Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Red Marquis wrote:
Somborac wrote:KUP JE NAS :lol:
Mi taj trofej možemo da dobijemo jedino ako ga neko od nas mazne 8)
Imam bolju ideju. Hajde da maznemo zlatnu boginju kada dodje u Beograd. :D Ona je vrednija od nekog lavica. :D
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
buraz

Post by buraz »

Somborac wrote:KUP JE NAS :lol:
Da znas da i ja to cesto pomislim , kao da ne znam da ce nas otresti ko zelen slinac!
Preterani optimizam ili preterana ljubav, jedno jeste......
Jedna je crvena a druga je bela....
Passion

Post by Passion »

Ja jos imam nade da mozemo da uspemo.Ako budu igrali borbeno i pozrtvovano,pa sto da ne?Ne zaboravite da ca tamo biti mali milion skauta i menadzera.Ocekujem najvise od Tadica da grize,jer je on zreo za inostranstvo,kod nas samo stagnira.Ja verujem da moze nesto da se probudi u njima i da grizu kao ludi.Pre svega zbog ove kradje u Novom Sadu....ali dobro, otom-potom,videcemo sta ce biti.Nije to tako daleko....ja sam se nadao da cu moci da idem,kad ono evo oni premestise za cetvrtak(15 april) :(
Al i dalje se drzim onog - nada umire poslednja :D
Moderator

Post by Rabba »

Imamo dve nedelje da sanjamo da cemo protiv raspalog partizana odigrati dobro i proci...Kad se vratimo u realnost - onda u poteru za Jagodinom i Metalcem!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

Bogdan96 wrote:JOcekujem najvise od Tadica da grize,jer je on zreo za inostranstvo,kod nas samo stagnira.

On već odavno ne stagnira, već je dobrano i nazadovao. Ja sam se već pomirio sa činjenicom da od njega nikada neće biti vrhunski fudbaler, pa čak ni prosečan. Ako uspemo nekog da prevarimo, kao onomad partizana sa Vukeljom... :cheers:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Passion

Post by Passion »

Milan wrote:On već odavno ne stagnira, već je dobrano i nazadovao. Ja sam se već pomirio sa činjenicom da od njega nikada neće biti vrhunski fudbaler, pa čak ni prosečan. Ako uspemo nekog da prevarimo, kao onomad partizana sa Vukeljom... :cheers:
A znam i ja,ali valjda ima nesto u toj glavi,valjda shvata da su mu ova i sledeca sezona sto bi se reklo biti ili ne biti,bar po meni.Jer ako se sad ne proda(ili sledece sezone),nece nikad.U to sam ubedjen...

Post by KDA »

Nade Novosađana usmerene su ka najmasovnijem takmičenju, pa se hvataju se za kup kao za slamku spasa, gde se za dve nedelje u polufinalu odmeravaju s Partizanom na njegovom stadionu. Ako im i pođe za rukom da pobede crno-bele, a pozivaju se na igru prikazanu u drugom poluvremenu derbija na „Karađorđu", u finalu će ih dočekati, neumorni lider na tabeli, ekipa sa „Marakane" na kojoj su minulog vikenda primili „trojku". Hoće li Novosađani posle toliko oscilacija u igri, promena u ekipi, a posebno na klupi uspeti da se izdignu iznad svih problema i zaprete u Kupu, teško je poverovati.
Jel to Zvezda - OFK već odigrana?

:evil:
kinik

Post by kinik »

KDA wrote:
Nade Novosađana usmerene su ka najmasovnijem takmičenju, pa se hvataju se za kup kao za slamku spasa, gde se za dve nedelje u polufinalu odmeravaju s Partizanom na njegovom stadionu. Ako im i pođe za rukom da pobede crno-bele, a pozivaju se na igru prikazanu u drugom poluvremenu derbija na „Karađorđu", u finalu će ih dočekati, neumorni lider na tabeli, ekipa sa „Marakane" na kojoj su minulog vikenda primili „trojku". Hoće li Novosađani posle toliko oscilacija u igri, promena u ekipi, a posebno na klupi uspeti da se izdignu iznad svih problema i zaprete u Kupu, teško je poverovati.

I bio je direktan prenos :shock:
1966...1989...201x
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

KDA wrote:

I meni je to još jutros zapalo u oči. Verovatno JESTE, samo ćemo 14. aprila "saznati" rezultat!
Kamenica

Post by Kamenica »

Kako je krenulo, ovo je isto k'o za vreme Broza. Zakuva se sve desetak dana ranije, a narod obaveste kasnije :D
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Владика
Administrator

Post by Владика »

Најава за полуфинале купа Србије
http://www.youtube.com/watch?v=dQ_RPyHsvYY

аутор многопоштовани господин НБОЈА!!!
Krle

Post by Krle »

podbara wrote:Најава за полуфинале купа Србије
http://www.youtube.com/watch?v=dQ_RPyHsvYY

аутор многопоштовани господин НБОЈА!!!
Svaka čast, pomislio sam da to zapravo i nije Vojvodina :wink:

E, tako se to radi... Špic!

:yesss:
Somborac

Post by Somborac »

Svaka cast za najavu!
Krle

Post by Krle »

Groblje želi da odloži prvenstvenu utakmicu s Jagodinom! Pa, ima li kraja ovoj šaradi, ljudi moji?! Pa koga oni vuku za nos, ja nemam reči. Trebalo bi da ih napunimo kao one cice sa Kaćke petlje, smao kad bi naši imali volje i želje... Sramota od države, FSS-a i ostale žgadije...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

"Pa da" - njihovi igrači se neće oporaviti od dalekog puta, a svi ostali hoće...
Nema od toga ništa, jer bi onda morali svima da odlože.
Mada ne znam ni koliko je dobro što mi igramo u nedelju, tj čujem da je OFK jako nezadovoljan (oni Kup igraju dan ranije od nas).

I ovako, u našem prvenstvu ne važe jednaki aršini za sve, uskoro će tražiti da im utakmice počinju tako da vode 2:0, a svako neparno kolo Kupa preskoče, jer im se "ne sviđa"!
Locked