Ja jos imam nade da mozemo da uspemo.Ako budu igrali borbeno i pozrtvovano,pa sto da ne?Ne zaboravite da ca tamo biti mali milion skauta i menadzera.Ocekujem najvise od Tadica da grize,jer je on zreo za inostranstvo,kod nas samo stagnira.Ja verujem da moze nesto da se probudi u njima i da grizu kao ludi.Pre svega zbog ove kradje u Novom Sadu....ali dobro, otom-potom,videcemo sta ce biti.Nije to tako daleko....ja sam se nadao da cu moci da idem,kad ono evo oni premestise za cetvrtak(15 april)
Al i dalje se drzim onog - nada umire poslednja
On već odavno ne stagnira, već je dobrano i nazadovao. Ja sam se već pomirio sa činjenicom da od njega nikada neće biti vrhunski fudbaler, pa čak ni prosečan. Ako uspemo nekog da prevarimo, kao onomad partizana sa Vukeljom...
Milan wrote:On već odavno ne stagnira, već je dobrano i nazadovao. Ja sam se već pomirio sa činjenicom da od njega nikada neće biti vrhunski fudbaler, pa čak ni prosečan. Ako uspemo nekog da prevarimo, kao onomad partizana sa Vukeljom...
A znam i ja,ali valjda ima nesto u toj glavi,valjda shvata da su mu ova i sledeca sezona sto bi se reklo biti ili ne biti,bar po meni.Jer ako se sad ne proda(ili sledece sezone),nece nikad.U to sam ubedjen...
Nade Novosađana usmerene su ka najmasovnijem takmičenju, pa se hvataju se za kup kao za slamku spasa, gde se za dve nedelje u polufinalu odmeravaju s Partizanom na njegovom stadionu. Ako im i pođe za rukom da pobede crno-bele, a pozivaju se na igru prikazanu u drugom poluvremenu derbija na „Karađorđu", u finalu će ih dočekati, neumorni lider na tabeli, ekipa sa „Marakane" na kojoj su minulog vikenda primili „trojku". Hoće li Novosađani posle toliko oscilacija u igri, promena u ekipi, a posebno na klupi uspeti da se izdignu iznad svih problema i zaprete u Kupu, teško je poverovati.
Nade Novosađana usmerene su ka najmasovnijem takmičenju, pa se hvataju se za kup kao za slamku spasa, gde se za dve nedelje u polufinalu odmeravaju s Partizanom na njegovom stadionu. Ako im i pođe za rukom da pobede crno-bele, a pozivaju se na igru prikazanu u drugom poluvremenu derbija na „Karađorđu", u finalu će ih dočekati, neumorni lider na tabeli, ekipa sa „Marakane" na kojoj su minulog vikenda primili „trojku". Hoće li Novosađani posle toliko oscilacija u igri, promena u ekipi, a posebno na klupi uspeti da se izdignu iznad svih problema i zaprete u Kupu, teško je poverovati.
Jel to Zvezda - OFK već odigrana?
I meni je to još jutros zapalo u oči. Verovatno JESTE, samo ćemo 14. aprila "saznati" rezultat!
Groblje želi da odloži prvenstvenu utakmicu s Jagodinom! Pa, ima li kraja ovoj šaradi, ljudi moji?! Pa koga oni vuku za nos, ja nemam reči. Trebalo bi da ih napunimo kao one cice sa Kaćke petlje, smao kad bi naši imali volje i želje... Sramota od države, FSS-a i ostale žgadije...
"Pa da" - njihovi igrači se neće oporaviti od dalekog puta, a svi ostali hoće...
Nema od toga ništa, jer bi onda morali svima da odlože.
Mada ne znam ni koliko je dobro što mi igramo u nedelju, tj čujem da je OFK jako nezadovoljan (oni Kup igraju dan ranije od nas).
I ovako, u našem prvenstvu ne važe jednaki aršini za sve, uskoro će tražiti da im utakmice počinju tako da vode 2:0, a svako neparno kolo Kupa preskoče, jer im se "ne sviđa"!