One and only wrote:gari se setio dva dana nakon zreba da se zali
Туга је што се гари није ни сетио, него су му рекли да треба да се сети... Што показује и његова изјава са фамозног снимка извлачења. Мене лично не би зачудило ни да не зна кога смо извукли али није он крив, крив је онај који га држи ту где је.
Него хтео сам нешто друго да истакнем, јел ви видите шта је моћ медија па чак и за нас који смо се до сада начитали, наслушали и нагледали свега и свачега?
Батина изјава је била: "„
Vojvodina će, bez ozbira na sve, sigurno igrati polufinalnu utakmicu sa Partizanom. To je jedinstven stav našeg Upravnog odbora“, naglasio je Butorović."(
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy ... _id=399378).
Овим цитатом немам намеру да браним ни Бату ни било кога другог него да нагласим каква медијска машинерија стоји иза самопрокламованих "вечитих", па да су и нас убедили да само кукамо... Све са последњом епизодом у којој главну улогу игра пропали глумац ДБ Хикшмрк, поштовалац лика и дела Зеке лопова, Бјеке томпуса, Тумбе тренерскога чуда и Мирка премијера... овисник о лошем вискију и уживалац лоших дрога, дижући све то на ниво тамо неког "спектакла"!!?!
И ко је онда овде циркузант? Ми који смо у медијима наступили са једном једином изјавом "жреб је
нерегуларан (нико није рекао намештен) али ћемо ми упркос свему томе одиграти текму" или они који су и дигли медијску хајку са изјавама "ништа није намештено све је то део спектакла (а нико их није ни оптужио за намештање)"???
И на крају што рече servalsorim
...има бре да тих 11 што истрче да погину на терену...треба момцима објаснити неке ствари да нама утакмица са Партизаном има посебан значај
Ја бих само додао и момцима и још неким другима... А наше је да тог 7-ог априла лета господњег 2010 одемо у што већем броју на то најкомунистичкије здање југоисточне европе које се од "милоште" назива стадионом ЈНА и да им "уручимо штафету" пред предстојећи им празник.