Cileanci su dobro igrali prvih 35 minuta i onda u 5 minuta popiju nokaut.
Za mene, bice veliko iznenadjenje ako neko zaustavi Brazil.
Pa jedino Argentina po dosad vidjenom, ali tu je velika nepoznanica "faktor Maradona". Za sada nije imao ozbiljnijih protivnika, a s obzirom na tim kakvim raspolaze ne treba biti takticki mag da se pobede takvi protivnici, videcemo kako ce to funkcionisati kada naidju na nekog od jacih...Lala sa zapada wrote:Za mene, bice veliko iznenadjenje ako neko zaustavi Brazil.
Lepo si rekao, Argentina do sada nije imala protivnika svoje snage. Meksiko je bio najtvrdji orah i vec su se u igri videli mnogi problemi.Radoye wrote:Pa jedino Argentina po dosad vidjenom, ali tu je velika nepoznanica "faktor Maradona". Za sada nije imao ozbiljnijih protivnika, a s obzirom na tim kakvim raspolaze ne treba biti takticki mag da se pobede takvi protivnici, videcemo kako ce to funkcionisati kada naidju na nekog od jacih...Lala sa zapada wrote:Za mene, bice veliko iznenadjenje ako neko zaustavi Brazil.
Leleeeee.... kakav ulaz imas.... strasno si skockao tim,sad budi pametan i nagrada ti ne gineetxeberria wrote: ....da se potuzim/pohvalim da mi je igrao proslo kolo kapiten iz odbrane paragvaja sada bih bio 17. ukupnonema predaje
Alcaraza necu prezalitiVoja wrote:Leleeeee.... kakav ulaz imas.... strasno si skockao tim,sad budi pametan i nagrada ti ne gineetxeberria wrote: ....da se potuzim/pohvalim da mi je igrao proslo kolo kapiten iz odbrane paragvaja sada bih bio 17. ukupnonema predaje
Za sledece kolo,veoma mudre poteze moras vuci.Meni sve sutra zavisi od ludih Japanaca
Sve sam karte bacio na njih,cak mi je i golman na golu Japanac
Paragvajce ne volim da gledam dok igraju,nadam se da nece proci.... A i sama ta linija na svetskom koja spaja Spaniju,Portugal,Paragvaj.... nekako mi deluje mnogo pokvareno i podlo.... Japanci su tu,bar za moj ukus mnogo lepsi detalj.... samo ne znam,da li ce se uspeti nositi sa Paragvajcima,koji su mnogo iskusniji i namazaniji tim
Eto,kako ja sebi napravim stresan dan....Voja wrote:Meni sve sutra zavisi od ludih JapanacaSve sam karte bacio na njih,cak mi je i golman na golu Japanac
Vojo, pa kraci je po prirodi golman Paragvaja u odnosu na kolegu iz Japana.Voja wrote:Eto,kako ja sebi napravim stresan dan....Voja wrote:Meni sve sutra zavisi od ludih JapanacaSve sam karte bacio na njih,cak mi je i golman na golu Japanac
![]()
![]()
Navijao sam istim zarom,kao da je Srbija igrala.Zao mi Japanaca,jer nisu uspeli dati gol iz igre,a cim sam namirisao penale,znao sam da ispadaju,jer su po prirodi "kratki" (na golu mislim)... Sad me vise ne bi iznenadilo da Paragvajci i u polufinale udju,jer kogod veceras da pobedi,lakse ce s njima igrati,nego sa Japancima
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 23963.htmlZa Milovana Đorića dileme nema - Srbija je u Južnoj Africi doživela neuspeh. Želi da se stvari nazovu pravim imenom, da se uradi dublja analiza i to prvenstveno očekuje od selektora Antića, ali i od Stručnog odbora.
''Smešne su priče onih koji od ovakvog rezultata prave alibi i tvrde kako treba da budemo srećni zbog samog plasmana na Mundijal. Eliminisani smo u utakmici u kojoj nas je i remi vodio dalje. To je neuspeh. Selektor, međutim, nije priznao nijednu grešku, bukvalno nijednu!
Dosta je bilo izgovora, neko mora da preuzme odgovornost. Mene su svi pljuvali kad sam bio selektor, pa nijednom nisam govorio o tome kakve je golove primao Aleksandar Kocić, zbog kojih se nismo plasirali na Evropsko prvenstvo. Jednostavno, kad nema rezultata, onda je to odgovornost selektora'', tvrdi ''bata Đora''.