Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
One and only

Post by One and only »

Sa napredvosa.com :D

Image

Image
United of Vojvodina
ssnigd

Post by ssnigd »

ssnigd wrote:
Djumi wrote:Znam nesto drugo a to je sigurno:Ako se nekada vratim u Vosu promenicu sve sto mislim da treba da se menja u to nebi smeo niko od Vas da sumnja
Gospodine Djumi, jos cemo i poceti da sumnjamo. Nista ali bukvalno nista se nije promenilo, ustvari jos je i gore. Ne bih da kazemo da smo dotakli dno, jer tu je jedna Vasa slika.
Djumi wrote:
Image
Cekamo te promene :!:
Hvala Djumi na odgovoru. Nadamo se da ce ovako biti stalno, sto se tice odnosa prema igri, a to je ono sto nas je sve obradovalo veceras.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ice

Post by ice »

Djumi je verovao u uspeh i da je on moguć i sve čestitke za to, zaista je majstor.Pokazao je da je i dobar pedagog jer nije lako za kratko vreme ovim momcima uliti veru da mogu i znaju.To se pre svega videlo na primeru Tadića.Momak se na zadnje dve utakmice potpuno preporodio, a to je i Djumijeva zasluga.Taktika je isto bila odlična, nadam se da je nešto ostavljeno i za žlezdu.
Ja iskreno nisam verovao da je ovako nešto moguće, bio sam skeptik, verovatno i mnogi drugi pa i naša vrla uprava, ali je zato Djumi VEROVAO.Još jednom, svaka čast!
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
servalsorim

Post by servalsorim »

Господине Ђуми свака вам част што сте имали муда и свима показали да ви нисте марионета.Победили сте Ви и Ваш тим.Фирма је уз вас.
...uno di noi...
djape_ns

Post by djape_ns »

Djumi, hvala Vam najiskrenije!!! Neverovatan osecaj!

To volim... volim kad im MI zadamo taj udarac, da im zavadimo clanove upravnog, da im navijaci podivljaju, da im trener pobegne! da ih boli breeeee

...ili jednostavnije obozavam kad ih GUZIMO u Beogradu!

P.S. bravo za 11 lavova na terenu!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
šumar

Post by šumar »

Gospodine treneru prvo da Vam čestitam na veličanstvenoj pobedi.Jedna od stvari koja je doprinela tome je to što ste naravno motivisali sve igrače, ali ste i SASTAVILI TIM OD FAJTERA/npr. dali ste prednost Novakoviću umesto Stjepanovića/, što je i logično jer se samo tako mogu dobijati ovakve utakmice.Uostalom pogledajte Zvezdu, nemaju neki kvalitet ali tim im je fajterski i tako su dobili većinu utakmica.
Znači, meni se čini da ukoliko uspete da zadržite HRABROST i RAZBORITOST, da možemo još puno radosti da očekujemo od Vas i od tima koji trenirate.
mihailov

Post by mihailov »

servalsorim wrote:Господине Ђуми свака вам част што сте имали муда и свима показали да ви нисте марионета.Победили сте Ви и Ваш тим.Фирма је уз вас.
Napred Voso!
Djumi

Post by Djumi »

Jednostavno nisam imao vremena da citam forum ovih dana i veceras napokon dodjoh kuci i nemogu da verujem koliko negativne energije od odredjenih ljudi citam.
Citam da su utakmice namestene u nizu pa ako je to tako verovatno netreba ni da dajem obrazlozenja.

trelos gia fcv mnogo podebljavas tekst a za to nema potrebe jer jos uvek dobro vidim.Vidim da si upoznat sa mnogim stvarima a odmag da ti kazem da Vosa ima 4 poraza od kada sam Ja dosao.
Prvo da ti odgovorim za utakmicu sa Partizanom :!:
UTAKMICA NIJE NAMESTENA I TO JE NAJSRECNIJI TRENUTAK U MOM ZIVOTU(PORED RODJENJA MOJE DECE) :!:
Ovo nisam mislio da napisem ali recicu ti da je Vojvodina na toj utakmici igrala u sistemu 4:1:5 i po tome je verovatno prvi klub u svetu koji je odigrao taj sistem igre.U sledecem broju Holandskog trenerskog casopisa SOCCER COUCHING koji ce izaci za 10-ak dana gde ce Vojvodina biti na prvoj strani i bice prvi klub sa Balkana koji ce dobiti to mesto,Ja kao trener sam dobio 6 strana i izmedju ostalog pisem o sistemu buducnosti a to je sistem 5:5.To je napisano pre utakmice sa Partizanom.Rizikovao sam i dobio.BINGO !
Namestena utakmica :!: Decko ja nisam iz tog filma :!: Mozes da kritikujes moje znanje ili neznanje i zbog toga se necu nikada naljutiti.To sto spominjes gde sam radio meni govori da nemas dobre namere.Gde god sam radio radio sam posteno i iskreno.A podsecam te da sam radio i u Vojvodini.

