SP u fudbalu - Juzna Afrika 2010
Sredina terena nije postojala. Kako u odbrani tako i u napadu.
Pa ne mogu da verujem da je Antic odlucio da nasu uspesnu igru iz kvalifikacija promeni u bunarenje na Zigica. Stankovic i Milijas ni jednom nisu imali loptu ispred njihovog sesnajsterca. Ni jednom. Ni jednom nisu preneli loptu preko pola.
Neko je ovde spomenuo Ninkovica a ja cu reci da je on u ovom momentu bolje resenje od ovih startera.
Bane se probudio 10 minuta pre kraja. Ni dres nije oznojao do tog momenta.
Tosic koji jedini moze da trci sa ovima ne ulazi u igru!?
Anticu, sedi jedan.
Pa ne mogu da verujem da je Antic odlucio da nasu uspesnu igru iz kvalifikacija promeni u bunarenje na Zigica. Stankovic i Milijas ni jednom nisu imali loptu ispred njihovog sesnajsterca. Ni jednom. Ni jednom nisu preneli loptu preko pola.
Neko je ovde spomenuo Ninkovica a ja cu reci da je on u ovom momentu bolje resenje od ovih startera.
Bane se probudio 10 minuta pre kraja. Ni dres nije oznojao do tog momenta.
Tosic koji jedini moze da trci sa ovima ne ulazi u igru!?
Anticu, sedi jedan.
-
Pitanje ...
Samo jedno pitanje ako dozvolite:
zar Branislav Ivanovic nije po "vokaciji" stoper ?
Eto mozda alternative Lukovicu kome danas nista nezameram.
zar Branislav Ivanovic nije po "vokaciji" stoper ?
Eto mozda alternative Lukovicu kome danas nista nezameram.
- Red Marquis
- Moderator
Ja bih rekao da je Stanković taj koji širi negativnu energiju. Ne prepotentnošću već upravo suprotno. Napisao sam nedavno da bih se njemu prvom zahvalio, jer je ostatak onih luzerskih generacija, a mentalitet je ono što je danas presudilo, a ne postava ovaj ili onaj. Osim naravno Milijaša koji stvarno ne sme da igra, prosto jer imamo igrača manje.Jer crveni i penal su čisto srpska posla, tu Gana nije imala nikakvog udela. Imam osećaj da su sami istrčali na teren, da bi neko uspeo da uvalja autogol Stojkoviću.
I evo, Antić već..."Teško je reći da li moramo da pobedimo Nemačku. Ali moranje postoji i nameće nam nove izbore pred meč sa Nemcima".
Evo ja ću ti reći: NIJE TEŠKO REĆI. MORAMO! Jel mora svaki naš selektor da bude kukavica?
@fruškogorac
A šta ćemo desno? Antonio drugoligaš? Švajštajgera i Lama pošalje Lev levo i eto debakla..
I evo, Antić već..."Teško je reći da li moramo da pobedimo Nemačku. Ali moranje postoji i nameće nam nove izbore pred meč sa Nemcima".
Evo ja ću ti reći: NIJE TEŠKO REĆI. MORAMO! Jel mora svaki naš selektor da bude kukavica?
@fruškogorac
A šta ćemo desno? Antonio drugoligaš? Švajštajgera i Lama pošalje Lev levo i eto debakla..
Last edited by Red Marquis on Sun Jun 13, 2010 8:26 pm, edited 1 time in total.
Io odio Belgrado
- Lala sa zapada
- etxeberria
Upravo to! Pa zar nije mogla utakmica sa Ganom da bude moranje??Red Marquis wrote: I evo, Antić već..."Teško je reći da li moramo da pobedimo Nemačku. Ali moranje postoji i nameće nam nove izbore pred meč sa Nemcima".
Ovaj mec je u nasem slucaju bio nesto kao 1/16 finala, moralo se drugacije pristupiti.
sam svoj najveci neprijatelj
Ovo je suštna. Baš pričamo pre neki dan čemu se nadamo na SP i setih se naših dobrih partija iz kvalifikacija - samo ovoga što exteberria reče. S time, da je protiv Rumun(j)a u Bg utakmica bila više-manje revijalna. Protiv Francuza jad i beda i prva i druga, Austrija u Bg 0, ostalo bzvz.etxeberria wrote: Pljujem zato jer mi je krivo jer zelim nesto bolje, ova reprezentacija osim igara protiv Rumunije i prvoh poluvremena u Becu nije nista pokazala.
Da ne donosim prerano zaključke, videćemo šta će biti do kraja. Petak je dan "D" i u 15.30 će sve biti mnogo jasnije. Gledajući ove Nemce, teško ćemo mi s njima, no... Ubiše ove kengure!
UH!
Krasa bio prilicno los danas, nije bilo one prodornosti na koju smo navikli kod njega. Pantelic apsolutno beskoristan na terenu, ne znam za koji moj je on uopste reprezentativac. Ostali taman kako sam i ocekivao od nijih, ni bolji ni gori. To je nase realno stanje stvari.
Sto se tice Kuzmanovicevog namernog igranja rukom u 16 - za koje bi sigurno popasao crveni samo da vec nismo imali igraca manje pa sudija nije imao srca da nam iskljuci jos jednog - da sam ja na mestu selektora isterao bi ga iz kampa reprezentacije momentalno, dao bi mu sat vremena da se spakuje i mrs u majcinu, nek se snalazi gde ce spavati i kako ce kuci iz Afrike. Takav debilizam ne zasluzuje nista bolje, ma koji igrac da je u pitanju, za takvu IZDAJU kazna mora biti momentalno dozivotno udaljivanje iz reprezentacije!
Nemci k'o Nemci, jaki su k'o zemlja, iako su svi pricali pre prvenstva lako cemo sa njima, ne valjaju, ne znaju, bla bla bla. Uvalice nam 3-4 laka komada, za dovidjenja i laku noc i to bi bilo to za ovo prvenstvo.
Samo se nadam da cemo uspeti makar jedan gol da damo na ovom prvenstvu, da ne zavrsimo bas sa krompirom.
A bilo bi lepo ako bismo uspeli da upisemo makar bod protiv Kengura - da ne budemo bas najgori od sve dece tamo.
Sto se tice Kuzmanovicevog namernog igranja rukom u 16 - za koje bi sigurno popasao crveni samo da vec nismo imali igraca manje pa sudija nije imao srca da nam iskljuci jos jednog - da sam ja na mestu selektora isterao bi ga iz kampa reprezentacije momentalno, dao bi mu sat vremena da se spakuje i mrs u majcinu, nek se snalazi gde ce spavati i kako ce kuci iz Afrike. Takav debilizam ne zasluzuje nista bolje, ma koji igrac da je u pitanju, za takvu IZDAJU kazna mora biti momentalno dozivotno udaljivanje iz reprezentacije!
Nemci k'o Nemci, jaki su k'o zemlja, iako su svi pricali pre prvenstva lako cemo sa njima, ne valjaju, ne znaju, bla bla bla. Uvalice nam 3-4 laka komada, za dovidjenja i laku noc i to bi bilo to za ovo prvenstvo.
Samo se nadam da cemo uspeti makar jedan gol da damo na ovom prvenstvu, da ne zavrsimo bas sa krompirom.
A bilo bi lepo ako bismo uspeli da upisemo makar bod protiv Kengura - da ne budemo bas najgori od sve dece tamo.
Utakmica je u 13:30etxeberria wrote:Petak je dan "D" i u 15.30 će sve biti mnogo jasnije. Gledajući ove Nemce, teško ćemo mi s njima, no... Ubiše ove kengure!

