SP u fudbalu - Juzna Afrika 2010

Locked
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Kako mi je zao svih protivnika Brazila. :oops:

Cileanci su dobro igrali prvih 35 minuta i onda u 5 minuta popiju nokaut.

Za mene, bice veliko iznenadjenje ako neko zaustavi Brazil.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Lala sa zapada wrote:Za mene, bice veliko iznenadjenje ako neko zaustavi Brazil.
Pa jedino Argentina po dosad vidjenom, ali tu je velika nepoznanica "faktor Maradona". Za sada nije imao ozbiljnijih protivnika, a s obzirom na tim kakvim raspolaze ne treba biti takticki mag da se pobede takvi protivnici, videcemo kako ce to funkcionisati kada naidju na nekog od jacih...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Radoye wrote:
Lala sa zapada wrote:Za mene, bice veliko iznenadjenje ako neko zaustavi Brazil.
Pa jedino Argentina po dosad vidjenom, ali tu je velika nepoznanica "faktor Maradona". Za sada nije imao ozbiljnijih protivnika, a s obzirom na tim kakvim raspolaze ne treba biti takticki mag da se pobede takvi protivnici, videcemo kako ce to funkcionisati kada naidju na nekog od jacih...
Lepo si rekao, Argentina do sada nije imala protivnika svoje snage. Meksiko je bio najtvrdji orah i vec su se u igri videli mnogi problemi.

Messi igra uzasno daleko od gola, bojim se da Maradona nece nista menjati na tom planu i da ce se uzdati u utopiju kako ce proci davanje lopte Mesiju blizu centra kako bi on u slalomu obavio ostatak posla.

Vreme tece, nije ovo vise 1986
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

etxeberria wrote: ....da se potuzim/pohvalim da mi je igrao proslo kolo kapiten iz odbrane paragvaja sada bih bio 17. ukupno :x nema predaje :D
Leleeeee.... kakav ulaz imas.... strasno si skockao tim,sad budi pametan i nagrada ti ne gine :wink: Za sledece kolo,veoma mudre poteze moras vuci.Meni sve sutra zavisi od ludih Japanaca :lol: Sve sam karte bacio na njih,cak mi je i golman na golu Japanac :lol: Paragvajce ne volim da gledam dok igraju,nadam se da nece proci.... A i sama ta linija na svetskom koja spaja Spaniju,Portugal,Paragvaj.... nekako mi deluje mnogo pokvareno i podlo.... Japanci su tu,bar za moj ukus mnogo lepsi detalj.... samo ne znam,da li ce se uspeti nositi sa Paragvajcima,koji su mnogo iskusniji i namazaniji tim
Image
Turija

Post by Turija »

Najzad jedan pravi fudbalski razgovor na RTSu (posle utakmice Brazil-Čile).Možda i zato što nije bilo u Studiju Marije i fudbalskog sudije, pa je voditelj morao da se žestoko trudi da bude na nivou svojih sagovornika.
Inače, Kolarov me je oduševio svojim komentarima i viđenjem našeg učešća na SP u JARu.Jedan lep predponoćni nastavak odgledane veoma kvalitetne fudbalske predstave (i dobro iskomentarisane u direktnom TV prenosu), dobio je skladan epilog u Studiju Javnog Servisa kroz razgovor sa našim reprezentativcima :!: i ako se ovako nastavi ima šanse da nešto bude od našeg fudbala.
E sad, videćemo koliko će nas dugo (pamet) ,,držati na zemlji".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Nista bre ne moze da poboljsa utisak posle danasnjeg nastupa Šnajdera i KuČke,i saznanja da je npr. Holandija tukla Kamerun 1:0,a strelac za Kamerun je bio Samuel Etoo :lol:
Image
stormer

Post by stormer »

Voja wrote:Nista bre ne moze da poboljsa utisak posle danasnjeg nastupa Šnajdera i KuČke,i saznanja da je npr. Holandija tukla Kamerun 1:0,a strelac za Kamerun je bio Samuel Etoo :lol:
a i da ce Slovaci tesko izaci na kraj sa Slovacima ako nastave tako da igraju :lol:
etxeberria

Post by etxeberria »

Voja wrote:
etxeberria wrote: ....da se potuzim/pohvalim da mi je igrao proslo kolo kapiten iz odbrane paragvaja sada bih bio 17. ukupno :x nema predaje :D
Leleeeee.... kakav ulaz imas.... strasno si skockao tim,sad budi pametan i nagrada ti ne gine :wink: Za sledece kolo,veoma mudre poteze moras vuci.Meni sve sutra zavisi od ludih Japanaca :lol: Sve sam karte bacio na njih,cak mi je i golman na golu Japanac :lol: Paragvajce ne volim da gledam dok igraju,nadam se da nece proci.... A i sama ta linija na svetskom koja spaja Spaniju,Portugal,Paragvaj.... nekako mi deluje mnogo pokvareno i podlo.... Japanci su tu,bar za moj ukus mnogo lepsi detalj.... samo ne znam,da li ce se uspeti nositi sa Paragvajcima,koji su mnogo iskusniji i namazaniji tim
Alcaraza necu prezaliti
Sad je jos teze :) ostalo je malo ekipa i timovi isuvise lice jedni na druge, jedino rizikom i velikim kockanjem sad mogu do nagrade :)
Iako je sada SP u fudbalu ova igrica je samo priprema za Svetsko Prvenstvo u fantasyju tj fantasy premijer lige koji je ubedljivo najbolji fantasy :!: Tamo ako udjes u prvih 5000 mozes se slobodno smatrati vrhunskim igracem :)
sam svoj najveci neprijatelj
dulajlo

Post by dulajlo »

S ozbirom da nema vishe utakmica od 13h, evo neshto za one koje su se navukli na world cup. Da prezive do 16h.

