Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Uh, laknulo mi je. FALE, VODI NAS DO TITULE!!!

Posle svih imena koja su se prethodnih dana "provlačila" kroz medije, Uprava je našla, realno, najbolje rešenje u ovom trenutku. Novom šefu struke želim sve najbolje, da ispuni početne zacrtane ciljeve, zasuče rukave i radi! Nadam se da će, barem ovaj put, njegov rad biti prepoznat i nagrađen - kako novčano od strane Uprave, tako i povratkom na stadion svih navijača Vojvodine, koji će svojim prisustvom, podrškom i aplauzom, dati podstrek stvaranju, nove, moćne, evropske FK Vojvodine!

Na kraju sledeće sezone, što je i minimum koliko ovaj prekaljeni stručnjak MORA provesti na klupi, Novim Sadom će se, a nakon osvajanja barem jednog trofeja, oriti dobro poznata pesma!
Last edited by Grof Žekula on Sun May 23, 2010 4:01 pm, edited 1 time in total.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Mislim da tu Bata nece moci da ima velikog uticaja, posto je Zemljanac sigurno veci autoritet od njega!

Somborac, da li verujes u Deda Mraza ? :D

Da budem iskren, ja ne mogu da verujem da smo sve tako brzo zaboravili i da opet pocinjemo sa pricama o osvajanju trofeja u narednoj sezoni.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Somborac

Post by Somborac »

Lala sa zapada wrote:Mislim da tu Bata nece moci da ima velikog uticaja, posto je Zemljanac sigurno veci autoritet od njega!

Somborac, da li verujes u Deda Mraza ? :D
Ne, ali u strucnost i autoritet Milosa Zemljanca, DA :!:

Deluje mi kao da ne poznajes ovog strucnjaka, to mi govori o tome koliko si upoznat sa zbivanjem u domacem fudbalu!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Somborac, u pravu si , uopste nisam upoznat sa radom gospodina Zemljanca.

Samo sam upoznat sa radom nase uprave i u tom kontekstu je nepotrebno potezati bilo kakvu pricu o strucnosti trenera koji ce sesti na klupu.
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

budababa wrote:Voša presekla, Zemljanac na dve godine!
(izvor: OFL press)

Image

Iako se ovih dana činilo da se kombinatorika oko izbora novog trenera u novosadskom prvoligašu komplikuje, Vojvodina je ekspresno izabrala novog šefa stručnog štaba! Ekipu će u naredne dve godine predvoditi malo poznati stručnjak Miloš Zemljanac, koji je svoj program predstavio u SC „Vujadin Boškov“ na vanrednoj konferenciji za novinare. Popularni Fale istakao je da se ne libi da preuzme klub u ovako teškom trenutku i da je „Vojvodina njegov život“ i da će, u skladu sa time, sve podrediti tome da crveno-beli naredne sezone igraju značajniju ulogu u šampionatu i domognu se bar jednog trofeja.

„Svestan sam da če biti teško vratiti poverenje navijača, ali prvi rezultati videče se vrlo brzo. Planiramo da dovedemo nekoliko iskusnih pojačanja, ali i da se oslonimo na naše igrače iz mladžih kategorija. Cilj nam je da igramo lep fudbal, vratimo publiku na stadion i budemo strah i trepet za sve ekipe koje dodžu na „Karadžordže“ naredne sezone“ – istakao je Zemljanac.

Vojvodina će pripreme za narednu sezonu početi između 20. i 25. juna, nakon završetka Mundijala.

Konačno pravi potez uprave!
OPA BATO!! :rolll:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Oj,ulice i ti si pijana... :lol:
Konačno nešto na ovom forumu da mi vrati osmeh u ove kišne dane...
Io odio Belgrado
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Sta je ovo ljudi moji :lol: jel se neko slatko nasalio ili sta?
Fale Murinjo 8)
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Casual

Post by Casual »

Uvek sa tobom wrote:Sta je ovo ljudi moji :lol: jel se neko slatko nasalio ili sta?
Fale Murinjo 8)
Cekaj kad se objavi na b92 ili na sportal-u pa ces videti da li je sala :D
Volem Vošu!
Jambo

Post by Jambo »

Casual wrote:
Uvek sa tobom wrote:Sta je ovo ljudi moji :lol: jel se neko slatko nasalio ili sta?
Fale Murinjo 8)
Cekaj kad se objavi na b92 ili na sportal-u pa ces videti da li je sala :D
SPORTSKE NET. SU VEĆ OBJAVILE :!:
Butorovicu-THE END !!!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Ha ha, svaka cast Budi za salu.

:D

U pocetku nisam verovao, mada, posle me je pokolebalo odobravanje i potvrdjivanje drugih forumasa. :D Sala je odlicna, pogotovo kada povedemo racuna u kakav nam se cirkus pretvorio klub, tako da je sve moguce.

Inace, gospodina ne poznajem. :D
DETELINARA...

Post by DETELINARA... »

I ovde je vecina ljudi poverovala da ce FALE sesti na klupu naseg kluba :shock: :lol:
NASA VOSA SADA IGRA SVE POBEDJUJE NASA PESMA SAD SE CUJE SVE ODJEKUJE ...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

DETELINARA... wrote:I ovde je vecina ljudi poverovala da ce FALE sesti na klupu naseg kluba :shock: :lol:
Pa dobro, moras priznati da nema neke velike razlike izmedju Faleta i nekog novog vrsnog sratega iz CG koji se sprema da dodje na poziv Bate. :D
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Lala sa zapada wrote:
DETELINARA... wrote:I ovde je vecina ljudi poverovala da ce FALE sesti na klupu naseg kluba :shock: :lol:
Pa dobro, moras priznati da nema neke velike razlike izmedju Faleta i nekog novog vrsnog sratega iz CG koji se sprema da dodje na poziv Bate. :D
Ima i te kako.
Fale je slaninar.
Io odio Belgrado
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Red Marquis wrote:
Lala sa zapada wrote:
Ima i te kako.
Fale je slaninar.

Naravno, to niko ne spori.

Mislio sam na strucnost. :D
mihailov

Post by mihailov »

:lol: :lol: :lol:
Steta sto nije neki jaci sajt plasirao vest(sportal i sl)
Svaka cast :!:
Napred Voso!
Post Reply