Trener zvijezde na konferenciji

Nama je za Evropu jedina nada polufinale kupa, da prodjemo patlidzane pa da ako cigani budu sampioni nama kao finalistima bude svejedno sta bude u finalu. Preko prvenstva NEMA TEORETSKE SANSE za Evropu ove godine.šumar wrote:Ajd sad, neka mi neko objasni to što svi pišete da ova utakmica nije bitna za nas.Pogledajte pre nego što tako nešto opet napišete TABELU.Ljudi pa mi ćemo ostati bez Evrope, odoše nam šest bodova OFK i Spartak.A da ćemo u kup Evrope preko kupa....Teško.
Još nešto, bitnije od Evrope je to da krčmimo neki ugled koji smo stekli u proteklih nekoliko godina, eto svi će nam reći, ne možete više da budete ni treći.
Upravo to! Ljudi mi nismo zreli za Evropu jos uvek! Hteli mi to da priznamo ili ne. Treba praviti tim pa tek tamo posle sledece sezone nesto da ocekujemo...UNIT8 wrote:A sta cemo mi realno u Evropi? Da ne igramo na svom stadionu,da nas ponizavaju neki gruzijci,da ispadnemo u prvom kolu...Ne treba nam jos bruke ljudi,dosta je bilo toga...Vojvodina to ne zasluzuje...