Smetaju Vam moje izjave sto sam rekao da cemo pobediti Partizan,Spartak i Zvezdu.Kao dodatno motivisem protivnike :!:
Pa vec nekoliko dana me napadaju Beogradske instruirane novine i TV zbog te izjave.Navikli Oni da se izgovara Komunisticka matrica u stilu Bice tesko i ostale gluposti.Zamislite oni se zabrinuli za Vosinog trenera sto daje takve izjave.Ajde to i mogu da razumem ali..........................
Dodjem na forum i procitam iste stvari.Dali ja to sanjam ili je to isti stav :?:
Onaj ko razmislja na taj nacin da ce takve izjave dodatno motivisati protivnike ,hteli to ili ne da priznaju,svesno ili nesvesno misle da Vojvodina nije u rangu blizanaca.E to moja godpodo necu nikada prihvatiti :!:
Dolazimo u N.Sad posle utakmice i Ja licno pustam igrace da se provesele posle pobede.Ako je ono radovanje i ona emocija koja je pustena te noci posledica namestene utakmice onda pristajem da ceo zivot igram namestene utakmice.Sram te bilo :!:
Neko je ovde napisao da slucajno zna Tadica i da je cuo da su igraci sastavili Tim za utakmicu sa Partizanom.E ovakvu glupost dugo nisam procitao :!: Izgleda da nekome smeta sto je Tadic odigrao dobru utakmicu protiv Partizana a ja bih trebao kao SOM da se primim na tu pricu.Ovo je vec mnogo smesno.

Dolazi utakmica sa Spartakom i ja kao trener imam samo jednu dilemu a to je ono o cemu vecina Forumasa pise:Dali da izvedem isti Tim :?: Svestan svih cinjenica o kojima i vi pisete.Razgovaram sa svim igracima a nekima cak i predocavam mogucnost da nece igrati.Pred utakmicu ih sve pitam :Da li ima neko ko nemoze da odigra ovu utakmicu :?: Svi cute :!:
Da smo igrali sa slabijim timom verovatno bih to i uradio.Ali sa Spartakom bi to bilo veoma neozbiljno.Da sam to uradio i izgubio utakmicu,verovatno bi tek tada pisali da je utakmica namestena jer tada bi isla ona druga floskula a to je:TIM KOJI POBEDJUJE SE NEMENJA.
O onome sta se desavalo na terenu necu pisati jer ste svi to videli,svako na svoj nacin.
Publika velicanstvena i ja nisam cuo ni jedan zvizduk sa tribina.Posle duzeg vremena sa Zapada se cuje Vosa,Vosa.
Izgubili smo ali ne mogu da kazem zasluzeno, iako sam na konferenciji za stampu dao takvu izjavu.Vi procenite dali jeste ili nije ali ja cu napisati jednu stvar a to je da je sudija utakmice dobio jedinicu za sudjenje.Ovo samo konstatujem!Ne trazim opravdanje.
Posledica utakmice sa Spartakom nemogu da igraju Plec,Medojevic,Adjuru i verovatno Brkic.Znaci bice namesteno i u sredu u Pozarevcu.Neznam samo ko je reziser.
Na ovakve optuzbe necu vise odgovarati :!:
Rekao sam i prosli put da ce ove polusezone biti mnogo problema ali da cemo pokusati da napadnemo trece mesto i kup.Opet ova nedelja sa tri utakmice i to je nas najveci protivnik.Trece mesto smo verovatno izgubili ali Kup nismo.
Ponovicu ponovo:POBEDICEMO U FINALU I DONETI PEHAR U NOVI SAD :!:
Kad ne bi u to verovao ne bi se ni bavio trenerskim poslom.
Prva dilema kod mene je ta kome ce ova izjava vise zasmetati:Ovima u Beogradu ili nekima sa Foruma.
Druga dilema je dali cu docekati da vodim to finale :?: :!:
I jedna i druga dilema ce biti vrlo brzo razresene :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
kinik

Post by kinik »

