1/2 finale LKS: Partizan-Vojvodina

kinik

Post by kinik »

3 mrdja
2 tadic
1 brka
1966...1989...201x
Krle

Post by Krle »

Prvi tim FK Vojvodina 33 boda :gospodin:
max

Post by max »

Svi se slazemo da su svi momci koji su ucestvovali u jucerasnjoj brilijantnoj pobedi zasluzuju po tri boda ali od svih tih dobrih ja bih izdvojio tri po meni najbolja i podelio tih nekoliko bodova na ovaj nacin:

3 boda Mrdja (dao dva gola i to kakva,majstroski nema sta!)
2 boda Tadic (perfektni nabacaji)
1 bod Brkic (ono skidanje lopte iz raslji je po meni prelomni trenutak utakmice)

Gospodin Djuricic je prica za sebe,hvala mu za ovu pobedu!Postao sam malo sumnjicav posle tih prvih utakmica sa njim na celu ali juce je ta sumnja nestala.Odlicno je pripremio igrace i takticki razbio glodare.Djumi uzmi taj kup jer ako ga ti ne uzmes ja stvarno ne znam ko moze da nam ga donese u NS.
Turija

Post by Turija »

Za mene najteža utakmica za glasnje za izbor najboljih - ali stvarno najboljih (zato sam i ostavio da utisci prenoće).
S obzirom na extra golove Mrđe i Đurovskog, prave centaršuteve Tadića, ja mislim da se glavni junaci naše pobede nalaze u velikoj senci datih golova.Moj izbor je ovakav (a objasniću zašto)

1.NOVAKOVIĆ 3 boda
razbio je čuvenu koncepciju partizanovih napada preko leve strane, sa centaršutevima Lomića, koji su pola svih datih golova partizana.Spasao velikh muka našu kompletnu odbranu, od Brkića do Karana, i omogućio svima da se istaknu.
Boba je bio to iznenađenje koje je izbezumilo partizan (i bio brutalno ispebijan).Dovodio do ludila lomića (koji je trebao biti isključen bar u dva navrata, za namerno udaranje protivničkog igrača bez lopte), da je sudija juče delio pravdu na terenu po fudbalskim propisima, a ne nekim drugim.

2.VULIĆEVIĆ 2 boda
kada je dobio, dosad nikad doživljenu u Vošinom dresu podršku po desnom boku (od Bobe), odigrao je maestralno tu svoju poziciju i u defanzivnoj ulozi desnog beka (koja mu je često bila osporavana, baš zbog izostanka podrške saigrača ispred sebe).

3.MEDOJEVIĆ 1 bod
Meda je bio treći Musketar našeg trijumfa.Istrčao je kontru po desnoj strani i maestralno namestio priliku za evrošut Djurovskom, koji je zapečatio sudbinu partizana.

Ova trojka, sa Djumijem kao re(o)diteljom predstave, podigao je cenu ovog tima Vojvodine za barem 3 puta, a naročito njenim jučerašnjim golgeterima.Igra nije bila vrhunska, golovi jesu.
Ja sam ovde glasao za igrače kreatore naše pobedničke igre (po mome mišljenju) momke koji su vešto prikrili sve njene slabosti.
Ne smemo zaboraviti EXTRA GOLOVE Mrđe i Djurovskog, kao i prave centaršuteve Tadića, ali ne smemo zaboraviti ni to da su gotovo svi naši šutevi u okvir gola (3 od 4) završili u mreži Božovića.Zaista su bili neodbranjivi, ali i teško ponovljivi.I to je ono što mene pomalo brine pred Finale, kao i ponovljena energija juče neviđeno motivisanih i izvanrednih Mrđe, Djurovskog i Tadića.
Čini mi se i da smo ispunili bonus sreće, kao i nesreće, i da će 5 maj biti dan realnosti.A, čije (zvezdine ili naše) videćemo?
Daj Bože da se predstavimo u pravom izdanju i na ovoj drugoj (mnogo značajnijoj) polovini završnice domaćeg Kup takmičenja :!:
Last edited by Turija on Fri Apr 16, 2010 11:37 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
KDA

Post by KDA »

Onako "klinački" pod utiskom jučerašnje utakmice :D

Tadić 3
Mrđa 2
Brkić 1
tulip

Post by tulip »

3 - Mrđa
2 - Mario
1 - Tadić
DAJ GOL!!!
magistar cho

Post by magistar cho »

Mrđa 3

Tadić 2

Brka 1

Svaka čast i ostalim igračima i Đumiju!
North will prevail...
Buca

Post by Buca »

Novakovic 3 boda
Brkic 2 boda
Tadic 1 bod
Željko Brkić jedan je od nas!!!
ristoo7

Post by ristoo7 »

Тадић-3
Мрђа-2
Бркић-1
etxeberria

Post by etxeberria »

Tadic 3

Mrdja 2

Brkic 1
sam svoj najveci neprijatelj
PeraSK

Post by PeraSK »

3 Karan

2 Tadic

1 Mrdja
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Glasalo 32 forumasa.

Rezultati:

Tadic 77 (3 boda)
Mrdja 65 (2 boda)
Brkic 17 (1 bod)
Djurovski 11
Novakovic 10
Karan 6
Vulicevic 4
Medojevic 2

Predlog da se dodele svima bonus poeni nije prosao.

Tabela:

1 Slobodan Medojević 21
2 Dragan Mrđa 18
= Miroslav Vulićević 18
= Dušan Tadić 18
= Marcelo Pletsch 18
6 Danijel Aleksić 13
7 Željko Brkić 11
8 Janko Tumbasević 10
= Nnaemeka Ajuru 10
10 Mario Đurovski 8
11 Slaven Stjepanović 4