Utakmica je bila zaista dobra i mnogo mi je zao sto smo izgubili.
prvih 15 minuta Ferenc je imao inicijativu ali bez pravih sansi.Tada smo se oslobodili pritiska i poceli da igramo zaista dobro sa dosta trcanja i zelje.U 22 minutu Buac je prosao 2 igraca Ferenca i odigrao povratnu loptu na koju natrcava Jovanovic sutira,pogadja stativu a Sava Kovacevic natrcava i postize pogodak.
Tada se razvija obostrano dobra igra sa dosta lepih akcija.Na stadionu je bilo izmedju 1500-2000 ljudi(bilo je i nasih dosta).Do kraja poluvremena treba spomenuti pokusaj Lazarevica iz daljine,prodor Kovacevica,povratna lopta Jovanovicu i golman Ferenca bravurozno intervenise.Na kraju poluvremena i Ferenc pogadja stativu.
Na poluvremenu sam izvrsio 3 izmene Stepanov-Djuric,Vukobratovic-Dobric,Buac-Despotovic.Ponovo igramo dobro stvaramo sanse i na jednu povratnu loptu Popovica Jovanovic iz prve pogadja golmanov desni ugao-2:0.U 60 minutu vrsim jos nekoliko izmena i to Todic-Ristic,Jovanovic-Covic,Lazarevic-Divjak,Kovacevic-Colic,Milutinovica je u 80 minutu zamenio Krasic.
I mi i Ferenc posle toga igramo dobro i stvaramo sanse ali oni su pokazali da su dosta sveziji i da imaju veci fond igraca.Konacno oni za nekoliko dana igraju sa Dinamom iz Minska kup UEFA.Drugi gol smo primili iz nepostojeceg penala.despotovic je tri puta bio sam ispred golmana,Covic jednom,Mandic jednom.Vredi jos zabeleziti dobar sut Milutinovica i Divjaka.Kod rezultata 2:2 Despotovic je promasio 2 kolosalne sanse.Gol koji nas je odveo u poraz je primljen posle greske Divjaka u poslednjem minutu utakmice.
Utakmicu sigurno nebi izgubili da nisam bio prinudjen da vrsim izmene jer kao sto znate tamo smo otisli sa kombinovanim sastavom.Ovi klinci koji su ulazili u igru su talentovani ali za njih je jos rano da igraju ovakve utakmice(nekima od njih je prva medjunarodna utakmica).
Posebno dobro su igrali:Todic,Stepanov,Mandic,Kovacevic,Milutinovic,Buac,Dobric.
Moram da kazem da za Ferenc igra 5 "A" reprezentativaca i 7 mladih.Nas tim je pokazao da ima veliki potencijal ali da jos uvek treba dosta da se radi.Sa Dundjerskim,Vukeljom,Kizitom,Pavlovicem,Kacarom i Djurovicem bice to jos daleko ozbiljnije.
p.s.Nadam se da ste zadovoljni izvestajem