Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Koral

Post by Koral »

ice wrote:Evo sada spominju i Švabu Đurđevića iz OFK-a. :roll:
Pa dokle sa tim cirkusom klovnovi jedni iz uprave, kako vam samo ne dosadi?
Daj molim te ne preteruj. Ne spominje njih niko, osim nekih polupismenih medija poput sportske.net
ice

Post by ice »

Koral wrote:
ice wrote:Evo sada spominju i Švabu Đurđevića iz OFK-a. :roll:
Pa dokle sa tim cirkusom klovnovi jedni iz uprave, kako vam samo ne dosadi?
Daj molim te ne preteruj. Ne spominje njih niko, osim nekih polupismenih medija poput sportske.net
Upravo je u tome i problem.Kako samo takve stvari redovno spominju kada smo mi u pitanju?
Postali smo putujući cirkus i svako se sprda sa nama, a idiotske vesti o našem klubu povećavaju delom i tiraž.Eto dokle smo stigli. :roll:
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

Panucci wrote:Kao sto rekoh...trener je poznat...po nekim informacijama, neproverenim doduse, jos od pre mesec dana...?
Panucci i ja sam cuo ovu informaciju za trenera.Ceo ovaj cirkus koji je zamisljen da ........(nije mi jasan).
Nama ne moze biti bolje sa ovima.Mogu da dovedu cak i Batu za trenera :!: :oops: :lol:
Mare

Post by Mare »

Utorak, 25.05.2010 | 08:52 | Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal, Sport
Ćurčić daleko od Vojvodine
http://www.sportske.net/vesti/domaci-fu ... odina.html
novosadjanin

Post by novosadjanin »

lala sa Istoka wrote:
Panucci wrote:Kao sto rekoh...trener je poznat...po nekim informacijama, neproverenim doduse, jos od pre mesec dana...?
Panucci i ja sam cuo ovu informaciju za trenera.Ceo ovaj cirkus koji je zamisljen da ........(nije mi jasan).
Nama ne moze biti bolje sa ovima.Mogu da dovedu cak i Batu za trenera :!: :oops: :lol:

Pa sto vas dvojica ne kazete ime trenera, pa da vidimo da li ste bili u pravu?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Mare

Post by Mare »

novosadjanin wrote:
lala sa Istoka wrote:

Pa sto vas dvojica ne kazete ime trenera, pa da vidimo da li ste bili u pravu?

Pravo pitanje novosadjanin, da ne bude samo rekla-kazala, nego konkretno pa da to proverimo :?:
Jambo

Post by Jambo »

Somborac wrote: Djumi je covek koji ima autoritet i nije NS-dzombi dozvolio da sedi na klupi na Finalu kupa! Svaka cast, kapa do poda :!: U tome se vidi i najveci Batin problem i mana, veliki ego, i on, on i samo on!!!
Ajde recite ko ce sesti na klupu posle izjave naseg vrlog predsednika da je hteo da sedi na klupi u finalu Kupa.Djumi ga oladio a on se jos tim hvali ha ha ha.
Nece niko ljudi moji,eto gde su doveli klub.
I mene interesuje ko ce biti :!:
Butorovicu-THE END !!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Evo malo obrnute psihologije: Mene bas ne interesuje ko ce biti novi trener. Mozda nam sad kazu brze :D

Salu na stranu stvarno mi nije bitno ko ce biti trener...
Last edited by Rabba on Tue May 25, 2010 2:08 pm, edited 1 time in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Passion

Post by Passion »

Rabba wrote:Evo malo obrnute filozofije: Mene bas ne interesuje ko ce biti novi trener. Mozda nam sad kazu brze :D

Salu na stranu stvarno mi nije bitno ko ce biti trener...
Takodje...ko god da dodje,zna se ko ce povlaciti sve konce...i ko ce sastavljati ekipu...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Sada sam video vest na sos kako je Curcic otpoceo pregovore sa nasom upravom.

