Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
ice

Post by ice »

Ljudi ne bojte se ciganske stoke.I nema tu šta da se pametuje, bili na istoku ili zapadu, primaknite se što više ogradi na jugu.
Ako se neko još razmišlja i nije mu dovoljno da zbog velike ljubavi prema Voši, gradu i našoj lepoj ravnici ode na utakmicu, neka pogleda i ovo što neverovatno lupeta Vladan Lukić (Kradan Kukić) :

" Почела је нова Звездина ера, како год се завршила ова прва сезона. Ера у којој ћемо доминирати у спорту, освајати трофеје и вратити се на спортску мапу Европе. Сваки Звездин успех биће заједничко дело – играча, тренера, навијача, управе, запослених у клубу, спонзора и пријатеља. Ера у којој неће бити добро само Црвеној звезди већ и српском спорту, и Србији. Биће тако јер Звезда је Србија! "

Kako se samo nalupetao debil.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
vladans

Post by vladans »

Meni stvarno nisu jasni ljudi koji su kupili karte za zapad?!Ajd da ste kupili za istok pa da se bukvalno spojite sa nama na jugu i da razumem s obzirom da ce verovatno tu biti i ljudi zaposleni u kluba,prijatelji kluba,nadam se i neki novosadski sportisti,ali otici na zapad i biti totalno odsecen od svih nas stvarno nema smisla,narocito sto karte za zapad i istok kostaju isto?!

ssnigd wrote:Kakva frka u stomaku, glavi, srcu, nogama. Ovo je strasno, ovo samo Vosa moze da mi uradi :!: Ne mogu da docekam tu jebenu sredu. Ne mogu da docekam da se dernjam kao ludak za moju Vosu i da utisam one sa druge strane. Ne mogu da docekam taj trofej. Ne mogu da docekam to ludilo u Novom Sadu posle osvojenog Kupa. Ne mogu da docekam da se obeznanim od alkoholnih derivata u centru. Ne mogu da, a da ne poludim. To je moja Vosa, to je moja prva ljubav.
Nista za dodati :!:

Biti zvezdaš – znači biti Srbin. Probali su da nas unište, da kao srpski brend nametnu neke jugoslovenske klubove, da prevare ljude. Nije im uspelo zahvaljujući milionima Zvezdaša. Nije im uspelo jer udariti na Zvezdu znači udariti na Srbiju a zna se kako su u istoriji prolazili oni koji su napadali Srbiju!", ističe Lukić. :oops: :shock:
Stexman

Post by Stexman »

E to vec ne znam. Mislio sam da nisi video poruku za buseve!
Panucci

Post by Panucci »

Stexman wrote:E to vec ne znam. Mislio sam da nisi video poruku za buseve!
aj ziveo :) :cheers:
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
021

Post by 021 »

Plava zvezda na grudima - http://www.fcvojvodina.co.rs/strane/vesti/index.html#7
Lep tekst na zvaničnom sajtu, ali ko god ga je sastavljao ne poznaje dovolnjo dobro istoriju FK Vojvodine. Naime, prva garnitura crveno-belih dresova (sa plavom zvezdom) doneta je iz Praga tek nakon I svetskog rata, tačnije 1920. godine. Tih godina je razrađeno i idejno rešenje grba - po uzoru na Slaviju. Kao što većina forumaša zna (uglavnom zahvaljujući podbarinim tekstovima), pre rata Vojvodina je stigla da odigra samo jednu utakmicu - onu čuvenu u Kovilju.

Elem, noćas sam sanjao da smo pobedili, ni manje ni više nego 5-3. Bilo je 4-2 do pred sam kraj. Cigani poveli 1-0, a mi ih posle toga nakantali. Čak nam je i sudija svirao penal dok je još bilo gusto, koji je na opšte iznenađenje uspešno realizovao jedan od naših mlađih fudbalera. Isti igrač kasnije je zavario još jednu golčinu iz daleka. Mnogo sam se radovao. Čudan je to bio san... Nemam pojma odakle mi tako detaljna vizija dešavanja na terenu, kao ni pomenuti rezultat, ali bilo bi lepo da se on ponovi, makar iz penala.

Ignorišite Lukića, to je kretenčina. Sutra samo treba da budemo Vojvodina, i sve će biti u redu. Objasnićemo im na terenu.
Last edited by 021 on Tue May 04, 2010 10:32 pm, edited 4 times in total.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Panucci wrote:
grof zekula wrote:ISTOČNA TRIBINA, BLIŽE JUGU, biće sektor na kome će sedeti oni koji budu išli u Klupskoj varijanti (autobusi kreću u 17h).