O utakmici necu ni da pricam...svaki komentar je suvisan,kako smo poleteli pre pocetka,tako smo i pali...i kraj price...Ganjani ili ti ''Ganci'' kako kaze ovaj nas vrsni komentator

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Radoye gresis oko Kuzmanovica. Meni je decka zao, JESTE napravio glupost, JESTE ispao glupan utakmice ali sa takvim stavom da ga proteramo iz tima, neozbiljno je.Radoye wrote: Sto se tice Kuzmanovicevog namernog igranja rukom u 16 - za koje bi sigurno popasao crveni samo da vec nismo imali igraca manje pa sudija nije imao srca da nam iskljuci jos jednog - da sam ja na mestu selektora isterao bi ga iz kampa reprezentacije momentalno, dao bi mu sat vremena da se spakuje i mrs u majcinu, nek se snalazi gde ce spavati i kako ce kuci iz Afrike. Takav debilizam ne zasluzuje nista bolje, ma koji igrac da je u pitanju, za takvu IZDAJU kazna mora biti momentalno dozivotno udaljivanje iz reprezentacije!
Po meni glavni idiot utakmice je Zigic i onaj promasaj sa 1.125 metara ispred gola. Jedino dobro sto je Pantelic uspeo da uradi na utakmici je taj centarsut ka Zigicu i onaj balvan odigra petom, umesto da je zakuca u mrezu

Sada posle greske i gluposti Kuzmanovica, niko ne primecuje onaj sramotan promasaj Zigica.

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ljudi ne budite smesni,kakav Zigic,kakav Kuzmanovic... Nije tu problem...
Osnovni problem je MILIJAS!
Mi nemamo sredinu terena koja je sposobna da igra po zemlji sa nekom idejom. Milijas decko nije senka iz kvalifikacionih meceva.
Mi smo danas 80% utakmice ispucavali loptu na Zigica. Iz tog razoga smo izgubili i igru po krilima i mnogo toga drugog.

