29. kolo: Javor-Vojvodina 1:1

ice

Post by ice »

ketica649 wrote:
trelos gia fcv wrote:
ketica649 wrote:Na ovom forumu je potekla od tebe, a tvoj je problem sto si poverovao u nju. To koliko oni fudbalski zive nije sada tema, tema je tvoja neproverena informacija plasirana ovde. Ne mogu da verujem da mozes da lupis takvu glupost kada se zna sastav koji je otputovao u Ivanjicu i kada se zna da su otputovali jos juce popodne... Umesto da se izvinis, i dalje pokusavas da ga blatis. Ocigledno nije greska, cista zla namera, samo ovog puta ti nije uspelo, probaj pred sledecu tekmu....
A da niste vi majka (uz dužno poštovanje) dotičnog???
Zbog čega takvo uzrujavanje???
Pa mene interesuje VOJVODINA i samo VOJVODINA, a pošto me ona interesuje kao takva želim joj sve najbolje a samim tim i igrače koji su profesionalci i koji će sve podrediti VOJVODINI.
Čaršija je čudo i njome se ne bavim. Ovo je redak slučaj da sam upoznat sa fudbalskim životima Kataia i Smiljanića i uopšte me nebi čudilo da se tako nešto dogodilo.
Da se izvinim?
Hoću.Vrlo rado.Javno.Ovde.

Hoće li nama navijačima neko da se izvini za sramotu koju nam donose svojim NEPROFESIONALIZMOM...ili...koju će nam tek doneti neki novi Katai, Smiljanići i slični.
Kada to budemo shvatili biće DOCKAN!
Nisam majka,ali nije mi problem da se predstavim, ja sam njegova sestra. Mozes ti sada da komentarises i mislis da sam pristrasna ili slicno ali ovoga puta sam samo realna i to sam i dokazala. Za izvinjenje ces morati da zamolis deo ekipe koji ima vecu minutazu od Saleta,Smiljanica,Mudrinskog,jer su oni odgovorni za rezultat tima a ne momci koji zajedno imaju 30 minuta odigranih u 10 utakmica. Ovo zaista nije tema sada i ovim postom bih zavrsila raspravu na ovu temu. Usput,izvinjenje prihvaceno. :wink:
Pravo je zadovoljstvo videti da na forumu piše neko ko je tako otvoren i iskren.
Ne obraćaj pažnju na postove par forumaša, velika većina ostalih misli sasvim drugačije.
Aleksandar je pokazao da je odličan momak i pre svega da zna da igra fudbal i nadam se iskreno da će u budućnosti igra našeg veznog reda itekako zavisiti od njega.A želim mu još puno onakvih golova kao u Požarevcu i protiv omladinaca Partizana.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Locked