Djumi svaka cast, oni pravi su uz vas!!!
:hurray: :hurray: :hurray: :hurray: :hurray: :hurray: :hurray: :hurray: :hurray: :hurray: :hurray: :hurray:
1966...1989...201x
One and only

Post by One and only »

Djumi wrote: Druga dilema je dali cu docekati da vodim to finale :?: :!:
:shock:
Cetiri trenera u jednoj sezoni? Kada bi se ovako nesto dogodilo,... (ne bih da skrnavim forum)

Podrska Djumiju!
United of Vojvodina
ice

Post by ice »

Djumi, imaš (nadam se da ćeš mi oprostiti što ti se obraćam sa TI) podršku velike većine navijača!
Meni se baš sviđaju tvoje izjave i veselim se što smo dobili konačno jednog takvog trenera, kao što je neko rekao SRPSKI MURINJO.Molim te nemoj da se predomisliš i dalje nastavi u tom stilu, štaviše, zamolio bih te da ubuduće ne prelaziš toliko lako preko sudijskih nepravdi.
Iako su i meni u startu neke stvari smetale (pretežno u vezi mlađih igrača) , to je bila konstruktivna kritika, a sada vidim da smo dobili trenera na duže staze koji ima tu MOĆ da nešto promeni.I svaka čast za Mudrinskog i Novakovića, ne sumnjam da će i Vuk u dogledno vreme dobiti šansu.Takođe, drago mi je da je i Smiljanić krenuo pravim putem i partija protiv Spartaka je za njega obećavajuća.
Djumi verujem da ćeš i za finale odlično spremiti tim, pokazao si da si i pravi pedagog.Skini pritisak sa igrača i slobodno se eksponiraj raznim izjavama, a ko slika beogradske plaćeničke medije.

Moram da ti uputim dve molbe.
Prva i najvažnija je da ne napuštaš forum i da budeš koliko je to u tvojoj mogućnosti češće tu da odgovaraš na pitanja kao što je ono u mojoj sledećoj molbi.
Drugo, šta se to dešava sa Ađuruom, da li možeš da popričaš sa njim da promeni svoje nedisciplinovano ponašanje, a takođe i da počne da pruža mnogo bolje partije?
Ukoliko opet budemo igrali u formaciji sa jednim špicem, da li misliš da je možda vreme da Vuk zameni Ađurua?
Hvala ti puno Djumi na svemu i samo nastavi gde si stao!
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

Djumi nemoj da ogovaras na kladionicarske price.Nedaj boze da izgubimo pa ce te onda ceniti.Boze kakve se gluposti mogu procitati.
soderstorm

Post by soderstorm »

Djumi wrote:

Posledica utakmice sa Spartakom nemogu da igraju Plec,Medojevic,Adjuru i verovatno Brkic.Znaci bice namesteno i u sredu u Pozarevcu.Neznam samo ko je reziser.
A u pa ko ce nama da igra u sredu onda. Ako i od ovih izgubimo koji imaju skor 4 10 10 ja zaista vise neznam sta da kazem.
shecky

Post by shecky »

Iako sam imao vise negativnih nego pozitivnih kritika na Djumijev racun, posle ove poruke sam zanemeo, i mogu reci da ste u pravu.
Ali vaznije je da sam dosao do bitnog zakljucka.

Onaj ko razmislja na taj nacin da ce takve izjave dodatno motivisati protivnike ,hteli to ili ne da priznaju,svesno ili nesvesno misle da Vojvodina nije u rangu blizanaca.E to moja godpodo necu nikada prihvatiti

E , tu prvo treba igrace uveriti u to a ocigledno i nas navijace pa ce onda i ti rezimski mediji drugacije pricati.
igoork

Post by igoork »

One and only wrote:
Djumi wrote: Druga dilema je dali cu docekati da vodim to finale :?: :!:
:shock:
Cetiri trenera u jednoj sezoni? Kada bi se ovako nesto dogodilo,... (ne bih da skrnavim forum)

Podrska Djumiju!
Nadam se da je ova dilema ne stvarna jer kada bi se tako nesto dogodilo... :rage:

Kao sto sam i ranije rekao, uigrajmo tim za sledecu sezonu :!:

Djumi pored svega,po meni ne zadovoljavajuce igre, dajem ti ogromnu podrsku kao i velika vecina ovde! :!:

Nista ne moze preko noci,kljuc je da ukljucimo mlade u igru i napravimo tim koji sledece sezone moze da konkurise za prvo mesto. 8)
Post Reply