Ko treba da ode?

BARABA

Post by BARABA »

Džaba nama sponzori, treba pojačati naš tim oad temelja do krova!Ima dosta igrača koji ne zaslužuju da nose naš dres i treba im pod hitno dati ispisnice.Ima u NAOJ VOŠI dece koja znaju da igraju fudbal a pre svega su NOVOSAĐANI i vole VOJVODINU.Gde je supertalentovani Vlada Bunić, da li zna neko? :lol:
SA KLINCIMA U NOVE POBEDE
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Gosn barabo,znas li onu narodnu izreku:koliko para toliko muzike.E pa orkestar nam nije svirao bas nesto ovih godina.A i nasi mladi igraci cim nesto odigraju prvo pitaju za pare(sto je u danasnje vreme po meni i normalno).Slazem se da treba ubacivati nasu decu u tim(sto je ovaj trener i radio)ali ne treba ocekivati da oni mogu na svojim plecima izneti breme uspeha ili neuspeha.Zato nam je potrebno 6-7 iskusnih i dobrih igraca pored kojih ce mladi napredovati i postati vodje tima.A njih ne mozemo imati bez para(ili ti imas neki novi izum kako to da uradimo).Zato samo stabilno finansiranje moze dovesti do napretka.Nama treba godisnje do milion i po eura za funkcionisanje.Kada odbijemo pivaru Celarevo i sitne sponzore fali nam milion.E kad bi to obezbedili uz razumnu i postenu politiku kluba borili bi se za titulu.Nadam se da ce se to i ostvariti.Pozdrav.
Djumi

Post by Djumi »

PRIJATELJ wrote:Slazem se da treba ubacivati nasu decu u tim(sto je ovaj trener i radio)ali ne treba ocekivati da oni mogu na svojim plecima izneti breme uspeha ili neuspeha.Pozdrav.
Zelim da ti se zahvalim na korektnoj izjavi i mogu ti reci da sam mnogo ponosan zbog toga.
Image
p.s.Nije bitno koliko cu biti trener Vose,vazno je da sam ostavio nesto iza sebe :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Treneru,nisam ja toliko los koliko ti mislis.Da si dobijao utakmice cesce,ucutao bi me u momentu.Pozdrav.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Jedan moj prijatelj mi je jednom prilkom rekao da sam "lud" kad toliko volim da istrpim mlade igrace.Znam ja PRIJATELJU da su sanse da ostanem u Vosi manje od 20% ali i da je sada Januar mesec Ja bih uradio isto jer mislim da je ovo udaranje temelja neke buduce Vose.Samo se bojim da za 6 meseci nepocnu da pricaju da Pavlovic i Kacar nemogu da igraju u Vojvodini tj.da je rano za njih.
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Treneru,kako ide rad za licencu,jel bese nesto o mladoj reprezentaciji.Bice ovo duga noc.Pozdrav.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Danas sam imao zadatak da snimim Belgijsku reprezentaciju :!:
Guest

Post by Guest »

E moj treneru taman si krenuo da stvaraš tim a sada kažeš nešto 20%!
Kakve su to fore!
NAVIJAČI TE PODRŽAVAJU!
NEMA NI9GDE IZ KLUBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

BUDI NOVOSAĐANIN
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Sto se mene tice:Jednom za Vosu,uvek za Vosu :!:
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Prijatelju,citam ovde i vidim da pises da se pregovara sa nekim novim sponzorom i da znas koliko je Vojvodini potrebno jos para,pa te pitam ovako ljudski,a pretpostavljam da znas,ko je taj sponzor "s druge strane stapa"?
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Stara Gardo,nisam hteo da pisem o imenima da ne bih probudio mozda laznu nadu ali evo napisacu.Postoje neki pregovori sa NISom.Otprilike bi to funkcionisalo kao kosarkaski klub.Po recima ljudi koji su bliski vrhu NISa moguc je dogovor.Navodno NIS trazi vecinu u upravnom odboru,prepustanje vodecih funkcija u klubu njima,smanjenje zaposlenih.Navodno nece da budu samo,sponzori vec da odlucuju.Sta ce biti videcemo.Pozdrav.
Joe

Post by Joe »

Ako naprave to sto su napravili u kosarci i odbojci JA SAM ZA!!! :P
Turija

Post by Turija »

Ja sam bezrezervno za NIS.
To je najbolja ponuda i ne bi je smeli ispustiti.E, sad što nekom u Upravi neće odgovarati ono što NIS (sasvim razumljivo) traži je njihov ličmi problem.Nek ponude više, pa nek sede i dalje u klupskim foteljama, nemam ništa protiv.
Mnogo je razloga za NIS.Prvo imaju izvanredne reference u sportu, pogotovo u novosadskom, kada su dizali klubove iz blata do zlatnih visina.A, mi smo sada baš ti. U blatu do guše.
Drugo, pošto zakon o sportu i privatizaciji u njemu nije donet, na najbolji način bi pregurali ovo nedefinisano vreme i podigli cenu Kluba.Mandarić jeste dobro rešenje, ali šta bi nam falilo da i u budućnosti NIS i Pivara Čelarevo ostanu vlasnici i prepoznatljivi znak Vojvodine?Ima još more razloga ZA, ali ova dva su, po meni, toliko značajni, logični i prirodni da se ostali ne moraju navoditi.
Locked