Lav Kup Srbije - sezona 2009/10
- Lala sa zapada
Ađuru je balvančina neviđena, pogrešio je sve i jedno dodavanje. Đurovski samo pada, a kada je na nogama kreće se kao bakica sa reklame za Snikers.
Karan se za sada dobro drži, vidi se da je dobio instrukcije da ne razmišlja puno kada ima loptu u nogama.
Novaković dovodi Lomića do ludila, ovaj ga je dva puta podlački udario bez lopte, ali sudija to naravno nije video. Lomić je već sada izmoren, bio bi penal ubaciti Smiljanića umesto Ađurua i naravno Merebu umesto Đurovskog, a Novakovića pomeriti u sredinu. Inače, imam utisak da kada bismo odigrali samo malo jači presing na zadnju liniju partizana oni uopšte ne bi mogli da iznesu loptu.
Karan se za sada dobro drži, vidi se da je dobio instrukcije da ne razmišlja puno kada ima loptu u nogama.
Novaković dovodi Lomića do ludila, ovaj ga je dva puta podlački udario bez lopte, ali sudija to naravno nije video. Lomić je već sada izmoren, bio bi penal ubaciti Smiljanića umesto Ađurua i naravno Merebu umesto Đurovskog, a Novakovića pomeriti u sredinu. Inače, imam utisak da kada bismo odigrali samo malo jači presing na zadnju liniju partizana oni uopšte ne bi mogli da iznesu loptu.
Last edited by 021 on Thu Apr 15, 2010 7:01 pm, edited 1 time in total.
- Lala sa zapada
- KoKanidja
Slazem se oko Adjurua, nisam mogao da verujem da je ovako los.
Pa on ne samo da ne moze da doda tacno nego je poceo i da smeta nasima.
Onakav KURTONSKI GOL IZ NICEGA samo mi mozemo da primimo u 45-tom minutu. Neverovatno bre.
Sad cemo im jebati mater u picku u drugom.
Pa on ne samo da ne moze da doda tacno nego je poceo i da smeta nasima.
Onakav KURTONSKI GOL IZ NICEGA samo mi mozemo da primimo u 45-tom minutu. Neverovatno bre.
Sad cemo im jebati mater u picku u drugom.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Da, prodao je puno lopti danas. Ali cini mi se da je na ovoj utakmici njegov posao pre svega da tuce grobare, a to dobro radi...Bogdan96 wrote:Ovaj Ajuru je dno dna!Pa taj covek nemoze jednu dobru da doda....
Mislim da je Djumi dobro uradio sto je postavio ovakav bunker jer je totalno neutralisao partizanov napad (jbg uletela ona iz daleka), jedino sto je bila greska je da cim smo dali gol odmah smo poceli da padamo i vucemo vreme. Da smo ih onda stisli dok im je voda u usima i ugurali "na buku" jos jedan mislim da bi utakmica bila vec resena...
- Lala sa zapada
- One and only
Bas mi je zao sto nisam mogao da odem u beograd, ali nadam se da cu tamo biti 5. maja.
Sudjenje ne bih da komentarisem, samo jedna rec katastrofa, a sta se moze i ocekivati kada nasa uprava glumi gospodu kada nas ostete pa nece da se bune. Tu smo sami krivi.
Adjuru ocajan, mislim da je on krivac za taj budjavi gol partizana. Primili smo gol u najgorem trenutku pred sam kraj prvog poluvremena i to moze psihicki da poremeti nase igrace. Za sada bih pohvalio samo Karana koji se zaista poboljsao u odnosu na poslednji put kada sam ga gledao. Mrdji cestitke na golu i Tadicu na asistenciji. GAZI JAJARE!
Sudjenje ne bih da komentarisem, samo jedna rec katastrofa, a sta se moze i ocekivati kada nasa uprava glumi gospodu kada nas ostete pa nece da se bune. Tu smo sami krivi.
Adjuru ocajan, mislim da je on krivac za taj budjavi gol partizana. Primili smo gol u najgorem trenutku pred sam kraj prvog poluvremena i to moze psihicki da poremeti nase igrace. Za sada bih pohvalio samo Karana koji se zaista poboljsao u odnosu na poslednji put kada sam ga gledao. Mrdji cestitke na golu i Tadicu na asistenciji. GAZI JAJARE!
United of Vojvodina