Lav Kup Srbije - sezona 2009/10
- One and only
Takođe, molio bih za info, ako neko zna...Bogdan96 wrote:Da li neko zna koja ce biti cena ulaznica?I da li ce moci tamo da se kupi karta za tribinu gde ce biti Firma?Hvala unapred....
prijatelj fudbala wrote:Utakmica sezone se blizi, valjda se necemo usrati previse...

Suština čitavog stanja u FKV, izneta u samo 9 reči

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cizma wrote:Ljudi , pa Patizan nista ne zna (nismo ni mi nista bolji) . Gledao sam drugo poluvreme sa Jagodinom , pa oni jednu sansu nemogu da stvore ako im sudije ne previde ofsajd ili ako igrac Jagodine lezi mrtav u sesnaestercu . Jad i beda , pa da imamo samo jednog levog beka da je solidan igrac i bilo kog standardnog stopera bilo kojega tima u ligi (da da , dobro ste me culi) mi bi bili daleko bolje plasirani na tabeli a da ne pricam sa kakvim optimizmom bih cekao polufinale sa Partizanom . I Partizan i mi , realno , na papiru imamo KVALITETNIJE igrace od Zvezde , ali u Zvezdi su svesni svojih slabosti pa im zato igraci i ginu na terenu a uprava im gine van terenaNa kraju dana , bolje bod nego nista, ovaj remi moze kolko tolko da podigne igracima samopouzdanje pred Partizan , mada realno , ja ne ocekujem da ista mozemo da uradimo na JNA , na zalost ..... Borba za trece mesto do kraja i onda rekonstrukcija tima
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
SVI U NAPAD - SVI U BEOGRADZeljafcv wrote:Još jedna lepa najava! Preuzeto sa Firma 1989 foruma:
http://www.youtube.com/watch?v=mST_cOMg ... r_embedded
DAJ GOL!!!
Oni su ostali bez Krstajica i Fejse sto je apsolutni + za nas. Nasa sredina terena je mladja, ubojitija i samo ukoliko udjemo napadacki u utakmicu ne vidim zasto ih ne bismo dobili?
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
- novosadjanin
Veciti derbi sa OFK-om stavljamo u fasciklu, okrecemo se utakmici sezone...
Kako igrace pripremiti da udju u utakmicu kao da gubimo sa 0:1, da od starta napadnemo, a ne da branimo 0:0?
Pored mnogih stvari koje ne ulivaju poverenje pred ovu utakmicu, ja bih izdvojio one koje nam idu u korist i na osnovu kojih mozemo da se nadamo prolazu u finale:
-Izdanje nasih igraca u Japanu
-Izjednacenje protiv OFK u finisu meca cime smo pokazali da ipak ima zivota u nama
-Povratak Janka Tumbasevica
-Kiks partizana u Jagodini, cime su prakticno izgubili titulu. Hajde da iskoristimo njihov los momenat i uzmemo im i Kup!
-Povrede Fejse i Krstajica
-Umor vise njihovih igraca zbog Japana i Jagodine, pre svih Petrovica, Tomica i Lomica...
Obratiti paznju na Moreiru koji im se vraca, skok Klea i Lomica koji im je u najboljoj formi. Do utakmice treba izvrsiti pritisak u medijima da bi sudjenje protiv njih konacno bilo posteno! Bilo bi lepo da nas u cetvrtak i sreca pogleda, trebace nam. HRABRO i BORBENO!
Kako igrace pripremiti da udju u utakmicu kao da gubimo sa 0:1, da od starta napadnemo, a ne da branimo 0:0?
Pored mnogih stvari koje ne ulivaju poverenje pred ovu utakmicu, ja bih izdvojio one koje nam idu u korist i na osnovu kojih mozemo da se nadamo prolazu u finale:
-Izdanje nasih igraca u Japanu
-Izjednacenje protiv OFK u finisu meca cime smo pokazali da ipak ima zivota u nama
-Povratak Janka Tumbasevica
-Kiks partizana u Jagodini, cime su prakticno izgubili titulu. Hajde da iskoristimo njihov los momenat i uzmemo im i Kup!
-Povrede Fejse i Krstajica
-Umor vise njihovih igraca zbog Japana i Jagodine, pre svih Petrovica, Tomica i Lomica...
Obratiti paznju na Moreiru koji im se vraca, skok Klea i Lomica koji im je u najboljoj formi. Do utakmice treba izvrsiti pritisak u medijima da bi sudjenje protiv njih konacno bilo posteno! Bilo bi lepo da nas u cetvrtak i sreca pogleda, trebace nam. HRABRO i BORBENO!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Medu i Pleča na štopera, jedan zadnji vezni i nekako naći bilo kakvo rešenje za levog beka, a da ima smisla i da nije Nestorović i možda i imamo neke šanse mada i onda veoma male.
