30. kolo: Vojvodina-Napredak 7:0

budababa

30. kolo: Vojvodina-Napredak 7:0

Post by budababa »

Nedeljnom utakmicom konačno se završava jedna, po mnogim kriterijumima, neuspešna sezona. Od najavljivane evropske Vojvodine, borbe za dva domaća trofeja i ostavljanja dobrog utiska u najmlađem takmičenju pod okriljem UEFA, dobili smo deset meseci iz kojih bi jedva iscedili nešto pozitivno čega ćemo se sećati. Utakmica polufinala kupa, kada je Partizanu nanet jedini poraz u oba domaća takmičenja, kao i postepeno ubacivanje u vatru Vošinih klinaca iz omladinske škole ipak su samo mali deo onoga što smo očekivali na početku letnjih priprema. Razočaranja je, pak, mnogo više. U Evropi nismo bili kadri da preskočimo prvi stepenik, kup je ponovo ostao nedosanjan san, dok u prvenstvu kolo pre kraja zaostajemo za liderom čitava 33 boda. Velika pojačanja su se pretvorila u veliki podsmeh javnosti, klub je otišao u minus, na "Karađorđu" je sve manje publike... Ipak, s obzirom da se sa voljenim klubom u zvaničnim utakmicama nećemo družiti preko tri meseca, red je i obaveza da u nedelju ispratimo barem ono zdravo tkivo kluba, i da mnogim igračima pogledamo u leđa po poslednji put, nekima rado, a nekima ne. Po svemu sudeći, ova utakmica će biti i oproštaj trenera Đuričića od klupe Vojvodine, ali i presudna u borbi za trofej igrača sezone. Gostima odgovara samo pobeda za opstanak u eliti, a nama treba još jedna potvrda da je ovaj tim mogao i morao više. Razloga za dolazak na stadion ima dovoljno, a onima kojima je Voša u srcu dovoljan je samo jedan - igra Vojvodina. Vidimo se u nedelju na "Karađorđu", poslednji put ove sezone.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Da dodam da je ulaz slobodan, za sve one koji promišljaju da nedeljno popodne provedu na "Karađorđu".
Pikado

Post by Pikado »

Ni to im nece pomoci kako igraju u zadnje vreme, ali nadam se pobedi.
Somborac

Post by Somborac »

U inat svima iz ljubavi VOSI sutra svi na stadion!!! Mi smo navijaci stare dame, a ne titovih klubova!
Sada kada je najteze treba podrzati Djumija koji ce jedini imati snage, znanja i hrabrosti da sledece sezone izvede nasu decu na pravi put! Djumi je jedan od nas, a uprava ako ga smeni, bolje joj je da ima spakovane kofere!!!
WestSide

Post by WestSide »

Bicu slobodan da kazem da ako sutra zapad ne bude pun ovaj grad ni ne zasluzuje bolju Vojvodinu. Ulaz slobodan, klub u krizi, treba da pokazemo da za ovaj klub navijaju ljudi, a ne internet nickovi. Zbog Vojvodine, ni zbog cega drugog.
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
šumar

Post by šumar »

Motalo mi se već par dana po glavi da li sutra uopšte otići na utakmicu.Ova dilema mi se javlja zato što NE ZNAM KAKO DA SE PONAŠAM.Da li da navijam kao da se ništa nije dešavalo ove tužne sezone, da li da nemo odsedim ili da nekome sve po spisku.
Nakon što sam razmislio, doneo sam odluku da dođem iz razloga što sam se odlučio kako ću se ponašati.Za igrače ću navijati, ne mislim da su oni nešto krivi.Mnogi od njih su uostalom pošteno i odradili ovu sezonu.
Ostatak mojih razmišljanja ću napisati na topiku UPRAVA.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Poruka za Djumija (ukoliko nisam zakasnio): voleo bih,da u ime svih forumasa,pred mec sa Napredkom,ukazes Vulicevicu,da je u opasnoj konkurenciji za Igraca sezone,i da bi osvojio ovo laskavo,a sad vec i tradiconalno priznanje,sutra mora da bude za koplje bolji od ostalih saigraca,jer za pobedu ima sansu samo,ako ga svi forumasi jednoglasno izaberu sutra za igraca utakmice.U suprotnom,priznanje ide na Medinu adresu.

Nadam se,da ce ako ova vest dopre do njega,Vule imati poseban motiv sutra na utakmici :wink:
Image
ice

Post by ice »

Ja bih voleo da na klupi vidim Dejana Vukaljevića, bio bi to veliki podstrek za ovog supertalentovanog momka.
smor

Post by smor »

Kvota na Vojvodinu je 4,00 (bet365) :shock: ??????

Ako odigramo posteno, eto prilike da se lepo i zaradi na nasoj Vojvodini.......
igoork

Post by igoork »

Jel bio neko na utakmici gledam rezultat,vidim nasa deca daju golove + kapiten! :D

Kakva je bila igra? 8)
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Kola su se ipak slomila na Napretku ali ne mogu reci da mi je zao, onaj poraz u Krusevcu na jesen je bio jedan od najnezgodnijih tako da smo im se lepo revansirali. Steta sto smo dve najbolje partije u JSL pruzili u prvom i zadnjem kolu dok je ono izmedju uglavnom za zaborav. Mislim da nas je islo dva ili tri puta vise u Kulu u prvom kolu nego sto je danas bilo ljudi na stadionu.

Jedan je Mrdja kapiten :lol:
dulajlo

Post by dulajlo »

Danas ko nije bio na Karadjordju propustio je sjajnu zabavu.
newnowapv

Post by newnowapv »

7:0, i vise nego dovoljno, taman za zavrsetak prvenstva...
Svaka cast onima koji su bili danas, vidi se ko je stvarno zaljubljen u Vojvodinu!
Vidimo se!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

dulajlo wrote:Danas ko nije bio na Karadjordju propustio je sjajnu zabavu.
Ha ha, istina. :D Ice-a i mene muci dilema, koja je zivotinja paradirala terenom u 1. plouvremenu ?

Ice misli da je u pitanju lisica, meni lici na psa. :D

Danas smo i mi dobili 7 na lotu. Samo bojim se da nam je dobitak dosao prilicno kasno i samim tim je i nagradni fond skroman.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
021

Post by 021 »

Ko bi rekao, danas je zaista vredelo biti na stadionu. Može da nervira samo saznanje da bi nam pobede nad Radom i Javorom obezbedile 4. mesto. Katai je nagovestio sjajan potencijal, isto važi i za mladog Kovačevića. Biće nešto i od Karana.

A bilo je i bizarnih scena. Za to su se pobrinuli: žuti ker, koji je u dva navrata uletao u teren; naši igrači svojim veslanjem kod proslave trećeg gola; i naravno sudija, koji je označio kraj pre 90. minuta (ili je semafor opet prbrljavio zbog kiše). Za kraj, molio bih nekoga da iskopa podatak kada smo poslednji put zabili sedam komada.
Locked