Kako i kuda god, kupite karte (za istok, jug...) na vreme, pa da pohrlimo u Bg.
A sta bi sa ovim? hocemo i dalje biti odvojeni od ciganije mi na istoku? ja ponesen ovom vescu, a sve u nameri da dovedem sto vise ljudi, uzeo istok... :evil:
Svakako će svi koji navijaju za FKV biti stacionirani bliže jugu. Niko i nije nameravao neko posebno odvajanje, a vi svi, koliko vas ima, priđite bliže jugu i to je to. Nema jeda!
ristoo7

Post by ristoo7 »

Још око 24 ч. до фудбалске представе нашег клуба у борби за први трофеј још од 89. :D Добар осећај. Мени је број 21 некако срећан, 2010-1989=21. Надам се да ћемо пробудити Нови Сад у повратку нашим звуковима проузрокованим срећом.
Опет кренули по судијама, сачекајте прво да видимо како ће судити, како ћемо ми играти. Сваки играч треба да буде свестан колико људи чека трофеј, мислим и на оне који ће се појавити после њега, треба да буде свестан тога да је он у позицији да одлучи утакмицу, да да свој допринос у освајању трофеја, да он има ту част да за разлику од нас преко ограде натопи Вошин дрес знојем. Ми ћемо дати дланове и глас, они треба да дају целог себе, од ножног палца до последњег нерва у глави, резултат ће бити заједничка радост. Верујем да ће Ђумни поставити игру како треба. САМО ХРАБРО, БЕЗ СТРАХА, имамо бољи тим, срећа и судије не смеју бити фактор, фактор мора бити наша снага, да покажемо ко смо и шта смо, ОСВАЈАЧИ ЛАВ КУПА СРБИЈЕ!!!!!!!
Marcello

Post by Marcello »

Ja bih svima vama, koji ste uzeli karte za istok i zapad, a niste matorsoni, savetovao, da jednostavno, preskočite na jug. To na JNA nije problem, jer je ograda niska, a mislim, da će i žandari dozvoliti, ako ih ubedite da navijate za Vošu...Ponesite neki rekvizit, sakrijte ga dok ne uđete, naročito na istok, pošto ima samo jedan ulaz i to do severa, došetajte do Juga, pokažite žandaru šal i preskačite. To na tzv."derbijima" redovno rade i jedna i druga go**a...

Znam da će sad mnogima delovati smešno, ali mislim da je izvodljivo. Ako baš ne upali, onda jedan do drugog i čuvajte jedan drugom leđa, pošto će biti i dosta musavih, koji neće naći kartu za sever, pa će doći na istok ili zapad.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
shecky

Post by shecky »

Mozda sam ja poludeo ali ovaj Lukic se ponasa kao neki neonacista....
vidte samo onu sliku na sporske i cuveni pozdrav xaxa..
Marcello

Post by Marcello »

:D

Lukić?

Pa, taj je prs'o odavno...Ko zna na kakvim je gudrama; normalan čovek (pa, bio on i "cigan"), onako šta ne može da izusti!!!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Владика
Administrator

Post by Владика »

Јадна и прогоњена звезда. Ем што се игра у београду, ем што су им наместили судије из београда...па шта више, да скинемо гаће па да цела Србија буде срећна? Сви знају ко су и шта су, а ево им једно мало историјско подсећање-
Image
Заједничка радост: министар унутрашњих послова Србије, касније и председник српске владе, Слободан Пенезић Крцун (четврти слева у горњем реду), Дража Марковић (шести слева) и Мита Миљковић (трећи слева), обојица истакнути политичари, и фудбалери Звезде после победе у Купу Југославије
Last edited by Владика on Tue May 04, 2010 10:24 pm, edited 1 time in total.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Треба се сетити и да је ватрени говорник Лукић некада са поносом носио црвено-бели дрес.
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sanjao sam da smo dobili 2:0...Strelci Kacar i neki crnac napadac za kojeg, kad sam se setio sna, sam utvrdio da mi jako lici na Kizita. Nisam bio na tekmi, gledao sam na tv-u i nakon pobede sam plakao kao malo dete...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Vojvodinas

Post by Vojvodinas »

vladans wrote:Meni stvarno nisu jasni ljudi koji su kupili karte za zapad?!Ajd da ste kupili za istok pa da se bukvalno spojite sa nama na jugu i da razumem s obzirom da ce verovatno tu biti i ljudi zaposleni u kluba,prijatelji kluba,nadam se i neki novosadski sportisti,ali otici na zapad i biti totalno odsecen od svih nas stvarno nema smisla,narocito sto karte za zapad i istok kostaju isto?!

Tebi mozda nije jasno,ali iz prve ruke da ti kazem mladicu, dosta njih nasih je kupovalo zapad u ns-u a cigani ce masovno doci na istok,iz prve ruke receno,jer zivim u bg i poznajem prilike a i danas u tiketlajnu... :oops:

naravno da je bitno da nas ima sto vise,ali brojniji ne znaci i hrabriji,ja znam da cu sigurno makar bio u masi cigana otpozdraviti na nase pesme i prozvke kao i 2007 ,s tim da to ocekujem od svakog navijaca vojvodine koji bude na stadionu.
p.s
prosli put je bila grupa gradjana na istoku do juga,sa sve predsednikom, nije bilo smisla ici tamo. :lol:
STO SE RADI
Passion

Post by Passion »

А да ли ће се Фирма приближити истоку или западу?Пошто видим на снимцима из 2007. да су били померени ка истоку...
Locked