23. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 2:2

Locked
kinik

Post by kinik »

novosadjanin wrote:Zgazili smo ih u finisu, tri stoprocentne sanse za pobedu! :D
i to sve Mudrinski i Nestorovic :lol:
1966...1989...201x
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

I to bi bilo to.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
novosadjanin

Post by novosadjanin »

kinik wrote:
novosadjanin wrote:Zgazili smo ih u finisu, tri stoprocentne sanse za pobedu! :D
i to sve Mudrinski i Nestorovic :lol:

Valjda Mudrinski i Novakovic
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Bod po bod-OPSTANAK :gospodin:
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
ice

Post by ice »

Mudrinski je uneo preokret i izjednačenje.Toliko o tome da mladi igrači NE MOGU da pruže ništa značajno.A zamislite samo u špicu Bilbiju i Mudrinskog uz podršku Adamsa?
Kako me ne čudi što smo od našeg kapitena opet dobili ćorak? :lol: A harao je Japanom. :roll:
No, dobro, zadovoljni smo bodom, iako su pobeda i treće mesto pre meča bili sigurni, ali šta je tu je, barem je kup naš. :lol:
One and only

Post by One and only »

Uf napeto je bilo i preko radija. :) Na kraju i nije tako lose, kako je moglo biti. Bolje bi nam bilo da sa OFK-om igramo 3 za 3, ovako dve neresene, pa smo i mi i oni na gubitku. Kup? Bice gusto, bice 0-2. 8)
United of Vojvodina
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Ja cu iskoristiti priliku da pohvalim Tadica za golove.

Zivo me zanima da li je Adams dosao u klub kako bi bio novi Misa ili klub ima nameru da mu ukaze sansu kada se na leto proda svako ko je za prodaju.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Gostujuci teren, mi u zaostatku protiv dobrog protivnika oni ulaze i preokrecu rezultat! Bravo Djumi, tako se ubacuju novi mladi igraci, postepno, ne na silu nego nekim prirodnim tokom, zaslugom i onda je rezultat jedan gol i jedna asistencija!!! Mislim da smo ovim dobili dva nova igraca, sto me najvise raduje u celoj prici! Siguran sam da nije slucajno sto su bas njih dvojica dobili sansu, a to pokazuje i ucinak- gol i asistencija (i mnostvo sansi u kojima se nasao Mudrinski za kratak period)!
Last edited by Grba_NS on Sun Apr 11, 2010 4:06 pm, edited 1 time in total.
ice

Post by ice »

Lala sa zapada wrote:Ja cu iskoristiti priliku da pohvalim Tadica za golove.

Zivo me zanima da li je Adams dosao u klub kako bi bio novi Misa ili klub ima nameru da mu ukaze sansu kada se na leto proda svako ko je za prodaju.
Ovaj na SOS-u je rekao da je Mudrinski dao drugi gol? :shock:
Ko se zeznuo?
ice

Post by ice »

Grba_NS wrote:Gostujuci teren, mi u zaostatku protiv dobrog protivnika oni ulaze i preokrecu rezultat! Bravo Djumi, tako se ubacuju novi mladi igraci, postepno, ne na silu nego nekim prirodnim tokom, zaslugom i onda je rezultat jedan gol i jedna asistencija!!! Mislim da smo ovim dobili dva nova igraca, sto me najvise raduje u celoj prici! Siguran sam da nije slucajno sto su bas njih dvojica dobili sansu, a to pokazuje i ucinak- gol i asistencija!
Jesi u pravu, ali ipak moram da te ispravim.Ne bih ja dizao Djumija sada u nebesa zbog ove utakmice, naravno ne treba ga ni kuditi.Prvo, Bilbija je povređen.Zatim, izmene su možda bile i iz očaja, jer su kola totalno krenula nizbrdo i da smo izgubili otišli bi do đavola (mada ćemo i ovako) ,pa tu nije imalo više ništa da se izgubi.
Passion

Post by Passion »

Doso sam kuci...vidim 2:2...skacem kao malo dete :D

Ko je dao drugi gol?
_________________________________--
...Nikad nece shvatiti to,sto volim tebe ja ludo...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

ice wrote:
Lala sa zapada wrote:Ja cu iskoristiti priliku da pohvalim Tadica za golove.

Ovaj na SOS-u je rekao da je Mudrinski dao drugi gol? :shock:
Ko se zeznuo?
Moja je greska, odnosno, greska na flash score-u. :D

U prvom momentu su napisali da je Tadic strelac.
ice

Post by ice »

Svaka čast za Mudrinskog, samo je nastavio tamo gde je stao u dresu omladinaca i na pripremnim utakmicama.Pokazao je da itekako vredi, da možemo računati na njega i da je dobar igrač.Da li je ovo njegov debi u prvenstvu, mislim da jeste?
Pohvale i za Tadića, da li se ovaj čovek konačno probudio bar u nagoveštaju?
Naravno pohvale i za Novakovića.
Last edited by ice on Sun Apr 11, 2010 4:38 pm, edited 1 time in total.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Da, ovo je debi za Mudrinskog, Novakovicu druga utakmica- debitovao protiv Partizana, asistirao protiv Ofk, dobre protivnike bira za igru :)
Xomep182

Post by Xomep182 »

Dobra strana-dali smo dva gola..Losa-primili smo dva :roll:

I, da, moze li neko da mi kaze nesto vise o Mudrinskom, prvi put sam cuo za njega pre par meseci na ovom forumu kad je bila aktuelna ona prica oko njegovog odlaska (u Portugal ako se ne varam) bez dozvole kluba, i nesto kasnije kad je potpisao ugovor i krenuo sa ekipom na pripreme???
Locked