Naravno, treba uzeti ovu vest sa rezervom, setimo se sos i njihove udarne vesti da je Song potpisao za Vosu. :D
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
TomaNS

Post by TomaNS »

Za SOS, i Kurir je Washington Post!
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

Vinfrid Šefer na klupi Vojvodine? sportski žurnal
Proslavljeni nemački trener jedan od kandidata za klupu Vojvodine. Butorović kaže da ima njegovu ponudu na stolu.

Predsednik Vojvodine, Ratko Butorović kaže da još uvek nije odlučeno ko će zameniti Milana Đurićića na klupi "lala", ali tvrdi da je jedan od kandidata i proslavljeni nemački stručnjak Vinfrid Šefer.

"Na stolu imam ponudu da angažujemo Vinfrida Šefera, čoveka sa bogatom trenerskom karijerom. Radio je Borusiji Mehengladbah, Karlsrueu, Štutgartu, Kamerunu i Kataru. Ali, nije samo on u pitanju. Imamo još ponuda što domaćih, što stranih stručnjaka. Raduje nas što je Vojvodina mnogima primamljiva", kaže Butorović.

Prvi čovek "lala" odbacuje spekulacije da bi novi trener mogao da bude Dejan Švaba Đurđević i tvrdi da neće dugo čekati na odluku trenera Javora, Radovana Ćurčića.

"Ćurčić ima svoje planove, ali imamo ih i mi. Mi smo zainteresovani za njega, ali nismo obavezni da dugo čekamo na njegov odgovor. Postoji mogućnost da u naredna dva dana rešimo tu dilemu", uverava Butorović.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Cirkus se nastavlja, bojim se da imamo toliko ponuda da nece jadne sve stati na sto. :D
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
the Gari

Post by the Gari »

Lala sa zapada wrote:Cirkus se nastavlja, bojim se da imamo toliko ponuda da nece jadne sve stati na sto. :D
Moraće Dubroja da dogradi još jednu nusprostoriju da lagerujemo dokumetaciju s mnoštvom nula i procenata :D

Da li postoji mogućnost da u Vojvodinu dođe neki fudbaler/trener, a da se u prethodnih nekoliko dana u medijima (i onima koji se tako predstavljaju) ne pojavi tuce nalupanih imena i prezimena?
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dejan

Post by Dejan »

Image
Winfried Schäfer rodjen je 1.10.1950. godine u Mayen, Germany.

Igracka karijera;
1968–1970 Borussia Mönchengladbach
1970–1975 Kickers Offenbach
1975–1977 Karlsruher SC
1977–1985 Borussia Mönchengladbach

trenerska karijera;
Borussia Mönchengladbach II 82/83 (01.07.1982) 85/86 (30.06.1985)
Borussia Mönchengladbach 85/86 (01.07.1985) 85/86 (20.06.1986) Scout
Karlsruher SC 86/87 (01.07.1986) 97/98 (25.03.1998)
VfB Stuttgart 98/99 (01.07.1998) 98/99 (04.12.1998)
Tennis Borussia Berlin 98/99 (24.03.1999) 99/00 (30.06.2000)
Kamerun 01/02 (01.09.2001) 04/05 (18.11.2004)
Al Ahli Doha 04/05 (06.03.2005) 06/07 (19.02.2007)
Al-Ain FC 07/08 (27.12.2007) 09/10 (02.12.2009)

Najvecu uspesi su mu sa Karlsruheom u sezoni 92-93 polufinale UEFA Cupa. Osvajanje Africkog Kupa Nacija 2002 godine sa Kamerunom, sa Al Ahilom je uzeo ligu i Al Ainom nekoliko njihovih kupova...

Najveci ugled je stekao dok je trenirao Karlsruhe, gde je u to vreme trenirao Oliver Kana, Jensa Novotnija, Mehmeta Sola itd.
Post Reply