, u direktnom prenosu, pa da narod vidi sta se desava.
Nema on određenu stvar za to,to je beskičmenjak koji reprezentativno predstavlja svoju vrstu.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ice

Post by ice »

Što se tiče žreba,niko u klubu se tada nije oglasio jer ih je bilo baš briga,međutim verovatno su načuli koliko je nezadovoljstvo navijača pa su sada ponovo rešili da skrenu pažnju na nešto drugo.
Nije mi jasno kako svi napadaju Rabrena ovde a niko ne sme onoga koji ga štiti kao belog medveda,a zna se da je to Bata.I zapitajte se zašto ga toliko štiti,meni pada jedna stvar na pamet.
Bato odlazi,uprava napolje!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:I zapitajte se zašto ga toliko štiti,meni pada jedna stvar na pamet.
Brkovi!
DUB

Post by DUB »

One and only wrote:gari se setio dva dana nakon zreba da se zali
Туга је што се гари није ни сетио, него су му рекли да треба да се сети... Што показује и његова изјава са фамозног снимка извлачења. Мене лично не би зачудило ни да не зна кога смо извукли али није он крив, крив је онај који га држи ту где је.

Него хтео сам нешто друго да истакнем, јел ви видите шта је моћ медија па чак и за нас који смо се до сада начитали, наслушали и нагледали свега и свачега?
Батина изјава је била: "„Vojvodina će, bez ozbira na sve, sigurno igrati polufinalnu utakmicu sa Partizanom. To je jedinstven stav našeg Upravnog odbora“, naglasio je Butorović."(http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy ... _id=399378).
Овим цитатом немам намеру да браним ни Бату ни било кога другог него да нагласим каква медијска машинерија стоји иза самопрокламованих "вечитих", па да су и нас убедили да само кукамо... Све са последњом епизодом у којој главну улогу игра пропали глумац ДБ Хикшмрк, поштовалац лика и дела Зеке лопова, Бјеке томпуса, Тумбе тренерскога чуда и Мирка премијера... овисник о лошем вискију и уживалац лоших дрога, дижући све то на ниво тамо неког "спектакла"!!?!

И ко је онда овде циркузант? Ми који смо у медијима наступили са једном једином изјавом "жреб је нерегуларан (нико није рекао намештен) али ћемо ми упркос свему томе одиграти текму" или они који су и дигли медијску хајку са изјавама "ништа није намештено све је то део спектакла (а нико их није ни оптужио за намештање)"???

И на крају што рече servalsorim
...има бре да тих 11 што истрче да погину на терену...треба момцима објаснити неке ствари да нама утакмица са Партизаном има посебан значај
Ја бих само додао и момцима и још неким другима... А наше је да тог 7-ог априла лета господњег 2010 одемо у што већем броју на то најкомунистичкије здање југоисточне европе које се од "милоште" назива стадионом ЈНА и да им "уручимо штафету" пред предстојећи им празник.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
ice

Post by ice »

Ja bih samo dodao jednu stvar.
Možda bi ste se iznenadili,ali mnogim ljudima širom Srbije su dosadila dva beogradska Titova blizanca i simpatišu naš klub i voleli bi da neko već prekine dominaciju pomenutih(a niko drugi nema nameru skoro da to uradi),ali nikako im ne ide u glavu i ne razumeju zašto se neke stvari dešavaju u našem klubu,zašto nas vode takvi šarlatani i zašto se brukamo?
Eto ta situacija sa lažnim pojačanjima i trenerima.Šta da pomisli neki običan čovek koji sve to prati?
Da smo mi klub kakav smo nekada bili,da je sve kod nas transparentno,da štitimo prave sportske vrednosti i da imamo gospodske manire,itekako bi imali sa čim da izađemo pred blizance,možda bi oni i dalje koristili bahatu silu i mahinacije,ali bi gola pravda bila na našoj strani i situacija bi bila sve jasnija tako da bi smo sve veći deo javnog mnjenja okretali na našu stranu,a i sticali nove navijače.
Ali dzaba kada se mi trudimo da po seljoberskim manirima nadmašimo i blizance zajedno,a i mešetarenje smo pošteno izučili.
Zato upprava napolje i da u klub dođu ljudi koji mogu da mu vrate stari sjaj i pre svega stare manire.
Locked