Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
djape_ns

Post by djape_ns »

Kup je nash 8)
Last edited by djape_ns on Thu Feb 25, 2010 4:17 pm, edited 1 time in total.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Turija

Post by Turija »

Kako fino funkcioniše ovaj Forum, najbolje se videlo na gore ,,zatvorenom" pitanju :D
Ja sam nekako tako i očekivao razvoj događaja: da će prvo stići jedan duhovit odgovor, a potom ozbiljan i sve završiti u skladu sa duhom ovog foruma.
Lično mi se čini da Kamenica nije imao nameru, onakvu kakvom se ona u prvi mah čini, ali je malo nespretno složio post, pa se da protumačiti dvojako ( i više onako kako nije u skladu sa ovim podnebljem, dok je na kraju sve brzo rešeno u tradicionalnom maniru Naše Voše) :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Sad nailazim na podatak da se polufinale igra 17.aprila, a tada je po rasporedu i prvenstveni mec sa Spartakom?! Nista mi nije jasno
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Passion

Post by Passion »

novosadjanin wrote:Sad nailazim na podatak da se polufinale igra 17.aprila, a tada je po rasporedu i prvenstveni mec sa Spartakom?! Nista mi nije jasno
Kolko ja znam,FSS je dao 2 predloga,a to su 31. mart i 14. april.
Groblje je glasalo da se igra 31. marta,al kolko ja znam mi smo trazili 14. aprila i tako su se na kraju i dogovorili
Kamenica

Post by Kamenica »

Turija wrote:Kako fino funkcioniše ovaj Forum, najbolje se videlo na gore ,,zatvorenom" pitanju :D
Ja sam nekako tako i očekivao razvoj događaja: da će prvo stići jedan duhovit odgovor, a potom ozbiljan i sve završiti u skladu sa duhom ovog foruma.
Lično mi se čini da Kamenica nije imao nameru, onakvu kakvom se ona u prvi mah čini, ali je malo nespretno složio post, pa se da protumačiti dvojako ( i više onako kako nije u skladu sa ovim podnebljem, dok je na kraju sve brzo rešeno u tradicionalnom maniru Naše Voše) :!:

Nisam imao nameru, da bilo koga provociram- moje pitanje je bilo krajnje bezazleno, ali eto. Drago mi je da se u duhu i skladu naseg kluba, podneblja i to razresilo...

KUP JE NAS!
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Turija

Post by Turija »

Jedan Nacionalni Kup u 2010 smo osvojili večeras:
ČESTITKE MLADIM ODBOJKAŠIMA VOJVODINE :!:

Nadam se da će i naši fudbaleri biti poneti sličnom željom i umećem, kakvu je večeras iskazao veoma mladi (i izuzetno perspektivni) tim Odbojkašog Kluba Vojvodine, i da će i oni osvojiti isto to takmičenje u ovoj godini.
Ima dosta sličnosti u aktuelnim sastavima OK i FK Vojvodine na kojima se može graditi takav optimizam.
Napred Vošo :!: do prvog domaćeg fudbalskog Kup pehara u našim vitrinama!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Friend

Post by Friend »

Čestitke našim momcima,KUP JE NAŠ :hurray: :hurray: :hurray: :cheers: :cheers: :cheers: !!!
Krle

Post by Krle »

Friend wrote:Čestitke našim momcima,KUP JE NAŠ :hurray: :hurray: :hurray: :cheers: :cheers: :cheers: !!!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Kakva bi to sezona bila!

Ajmo fudbaleri, ugledajte se na odbojkase! :D
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
BondNS

Post by BondNS »

Znam da ovo nije baš odgovarajuća tema ali svakako pogledajte...
Šampioni
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
djape_ns

Post by djape_ns »

sinoc posmatram fantasticnu atmosferu u hali i razmisljam kako bi bilo da su bili i komplet kosarkaski, fudbalski, rukometni tim (ili makar neki od njih), sto da ne?

ako nista drugo makar da ''nasi'' mrdja, djurovski i mnogi drugi osete kako mnogi tj. puna hala ipak VOLE/I OVU VOJVODINU!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Kamenica

Post by Kamenica »

Trudim se da dolazim na nas forum kada god mi obaveze dozvole. Ipak ono sto smo videli u "SPENSU" te veceri bilo je carobno. Spot je na mestu i kao i uvek odlican...

Ruke su mi otpale bodreci nase momke, o grlu da ne govorim, a ovo vam pise covek koji je bodrio Vojvodinu u Jadranskoj ligi i koji ide na svaku kosarkasku utakmicu naseg kluba u domacem prvenstvu. Ja se zivo nadam, da ce konacno fudbaleri da se trgnu. Bio sam utucen protiv Kuljana, protiv Metalca da ne pricam. Dvostruki prvak ex-yu ne sme sebi da dozvoli, onako sramotnu igru.

Pod hitno im treba pustati odbojkaske utakmice i nase navijanje... :roll: Mozda tada shvate, kako se igra za Vosin dres.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Igra se u cetvrtak, 15.aprila od 18h
Mondo wrote: LAV KUP: Polufinala dan za danom
30. mart 2010. 17:06 > 17:12

Zvezda i OFK Beograd igraju u sredu, a Partizan i Vojvodina u četvrtak. Oba meča u direktnom prenosu na RTS-u.

Polufinalne utakmice Lav Kupa Srbije neće biti odigrane istog dana, odlučili su takmičarski organi Fudbalskog saveza Srbije.

Crvena zvezda i OFK Beograd će igrati u sredu, 14. aprila u 19.30 časova, na stadionu Crvene zvezde (TV prenos na RTS-u).

Drugo polufinale biće odigrano dan kasnije. Partizan i Vojvodina sastaće se u četvrtak, 15. aprila u 18 časova, na stadionu Partizana (TV prenos na RTS-u).

U polufinalu se igra jedna utakmica. U slučaju nerešenog ishoda odmah se izvode penali.

Finale Lav Kupa Srbije je u sredu, 5. maja.

(MONDO)
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Somborac

Post by Somborac »

KUP JE NAS :lol:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Somborac wrote:KUP JE NAS :lol:
Mi taj trofej možemo da dobijemo jedino ako ga neko od nas mazne 8)
Io odio Belgrado
Locked