Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

29. decembar 2009. | 17:01 | Izvor: B92
Promena termina 1/2 LAV kupa

Takmičarka komisija Lav kupa Srbije saopštila je da će zbog obaveza reprezentacije termin odigravanja polufinalnih utakmica nacionalnog kupa biti promenjen.

Prvobitno je bilo predvidjeno da Partizan - Vojvodina i Crvena zvezda - OFK Beograd polufinalne utakmice odigraju 7. aprila naredne godine, a Takmičarska komisija danas je predložila dva nova termina - 31. mart i 14. april.

Učesnici polufinala u najkraćem roku treba da se izjasne koji termin im više odgovara. Prvi je odgovorio Partizan, koji je predložio da utakmicu protv Vojvodine odigra 31. marta.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Mare

Post by Mare »

Mondo > Sport > Fudbal

KUP: Nema ponavljanja žreba, Vošo igraj!

31. decembar 2009. 12:25 > 12:26
Odbijena žalba Vojvodine na tok žreba za polufinale Lav Kupa Srbije. Polufinalne utakmice 17. aprila.

Vojvodina se žalila na tok žreba za parove polufinala Lav Kupa Srbije održanog 17. decembra u Beogradu, smatrajući da je prekršena procedura jer se jedna kuglica "pokvarila", pa je vraćena u činiju.

Ipak, Vojvodina će morati 17. aprila da doputuje u Beograd i na stadionu u Humskoj odigra zacrtani meč protiv branioca trofeja - Partizana.

Takvu odluku donela je Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije, obrazloživši da su propisi takvi da žalba Vojvodine, narodski rečeno "ne pije vodu".

Zbog gostovanja selekcije Jelen Superlige Srbije u Japanu i prijateljskog meča sa reprezentacijom Džej lige, termin polufinala Kupa pomeren je sa 7. na 17. aprila.

Tada će se sastati: Partizan - Vojvodina i Crvena zvezda - OFK Beograd.

Finale je 5. maja.
PeraSK

Post by PeraSK »

Sta je sa zalbom uefi? Ako ne posalju zalbu uefi, mogu slobodno svi redom (od Bate do "cistacice") da pakuju kofere! 8)

Prekipelo mi je vise da nam stalno zamazuju oci, SRAM DA IH BUDE!
Kamenica

Post by Kamenica »

Hocemo reflektore, pa da i mi k'o sav normalan svet igramo utakmice u vecernjem terminu, posebno leti- kad se igraju usrane kvalifikacije.

Katai-Mrdja-Mudrinski-Gruzijac-Bilbija... Odlicna ekipa, govorio sam da Sosi treba dati odresene ruke, a pare od Aleksica primadone nisu suludo potrosene.

KUP JE NAS!
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Kada se igra onda KUP 31 ili 14 ??
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Kamenica

Post by Kamenica »

6. maja je finale. Procitao sam negde, kad se igraju polufinalni mecevi, ali sam mentol zaboravio da okacim ovde.
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

A i Savez nam je jako ozbiljan...nema nista na sajtu o datumima polufinala...a mozda cekaju da vide hoce li blizanci dogurati do finala Lige Evrope pa da ne moraju pomerati termine :D
Io odio Belgrado
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Polufinale je 14.aprila
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Kamenica

Post by Kamenica »

Ono sto mi ide na nerve, jeste forsiranje "vecitih". Po novinama recimo ima toliko naslova, a sve se vrti oko finala izmedju "dva najveca kluba". Kao da mi i OFK ne postojimo. Zato bih voleo, da ih izbacimo nekako, pa da se nadjemo u finalu sa Beogradom. Dva stara kluba sa tradicijom. Bila bi to prava poslastica, iako bi se igralo finale u rupetini.
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
ice

Post by ice »

Da se mi ne bakćemo tim stvarima sada.
Normalno je da ih forisiraju i neka ih,neka kolektivno svršavaju,mi ćemo da gledamo naša posla i da se nadam se valjano pripremimo.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

novosadjanin wrote:Polufinale je 14.aprila
Dobro je, imamo dosta novih igraca koji treba da se uigraju.

Sto kasnije, to bolje.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Kamenica

Post by Kamenica »

Istina. Sta je Katai po nacionalnosti? Vidim da je iz naseg omladinskog pogona prekomandovan u prvu ekipu(konacno se nesto lepo desava i u nasem klubu), pa me zanima... Nije toliko bitno, ali pomislih u prvi mah da se radi o nekom strancu... Sosa ce uigrati ekipu do polufinalne utakmice, nasa prva prepreka su hajduci :lol:

Videh da smo izresetali Big Bul, pa mi nesto toplo oko srca- zato sto vidim da imamo odlicnu klupu.
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Krle

Post by Krle »

Kamenica wrote:Istina. Sta je Katai po nacionalnosti? Vidim da je iz naseg omladinskog pogona prekomandovan u prvu ekipu(konacno se nesto lepo desava i u nasem klubu), pa me zanima... Nije toliko bitno, ali pomislih u prvi mah da se radi o nekom strancu... Sosa ce uigrati ekipu do polufinalne utakmice, nasa prva prepreka su hajduci :lol:

Videh da smo izresetali Big Bul, pa mi nesto toplo oko srca- zato sto vidim da imamo odlicnu klupu.
Mislim da je po nacionalnosti Srbobranac...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Krle wrote:
Kamenica wrote:Istina. Sta je Katai po nacionalnosti?
Mislim da je po nacionalnosti Srbobranac...
:!:

Bravo Krle!
Kamenica

Post by Kamenica »

Zahvaljujem se na odgovoru, jednostavno u jednom trenutku mi se ucinilo da je decko stranac. Posle sam saznao da je iz naseg pogona. Zato me je i zanimalo odakle je? Mada je to krajnje nebitno, imam neko svoje misljenje. Al' dobro sad...

djape,

Evo prepravljeno... Pozdrav!
Last edited by Kamenica on Wed Feb 24, 2010 8:04 pm, edited 1 time in total.
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Locked