Pitajte Đumija
Milan Djuricic
Kizito ako nedobije pare koje mu se duguju sigurno nece doci.To je i normalno jer doci iz Afrike i igrati bez para i njije bas pametno.
Vaskovic je sa nama trenirao poslednjih mesec dana ali on nam nije potreban jer igra isto mesto kao Dundjerski.
Vaskovic je sa nama trenirao poslednjih mesec dana ali on nam nije potreban jer igra isto mesto kao Dundjerski.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Da li će Dunđerski sigurno ostati u ovakvoj Voši ili će se, možda, ponovo vratiti u Italiju?Ne bi me iznenadilo ovo drugo, jer on još uvek može odigrati neku drugu ili treću evropsku ligu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan Djuricic
Moramo se potruditi da ostane jer je veoma bitan igrac za VojvodinuTurija wrote:Da li će Dunđerski sigurno ostati u ovakvoj Voši ili će se, možda, ponovo vratiti u Italiju?Ne bi me iznenadilo ovo drugo, jer on još uvek može odigrati neku drugu ili treću evropsku ligu.

Mislim da bi mogao da igra jos uvek i Kalco

Milan Djuricic
Od PC igara igram jedino strategije(njih obpzavam)Pedja-Francuz wrote:jedno pitanje za trenera : Jel igrate Football Manager ?
Mozda bi mogli tu da probate neke nove taktike

-
Milan Djuricic
Veoma brzo ce neki igraci potpisati za Vosu.Za sada su potpisali Brkic(golman),Covic (napadac) dete Vose koji je bio u Madjarskoj i 1986 je godiste.[img]http://img25[img]http://img257.echo.cx/img257/9648/recept2sg.gif[/img]7.echo.cx/img257/9648/recept2sg.gif[/IMG
- SezioneFCV
Milan Djuricic
Kizito se jos nije vratio i to nam je jedan od prioriteta 

Pomalo sokiran i iznenadjen onim sto sam video danas na treningu,dolazim na ovaj forum da pitam Djumija nekoliko stvari!!!
Naime,od dvadesetak igraca koliko je treniralo danas,ja sam prepoznao samo 4(!!!) i to Pavlovica,Despotovica,Djurica i Kacara,dakle,
1.Jel nam to tim za novu sezonu???
2.Gde su svi ostali standardni prvotimci???
pored standardno dobrog Pavlovica,od ovih novajlija su mi zapali za oko neki igraci dok sam gledao igru na dva gola,
1.mladolik,malo nizi rastom,igrao je u crvenoj ekipi u odbrani,igra sa izuzetnom lakocom i ima strasnu tehniku,odlican pregled igre i bas dosta trci
2.u zutoj ekipi,bio je jedini isturen,momak sa plavom kosom,visok i jako dobro gradjen,ima osecaj za gol,dobro se krece,cini se da je brz,igra podjednako dobro sa obe noge i jako dobar u skok igri,dao je nekoliko golova,pravi moderan centarfor
3.golman,koji je radio mimo njih,cini mi se da ima bar dva metra!!!!!!!
ko su ti momci i odakle su?
zasto nije bilo Rabrena?
unapred hvala
Naime,od dvadesetak igraca koliko je treniralo danas,ja sam prepoznao samo 4(!!!) i to Pavlovica,Despotovica,Djurica i Kacara,dakle,
1.Jel nam to tim za novu sezonu???
pored standardno dobrog Pavlovica,od ovih novajlija su mi zapali za oko neki igraci dok sam gledao igru na dva gola,
1.mladolik,malo nizi rastom,igrao je u crvenoj ekipi u odbrani,igra sa izuzetnom lakocom i ima strasnu tehniku,odlican pregled igre i bas dosta trci
2.u zutoj ekipi,bio je jedini isturen,momak sa plavom kosom,visok i jako dobro gradjen,ima osecaj za gol,dobro se krece,cini se da je brz,igra podjednako dobro sa obe noge i jako dobar u skok igri,dao je nekoliko golova,pravi moderan centarfor
zasto nije bilo Rabrena?
unapred hvala
TRENERU, DA CUJEM NA KOJI NACIN CES KAZNITI I SANKCIONISATI IGRACE KOJI NISU HTELI DA DODJU NA TRENING JUCE?
MOLIM DA MI NAPISES NJIHOVA IMENA DA SE ZNA, ILI CES SE ODLUCITI ZA VARIJANTU KAO DA SMO AMATERSKI KLUB( STO NECE BITI PRVI PUT ) ,
JEL ZNAS MOZDA KAKVE KAZE SLEDE ZA OVO U NEKIM OD OZBILJNIJIH KLUBOVA?
.....
MOLIM DA MI NAPISES NJIHOVA IMENA DA SE ZNA, ILI CES SE ODLUCITI ZA VARIJANTU KAO DA SMO AMATERSKI KLUB( STO NECE BITI PRVI PUT ) ,
JEL ZNAS MOZDA KAKVE KAZE SLEDE ZA OVO U NEKIM OD OZBILJNIJIH KLUBOVA?
.....
*Momci koji su trenirali su u svakom slučaju igraci koji ce konkurisati za mesto u timu.Anonymous wrote: 1.Jel nam to tim za novu sezonu???
zasto nije bilo Rabrena?
unapred hvala
*Mislim da govoris o Čovicu koji je 86 godište a inače je dete Vojvodine i zaista je interesantan napadac.
*Golman je takođe dete Vojvodine i branio je u Kabelu i zove se Brkić.
*Izvršio sam rekonstrukciju stručnog štaba i novi sekretar stručnog štaba je Dule Petrovic.