Jednostavno moramo igrati sa trojkom u sredini jel nemamo pravog pleja i nismo drugacije sposobni da zadrzimo loptu.
Stankovic_________Kuzmanovic
__________Kacar
Drugacije ne ide!
A stoji izmedju ostalog da i sa ovako tuznom igrom za koju je apsolutno kriv Antic i njegova taktika nismo uspeli da iskoristimo par tih 100% sansi!
Takve stvari ne prolaze na ovakvoj smotri.
Sta je tu je, ako ocemo nesto moramo da imamo muda i da izadjemo da se onim Nemcima naje*emo keve. To je jedno resenje, a drugo je ono vise verovatno.
Opet opusteno sa puno respekta i primimo rano gol i onda molimo boga da nas ne nakantaju.
Verujem u momke i nista im ne zameram,za mene glavni krivac je Antic.
Mnogo me je razocarao,strucnjak mora da vidi da nesto ne stima. Od pocetka priprema isti greske i nista ne preduzima. Tuzno...
Osnovni problem je MILIJAS!

Mi nemamo sredinu terena koja je sposobna da igra po zemlji sa nekom idejom. Milijas decko nije senka iz kvalifikacionih meceva.
Mi smo danas 80% utakmice ispucavali loptu na Zigica. Iz tog razoga smo izgubili i igru po krilima i mnogo toga drugog.

Jednostavno moramo igrati sa trojkom u sredini jel nemamo pravog pleja i nismo drugacije sposobni da zadrzimo loptu.

Stankovic_________Kuzmanovic
__________Kacar
Drugacije ne ide!

A stoji izmedju ostalog da i sa ovako tuznom igrom za koju je apsolutno kriv Antic i njegova taktika nismo uspeli da iskoristimo par tih 100% sansi!
Takve stvari ne prolaze na ovakvoj smotri.

Sta je tu je, ako ocemo nesto moramo da imamo muda i da izadjemo da se onim Nemcima naje*emo keve. To je jedno resenje, a drugo je ono vise verovatno.
Opet opusteno sa puno respekta i primimo rano gol i onda molimo boga da nas ne nakantaju.
Verujem u momke i nista im ne zameram,za mene glavni krivac je Antic.
Mnogo me je razocarao,strucnjak mora da vidi da nesto ne stima. Od pocetka priprema isti greske i nista ne preduzima. Tuzno...

Pa nama se na svakom velikom takmicenju na koje se plasiramo desi po jedan takav mentol, sad da li se zove Kuzmanovic, Dudic, Kezman, Mihajlovic, Nadj ili nekako deseto to nije vazno. Uvek imamo tog jednog majstora koji ce potpuno nepotrebno i na nevidjeno glup nacin da napravi penal ili zaradi iskljucenje i ostavi ekipu na cedilu. I to tako unazad, koliko pamtim, a pamtim dugo, jos od SFRJ i svetskog '82, ali SVAKI PUT ista prica!ssnigd wrote:Radoye gresis oko Kuzmanovica. Meni je decka zao, JESTE napravio glupost, JESTE ispao glupan utakmice ali sa takvim stavom da ga proteramo iz tima, neozbiljno je.
Na nekom se vec jednom moraju kola slomiti za primer ostalima jer drugacije ne ide, nece se nase primadone prizvati pameti dok selektor nekom za napravljenu glupost ne pocepa bulju. Bas zato - mrs iz hotela, u po noci, na africke ulice pune gangstera, pa se snalazi mamu ti jebem seljacku i idiotsku kako znas i umes. Pa da vidim sledeceg koji ce da se gubi tako kada igra za repku!
A ne uvek ista prica, joj jadan on nije decko kriv, pa desava se, pa sudija je prestrogo dosudio, pa ovo pa ono... Kad nema posledica po njih stoka radi sta hoce, boli njih k***c za Srbiju i za reprezentaciju i za sve...
Gvozdena disciplina, pa kome se ne svidja ne mora ni igrati, neka ide iz reprezentacije daleko mu bila lepa kuca. Neka igraju oni ko ce uvek da daje sve od sebe, pa sve i da se nikada vise ne plasiramo na neko takmicenje. Bolje i to nego da uvek budemo svetski pajaci kome se svi smeju.
A ovo za Zigica i Pantelinja si sve u pravu. Retardirani Pantelic je stvarno celu utakmicu samo taj jedan potez imao, inace mu svaka lopta preko noge bezala van terena. A Zigica nisam posebno pominjao jer svakako nisam puno ni ocekivao od njega. Pantelic je bio totalno beskorisan i popizdeo sam kad je posle crvenog Antic izveo Laneta koji je jedini koliko toliko pokusavao nesto u napadu (citaj: bio najmanje los u danas totalno jalovoj ofanzivnoj sekciji nase reprezentacije) a njega tako debilnog ostavio u igri. Od tog momenta igrali smo sa 9 igraca!
- Lala sa zapada