Radio se o dokumentarcu koji sam pogledao pre par godina i koji vec duze vreme trazim na netu da skinem. Kao i sa svim ostalim kvalitetnim stvarima, i ovaj film je zakopan pod gomilom shunda i holivudskih jeftinih uzbudjenja. A mozda sam samo i ja nesposoban da ga pronadjem. A da ga kupim?

No, da se vratim na film. 30. juna, dana kada su Nemacka i Brazil odigrale finale svetskog prvenstva u fudbalu, jos jedna izuzetna utakmica je odigrana. Tim sa karipsko ostrva Monserat otputovao je na drugi kraj sveta, u himalajsku kraljevinu Butan, da odigra prijateljsku utakmicu, autorizovanu od FIFA, koja je postala poznata kao "Drugo finale" (The other final).

Butan i Monserat su dve najlosije kotirane reprezentacije na FIFA rang listi - 202 i 203. Ovaj sportski dogadjaj privukao je paznju i mastu fudbalskih ljubitelja sirom sveta iz razloga sto nije igran zbog novca vec iz ciste ljubavi prema sportu i fudbalu. Utakmica je odrzana u gglavnom gradu Butana, Thimhu pred 20.000 gledalaca.

Utakmicu je sudio Steve Bennett :)

Trejler: http://bit.ly/cU31aa

Prvi deo (od 8): http://bit.ly/d3iQSt (sa desne strane videcete linkove i za ostale ako vam se gleda)

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0379419/

Torrent link: http://thepiratebay.org/torrent/4856829 ... VDRiP.XViD (koji je na moje opste iznenadjenje proradio)

Posto pouzdano znam i da Antic prati nas forum, zelim da mu porucim da ove linkove postavljam iz podrske njemu, da nevernici vide kakve smo reprezentacije ostavili iza sebe kada smo se kvalifikovali na svetsko prvenstvo.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Voja wrote:Meni sve sutra zavisi od ludih Japanaca :lol: Sve sam karte bacio na njih,cak mi je i golman na golu Japanac :lol:
Eto,kako ja sebi napravim stresan dan.... :lol: :lol: :lol: Navijao sam istim zarom,kao da je Srbija igrala.Zao mi Japanaca,jer nisu uspeli dati gol iz igre,a cim sam namirisao penale,znao sam da ispadaju,jer su po prirodi "kratki" (na golu mislim)... Sad me vise ne bi iznenadilo da Paragvajci i u polufinale udju,jer ko god veceras da pobedi,Paragvajci ce lakse s njima igrati,nego sa Japancima
Image
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Voja wrote:
Voja wrote:Meni sve sutra zavisi od ludih Japanaca :lol: Sve sam karte bacio na njih,cak mi je i golman na golu Japanac :lol:
Eto,kako ja sebi napravim stresan dan.... :lol: :lol: :lol: Navijao sam istim zarom,kao da je Srbija igrala.Zao mi Japanaca,jer nisu uspeli dati gol iz igre,a cim sam namirisao penale,znao sam da ispadaju,jer su po prirodi "kratki" (na golu mislim)... Sad me vise ne bi iznenadilo da Paragvajci i u polufinale udju,jer kogod veceras da pobedi,lakse ce s njima igrati,nego sa Japancima
Vojo, pa kraci je po prirodi golman Paragvaja u odnosu na kolegu iz Japana.
:D
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ama.... to ja onako.... kao i ona doktorka Kovacevic,ni sam ne znam kako,ali pogodim :lol:
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jao kakva gomila foliranata i padavicara, strasno! Valjda su mi samo Italijani odvratniji po to pitanju...
ssnigd

Post by ssnigd »

Za Voju boldovani deo :lol:
Za Milovana Đorića dileme nema - Srbija je u Južnoj Africi doživela neuspeh. Želi da se stvari nazovu pravim imenom, da se uradi dublja analiza i to prvenstveno očekuje od selektora Antića, ali i od Stručnog odbora.

''Smešne su priče onih koji od ovakvog rezultata prave alibi i tvrde kako treba da budemo srećni zbog samog plasmana na Mundijal. Eliminisani smo u utakmici u kojoj nas je i remi vodio dalje. To je neuspeh. Selektor, međutim, nije priznao nijednu grešku, bukvalno nijednu!

Dosta je bilo izgovora, neko mora da preuzme odgovornost. Mene su svi pljuvali kad sam bio selektor, pa nijednom nisam govorio o tome kakve je golove primao Aleksandar Kocić, zbog kojih se nismo plasirali na Evropsko prvenstvo. Jednostavno, kad nema rezultata, onda je to odgovornost selektora'', tvrdi ''bata Đora''.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 23963.html
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Somborac

Post by Somborac »

http://www.mondo.rs/v2/view_photo.php?id=398933

Za Voju, da mu lakse padne ovaj tekst o Kocicu :lol:
Locked