Na levoj strani (računajući i štopera i beka) nam duva promaja, Partizan to zna i naravno da će tu činjenicu koristiti.
A kod nas se ne zna ko je gori od Đurišića, Nestorovića i Karana.Ne znam već koliko su njih trojica zajedno golova praktično poklonili protivniku.
Na levoj strani (računajući i štopera i beka) nam duva promaja, Partizan to zna i naravno da će tu činjenicu koristiti.
A kod nas se ne zna ko je gori od Đurišića, Nestorovića i Karana.Ne znam već koliko su njih trojica zajedno golova praktično poklonili protivniku.
Otićiću u BG kao nadam se i svi vi u četvrtak, pa kad ću ako sada neću.
Ali moram nešto da primetim.Goru zadnju liniju nismo imali u istoriji kluba.Jedino Vuličević može da dobije prelaznu ocenu.Nestorović,Pleč,Karan,Đurišić...ne znaš ko je od koga tu gori.Prolaze nam kroz sredinu, po bokovima,šutira nam glavom ko kad hoće u kaznenom...Užas.
Iskreno, ne znam šta sada tu uopšte trener može da uradi, kako da sastavi odbranu, ko će tu da skače npr. sa Kleom i Lomićem.
Da imamo Javorovu odbranu, bio bi solidan optimista a ovako sam poprilično pesimista.
Ali moram nešto da primetim.Goru zadnju liniju nismo imali u istoriji kluba.Jedino Vuličević može da dobije prelaznu ocenu.Nestorović,Pleč,Karan,Đurišić...ne znaš ko je od koga tu gori.Prolaze nam kroz sredinu, po bokovima,šutira nam glavom ko kad hoće u kaznenom...Užas.
Iskreno, ne znam šta sada tu uopšte trener može da uradi, kako da sastavi odbranu, ko će tu da skače npr. sa Kleom i Lomićem.
Da imamo Javorovu odbranu, bio bi solidan optimista a ovako sam poprilično pesimista.
-
Mozda bi Tumba opet mogao da odigra levog beka po meni je sasvim korektno odigrao proslu utakmicu sa Partizanom. Za levog stopera stvarno ne znam koga bi mogli staviti (svi su kriminalni ) . Posto nisam gledao utakmicu niti pregled utakmice sa ofk beogradom zeleo bih da pitam da li bi Novakovic mogao da odigra od starta i na kojoj poziciji je igrao danas ?
-
Eto ja nesto da kazem o utakmici
Kako se pripremiti
Ovako posto ce verovatno igrati u slicnoj postavci kao i u Novom Sadu osim Race koji igra od pocetka. Primili smo dva gola glavom tu poraditi, pojacati desnu stranu zbog Lomica, Davidova. Da li moze Djurovski da odigra od prve minute kao onda protiv Partizana i to treba uzeti u obzir. Ko ga na stopera. Da li igrati sa Bilbijom koji se bas i nije video protiv Partizana ili probati ovog malog Mudrinskog posto ocigledno da zna da igra glavom. Mozda probati njega kao najisturenijeg a Mrdju sa strane jer kontam da jedino tako je Mrdja najubojitiji bez pritiska. Da li cemo konacno videti da Duca krenuo da igra fudbal. Znam da je u ovom trenutku tesko mesati karte ali s obzirom da u gostima igramo kao Cukaricki mozda probati nesto jer Partizan u ovom trenutku dosta ranjiv.
Nadam se da ce nas ovaj put zaista sreca pogledati zaista jer smo jedan od maleroznijih timova u Evropi osim naravno Liverpula, Da vidimo konacno sta znaci mec sezone. Da se grize od prvog do 120 minuta ako treba kao da ne postoji druga sansa.
Kako se pripremiti
Ovako posto ce verovatno igrati u slicnoj postavci kao i u Novom Sadu osim Race koji igra od pocetka. Primili smo dva gola glavom tu poraditi, pojacati desnu stranu zbog Lomica, Davidova. Da li moze Djurovski da odigra od prve minute kao onda protiv Partizana i to treba uzeti u obzir. Ko ga na stopera. Da li igrati sa Bilbijom koji se bas i nije video protiv Partizana ili probati ovog malog Mudrinskog posto ocigledno da zna da igra glavom. Mozda probati njega kao najisturenijeg a Mrdju sa strane jer kontam da jedino tako je Mrdja najubojitiji bez pritiska. Da li cemo konacno videti da Duca krenuo da igra fudbal. Znam da je u ovom trenutku tesko mesati karte ali s obzirom da u gostima igramo kao Cukaricki mozda probati nesto jer Partizan u ovom trenutku dosta ranjiv.
Nadam se da ce nas ovaj put zaista sreca pogledati zaista jer smo jedan od maleroznijih timova u Evropi osim naravno Liverpula, Da vidimo konacno sta znaci mec sezone. Da se grize od prvog do 120 minuta ako treba kao da ne postoji druga sansa.