Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
ristoo7

Post by ristoo7 »

djape_ns wrote:znam da je off ali mala digresija na drugi polufinalni par, zar je moguce da se ustvari ovoliko jadan fudbal igra u Srbiji? :shock:
Da li ovu tugu gleda jos neko osim mene?

p.s. Nema razloga ikoga da se bojimo, mislim i na polufinale i na finale!

SUTRA SVI U BEOGRAD!!!
Копрцање риба на сувом.
Главни судија ме је мало изненадио, навлачио за звезду очигледно, јес да није свирао пенал али зато 10+ фаулова и црвени картон јесте.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Na pocetku drugog poluvremena, delovalo mi je da je samo pitanje sekunde kada ce OFK dobiti gol. Kako je vreme odmicalo, poceo sam da mislim da OFK ima sanse da dodje do penala. Greska odbrambenog je sve usrala.

Kakva je budala Strajnic! :( Nahvalio Lekica posle gola uz reci da je on bas zbog tih golova u reprezentaciji. Lekic do tog gola bio uzasan, u pitanju je tezak balvan od igraca.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
djape_ns

Post by djape_ns »

Nevernik wrote:
djape_ns wrote:znam da je off ali mala digresija na drugi polufinalni par, zar je moguce da se ustvari ovoliko jadan fudbal igra u Srbiji? :shock:
Da li ovu tugu gleda jos neko osim mene?

p.s. Nema razloga ikoga da se bojimo, mislim i na polufinale i na finale!

SUTRA SVI U BEOGRAD!!!
Ti ocigledno nisi gledao nekoliko nasih poslednjih utakmica.
Posebno spektakl Vosa- BSK :wink:
gledao sam, nego sam se tripovao, kao mi smo losi, u krizi i to.... Medjutim u krizi je nas fudbal, a sto je najgore ta zvezda ce osvojiti prvenstvo!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
soderstorm

Post by soderstorm »

Kakva je budala Strajnic! Nahvalio Lekica posle gola uz reci da je on bas zbog tih golova u reprezentaciji. Lekic do tog gola bio uzasan, u pitanju je tezak balvan od igraca.

Svi trvde da je taj Strajnic okoreli Partizanovac. Ali kad god je prenosio Zvezdu ko da je njihov PR. Onaj gol Lekica bi dao i onaj crnja u fotelji iz reklame Get Active. Covek se ne vidi celu utakmicu ako taj bude bio 4 napadac onda stvrano. Moliti boga da ova 3 ne dobiju parne zute ili se ne povrede.
ice

Post by ice »

Posle ovoga što se desilo, ne bi me čudilo da sutra tamo bude opsadno stanje lli da se utakmica odloži.Užas šta se dešava. :oops:
Last edited by ice on Thu Apr 15, 2010 12:56 am, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

OFK odigrao lose, zvezda isto otuzno, crveni karton nije za neocekivati u ovakvoj utakmici, ne treba davati tome isto preteranog znacaja. Vrlo sumnjiva situacija, prilikom pada Umaru-a u kaznenom, vrlo je mirisalo na penal, verovatno je i bio. No, to je vec sada borba sa vetrenjacama, veceras i nije izgledalo toliko lose sto se tice sudijske prevage na dobro poznato koju stranu. Skok Lekica, neposredno pre gola, bi isto mogao biti okarakterisan kao faul na bivsem nasem kapitenu. Sve u svemu ne bi trebala da nas brine igra ni krajnji rezultat. Ako hocemo kup, moramo pobediti sve, zvali se oni Big Bull ili crvena zvezda(partizan, nebitno).
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Krle

Post by Krle »

Ma da, moramo pobediti sve, ali kako kad ti, na primer, kao juče, sudija neće da sudi ni aut, a kamoli korner? Smešno je koliko navlače za žlezdu i koliko su gani bezobrazni. AKo prođemo drugu stranu topčiderskog novčića, treba dobro da istreniramo živce i spremimo govnjive motke za sudijsku organizaciju.
Mare

Post by Mare »

Ukoliko u regularnom delu bude nerešeno, da li se odma pucaju penali ili igraju produžeci? Mislim da je u prethodnim kolima kupa važilo pravilo da se odma pucaju penali, nisam siguran da li to važi i za polufinale odnosno finale.
King

Post by King »

Mare wrote:Ukoliko u regularnom delu bude nerešeno, da li se odma pucaju penali ili igraju produžeci? Mislim da je u prethodnim kolima kupa važilo pravilo da se odma pucaju penali, nisam siguran da li to važi i za polufinale odnosno finale.
odma se pucaju penali :wink:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ne znam da li imam dobru informaciju, mislim da se jedino u finalu igraju produzeci.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Vojvodinas

Post by Vojvodinas »

Danas je veliki dan. Nadam se da se igraci nisu uplasili ,da su se dobro naspavali i da cemo veceras oko 20 h svi zajedno slaviti. Za pocetak se samo NADAM. 8)
Boze nam pomozi.
STO SE RADI
Buca

Post by Buca »

Doslo je vreme! Danas cemo pobediti!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Casual

Post by Casual »

ristoo7 wrote:Мислим да ће судије добро одрадити посао(за једног сам сигуран) :D ,
Tomke pritajeni firmaš provereno :D
Volem Vošu!
tulip

Post by tulip »

Kao što je Grof na naslovnoj strani započeo najavu večerašnje utakmice, tako i mene samo zanima vreme oko 20h, tj. šprint naših fudbalera do severne tribine da zajedno sa Firmom proslavimo ulazak u finale.
Odoh u bg da proslavimo zajedno.
DAJ GOL!!!
Milan

Post by Milan »

Grofovu najavu sa naslovne strane, kao i pojedine komentare na nju, treba odštampati i podeliti igračima pre utakmice da pročitaju. Ja sam se naježio i nikada neću prestati da se nadam!

'AJMO VOŠO, ' AJMO SLANINARI!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Locked